baju-kurung-pahang-crepe-tania-Tp004-ungu5

Nak cari baju kurung plus saiz XXL yang TAK perlu gosok?

Cutting Kurung Pahang Kurung Pahang dengan Kain susun tepi jenis neutral. Sis boleh letak kain susun nya di sebelah Kanan, Kiri atau Belakang. Kesemua corak di bawah ini, ada baju kurung pahang saiz XXLtak yah gosok. Tak terlalu licin ye sis. BUKAN kain cotton, Alea jenis kain Crepe Jamin tak kecut, tak berkedut. Cotton biasanya akan […]

kurung-pahang-xilia-selesa-sangat

Akak dah order 4 pasang dah..

‘ Nama akak jamilah.. panggil kak milah jerr..hihihi.. Akak dari Bahau, negeri sembilan.. Akak berkenan sangatt baju kurung dari azidah’s ni. Cantik-cantik belaka.. Akak dh beli 4 pasang baju kurung pahang.. Bestt sangat… SELESA sangat tapi biasa la bahagian tangan tu panjang sikit la… almaklum akak ni rendah.. Tangan pun pendek sis.. Tapi takpe. Baju […]

kurung-pahang-berlissa-b033-6

Sis GEMARKAN Baju Kurung material LEMBUT ?

Baju Kurung material LEMBUT Berlissa Sis yang GEMARKAN Baju Kurung material LEMBUT. Boleh cuba kurung moden ini yer. RAMAI yg SUKA sebab SELESA. Walau baru sahaja teaser.. dah ramai yang confirm order dan TERIMA baju Berlissa nya.. Alhamdulillah terima kasih banyak atas kepercayaan sis semua yer.. Apa yg BEST SANGAT Berlissa ni ? [+] Material […]