FLASH SALES

26 Corak IRONLESS

Baju Kurung Pesak Berpoket yang gerenti

tak pernah menghampakan

Peminat baju kurung tak payah gosok​

” Service tip top. Dah lama berurusan dgn Azidah Collection.

Tak pernah menghampakan. Kurung selamat sampai, dapat-dapat terus basuh.” ~ Puan Fauziah, Teluk Panglima Garang, Selangor.

Cantikkknyeeeeeee Kak Yah, Fauziah Nawi
ber pastel pinky baju kurung Aela 😍

” Pagi tadi buat Selamat Pagi Malaysia
dah pakai yg pink baru beli tu.

Cantik pulak bila kenakan tudung colour tu. 😍 “
~ Fauziah Nawi, Artis.

Retiss pun pakai Aela youu
uolssss patut grab jugak tau

Meh cecepat grab okiessss 😘

p/s Ni bukan Kak Azi bagi free dan kemudian minta ayat review.

FYI, Kak Yah order combo 4 pasang terus taw 😉

Tengok Nie..

Ramai giler yang tengah ber chatting PM nak team Mimi wasap kan corak Flash Sales Ironless Aela.

Bukan nak sembang kosong! Tapi memang betul yang beli ber pasang-pasang, langsung TAK MENYESAL!

” Akak gerenti..
Memang tak rugi beli kat azidah

Kain dia SEJUK dan SEDAP di pakai”
~ Sis Dilanim.

Kalau sis nak tahu,
memang betull 100% apa yang sis Dilanim
ni kata.

Sebab nya kain Koleksi kurung Aela nie
jenis kain crepe silk (bukan cotton).

Dari segi kelembutan material kain,
100% lembut .

Atau kalau sis dah beli,
dan rasa tak lembut.

just bagitauu jer.
sebab kami bagi jaminan
pulangan wang kalau tak lembut.

Lepas tu, kalau dah iron sekali
ia tak akan mudah kedut.
tak mudah keronyok.

Kalau malas gosok,
pun tak dakk masalah !
Sebab boleh jer terus sarung pakai
tanpa gosok.

Fuhh, bahagia gilerrr.
Yang dah pakai sekali, ramai jugak repeat order.

Ishh, dasyatt sungguh.

Kalau tak, tak kan lah sis Kasimah
dari Pahang ni sanggup
REPEAT ORDER 3 pasang terus

Bukan nya sepasang
2 pasang
Tapi 3 pasang terus uollsss

Amacam? Nak tak kalau team Mimi bantu guide Ukuran saiz dan 26 corak cam kat atas yang kastemer puas hati tu?

Kalau nak… angguk 3 kali. Hehehe…

Ok la, sebelum Mimi cerita lebih… izikan Mimi kenalkan Syarikat Azidah Collection Sdn Bhd dulu.

Siapa TEAM di sebalik tabir Azidah Collection?

Haa.. ni lah bos Mimi. Puan Azidah dan Mr. Zairol. Yang siang malam dok memikir nak buat apa yang terbaik untuk kastemer Azidah Collection Sdn Bhd (1116703-X).

Dan bawah ni pula, 5 orang Team Mimi yang melayan seeeemuaaa Whatsapp u olls.

Kenapa kena cuba Kurung IRONLESS Aela time Flash Sales ?

  • Untuk yang first time nak kenal-kenal Aela IRONLESS, boleh ler cuba corak sales lebih murahh RM69 ni. Cuba tengok kualiti kain nya dulu. Harga normal time launching RM119 taww.
  • Untuk u olls yang dah pernah ada koleksi Aela, boleh lerr buat tambah koleksi untuk pakai hari-hari ke Pejabat, ke Majlis atau santai-santai di hujung minggu.

” Kurung Aela sgt selesa…
tak rimas wlupun cuaca panas….

sgt simple n sopan utk apa2 majlis…
tq azidah collection.

yg baru order…dah sampai… “

Dah lerr tu, ada 1 poket di tepi pulak tuu

Poket baju macam zaman kita sekolah dulu.

Senang kann nak simpan duit kecik atau kunci kete gituuu.

Online jer ker ?

Butik Fizikal ada kat mana ?

Butik fizikal Azidah Collection nie, ada butik fizikal dan dah ramai pun pelanggan setempat yang dah walk in datang.

Ni alamat nya yer:

Azidah Collection Sdn Bhd (1116703-X)
N0 18, Jalan Siakap 7
Taman Pasir Putih, 81700 Pasir Gudang, Johor.

Berapa Harga FLASH SALES Aela tak yah gosok tuu?

Serius Mimi cakap. Flash sales kali nie memang agak GILA!

Bos Mimi Nak Bagi Terus Harga Bawah RM70!

Tarikh 18/11/2019 – memang SALES ni tak wujud lagi. Cuba tengok resit-resit payment customer Aela yang dah bank in RM 97 , RM 100 , RM260 bawah nie.

Tapi untuk u olls yang bertuah untuk hari ni sampai 21 Nov 2019

(Selasa sampai Khamis)

26 corak terpilih untuk kod A007 sampai A050, harga nya cuma..

+ FREEGIFT Travel Wallet Exclusive untuk pembelian combo 2 dan 3 pasang. Wowww !

Days
Hours
Minutes
Seconds

Nakkk tengok corak nya Mimi, plisshhh!

 

Katalog IRONLESS Baju Kurung Pesak Aela

Sementara tunggu team Mimi wasap seorang demi seorang. 

U olls boleh cuba belek-belek tengok dulu kat web bawah ni, dan PM team Mimi di Whatsapp atau FB Messenger yer untuk order dapat harga Flash Sales yer!

Kod Flash Sales : Kod A007 sammmpai A050.

Amacam ?

Ada yang berkena di hati corak Flash sales 69 kata atas nie

Kalau tak ada , koleksi Aela IRONLESS bawah ni ada juga yang cantik-cantik corak terbaharu rege 89.

Perlu kan bantuan untuk guide Ukuran saiz yang paling sesuai ?

Jangan risau, Mimi kan ada 5 orang team yang terros gilerrr bantu u olls tentukan saiz yang paling ideal.

Tekan jer button wasap kat bawah ni yerr.

Teruss wasap sekarang taww! Sebab kalau lambat, kompem corak lawa-lawa akan cepat SOLD OUT.

Seriuss, Mimi tak tipu.