logoazidahcollection
hitam-nampak-kurus
a029

Hitam itu menawan hati

Bila pakai terasa anggun,
Sebab corak sesimple cenggini lahh
boleh bagi impak nampak kurus,

Material kain crepe silk
bukan cotton,
Sebab iolls geng jenis malas gosok.

Hihikkksss


+ nak bagi special combo.

 

" Akak gerenti..
Memang tak rugi beli kat azidah

Kain dia SEJUK dan SEDAP di pakai"
~ Sis Dilanim.

Kalau sis nak tahu,
memang betull 100% apa yang sis Dilanim
ni kata.

Sebab nya kain Koleksi kurung Aela nie
jenis kain crepe silk (bukan cotton).

Dari segi ketebalan,
kami jamin tak jarang.

Dari segi kelembutan material kain,
100% lembut .

Atau kalau sis dah beli,
dan rasa tak lembut.

just bagitauu jer.
sebab kami bagi jaminan
pulangan wang kalau tak lembut.

Lepas tu, kalau dah iron sekali
ia tak akan mudah kedut.
tak mudah keronyok.

Kalau malas gosok,
pun tak dakk masalah !
Sebab boleh jer terus sarung pakai
tanpa gosok.

Fuhh, bahagia gilerrr.
Yang dah pakai sekali, ramai jugak repeat order.

Ishh, dasyatt sungguh.

kurung-pesak-A040-3

Kurung pesak ber poket kat tepi
Kain susun tepi.

Kami maintain material
yang sebelum ini material
crepe+silk

(Bukan cotton).

Kain jenis terletak jatuh.

Kastemer sebelum nie,
alhamdulillah 99% suka benor
sebab mudah urus

tak perlu nak lenguh-lenguh
tangan sampai urat timbol
untuk iron baju.

Jadinya... pelanggan kami
suka, sis pun mesti suka :)

kurung-pesak-A034-3

Selain dari kaler HITAM, ada banyakk lagi rona 

kaler gelap yang memboleh kan sis 

kelihatan nampak lebih kuruss dan menawan

Gitewww

 

Setiap gambar di bawah ni, klik jer

VIEW PRODUCT untuk tengok 

lebih banyak gambar model okeyy

Ada 42 corak Aela Kurung Pesak bawah niee

Tarik nafas dan enjoy buat pilihan yer =)

ukuran-saiz-kurung-pesak-aela-raya-2019

Kalau testimoni wasap chat biasher-biasher,
ada kebarangkalian seller menipu testimoni kan? 

Adududduuu, tak berkat rezeki cenggitu
Sungguh ler tak bermoral.

Tapi kat Azidah Collection sini,
Inshaa allah semua testimoni, story
yang kami cerita kan semula 
adalah testimoni benarrrr belaka.

Feedback maklum balas sebenar
yang pelanggan dah terima baju 
melalui parcel Pos laju, Gdex atau J&T

Selain dari online, 
kami di Azidah's Collection juger
ada Butik FIZIKAL yang mana
walk in customer datang boleh 

Nengok sendiri
pegang sendiri 
pakai testing sendiri
check baju sebenar
buat keputusan sendiri 
+ dibantu dengan team offline butik di:

 

Azidah Collection Sdn Bhd

No 18, Jalan Siakap 7

Taman Pasir Putih

81700 Pasir Gudang, Johor



Niee contoh kastemer walk in
yang sudi datang arituu

Selak punya selak baju 
tak yah gosok Aela kat rak..

Haa, nie lah pilihan hati sis Azad

" Cantik kak , kain nya
Azah ni baru lepas habis pantang
lahirkan baby scissor

Kain sedap lembut ,
senang nak selak nyusukan baby kak

Nak 2 pasang combo untuk Azad
+ 1 pasang untuk anak dara

Puas hatiiiii " 

Sis Azad , Pasir Gudang Johor.

2-pasang-3
walk-in-rozita

Bukan jer untuk pakai baju kurung

 semata-mata pakai Raya,

Lepas raya, masih valid sah boleh 

pakai hari-hari untuk ke kerja opis atau

Majlis Kenduri kawin kan ? :)

 

Memang nyer baju kurung tak lapuk  dek zaman kann sis ?

yang penting,  kain kualiti material premium

tahan pakai jahitan kemas 

cutting selesa saiz nya ngam 

 

Jauh tak boleh nak walk in ?

Tak dak masalah siszzz,

Just order di Add to Cart Web Azidah.com

bawah ni yer

 

Atau perlukan bantuan Wasap,

boleh tinggal kan jejak no wasap sis

ke nombor +6017-7850 858 

Teruskan Scroll Katalog Baju Tak Yah Gosok di bawah dan KLIK  VIEW PRODUCT untuk lebih banyak gambar

Especially yang SUKA memakai
waktu kerja, 100% SELESA youuu...

arrow

Jimat masa dan elektrik, tak payah
gosok.

tak-yah-iron---tasha

Terpulang pada sis, sis nak pakai ke Kenduri Kahwin boleh..
nak stanby untuk koleksi peribadi pun boleh,

Atau sis nak grab pakai untuk
selesa pakai waktu kerja pun boleh.

Namun pilihan TERBAIK untuk sis,
sis cuba dulu koleksi Aela Crepe Silk tak yah gosok sangat ni
yer. Dah cuba baru tahu material
yang superb ohsem lembut corak ofcoz
cantik rambang mata.

BEST kan.. ?

Jadi...why not tambah lagi koleksi baju kurung sis. Kalau nak pakai
setiap hari pun boleh

kurung-pesak-A035-4

Bukan Itu Sahaja !

Yang dah SUKA dengan koleksi Baju Kurung kami , MESTI nak ORDER lagi. BUKAN sepasang taw sis

6-pasang
4-pasang

Ini lah BIG SECRET nyer sis

relex-je-tak-panas

Relex jer, tak panass

Tak Perlu Iron sangat

Material Lembut

Serap Peluh

Cutting Jenis Loose

Ada Poket di Tepi, Mudah nak letak kunci , wallet, duit n etc..

 

kurung-pesak-A038-3

So, Berapa Harga COMBO Aela Tak Yah Gosok yang ni..?

Kami straight to the point, Carmela jenis mudah gosok atau tak yah gosok

sangat ni , harga nya

harga-aela

 

Khasssss untuk sis yang jumpa PAGE ini
sekarang,


sis hanya perlu laburkan RM 119 sahaja sepasang 
untuk penat lelah kami menjahit siang malam.

 

Kalau 2 pasang pulak macam mana ?

RM 119 x 2 = RM 238

Tetapi, tidak tidak....

RM230

Untuk 2 hari ni sahaja yer sis,
2 pasang sis cuma buat pelaburan serendah RM 230 sahaja
untuk baju kurung eksklusif ini.
( JIMAT RM 8 ! )

Atau 3 pasang RM 320

( JIMAT RM 37 ! )

+ Kos Pos Laju:

Semenanjung : 1 pasang RM 8, 2 psg RM 11

Sabah Sarawak: 1 psg RM 13, 2 psg RM 18

 

Buat pilihan segera sis , sis nak kod yang mana yer?

Atau sis nak borong semua 3 pasang .

Offer senyum meleret , percuma hadiah misteri bila sis beli combo 

 

KLIK jer Button Orange bawah nie

untuk dapatkan segera.

 

Untuk pengetahuan sis,

STOK baju Tak yah gosok Crepe Silk Aela yang memang ni tak banyak.

unnamed

Atau nak pm whatsapp ok je.


Ada whatapps ?
buka whatapps sekarang.
tanyakan jadual saiz dan
send ke +6017-7850 858


In shaa allah team kami akan bantu sis yer.

Whatsapp sekarang taww sebab
stok confirm SOLD OUT

 

DAPATKAN

SEKARANG!

 

JANGAN TUNGGU,
Faham-faham jer la ye,
Selalunyer BAJU BEST Harga Sales COMBO cepat jerr SOLD OUT.

Dah habis.. memang kami TAK RESTOK yer sis.