Asyik asyik pakai Baju Kurung Yang Sama jer…

 

Penat juga kami dengar keluhan
sis asyik pakai baju kurung yang sama jer.

Yer la…

Rasa segan dengan member ofis, dengan
classmate cikgu-cikgu, dengan boss.

Eh, kalau nak tukar baju kurung kena
belanjer yang besar ke?

Memang tak perlu sis!
Cuba sepasang dulu, dah rasa
material dan kualiti baru cuba
untuk kali yang kedua.

Malah dah beribu pekerja swasta,
cikgu-cikgu, doktor, kakitangan kerajaan
dah terbukti berpuas hati
dengan material baju kurung Xilia.

Dan itu sebabnya kami gelarkan
baju kurung Xilia ini MASTER PIECE
Azidah Collection.

8

Baju Kurung Xilia yang TERBAHARU

ini kami adakan 17 corak sememangnya
EKSKLUSIF dan jamin akan CEPAT SOLD OUT.

Ia material yang LEMBUT,
Ia material yang tak perlu IRON,
Ia material yang boleh cuci guna
mesin basuh.

Ingat tu sis, TAK PERLU bazirkan
duit sis untuk cari baju kurung
kurung yang materialnya belum tentu
menjamin kualitinya.

Cuba sepasang yer,

Berminat nak cuba? boleh ambil telefon tu
whatsapp terus di no +60177850868 azi

 

Nak lebih CEPAT,
Nak lebih CANGGIH.
Semua dihujung jari.
Download FREE apps mobile
azidahcollection ni di Google play store yer.

PERCUMA jer, lain kali
mudah nak tengok UPDATE
koleksi TERBAHARU,
corak TERBAHARU.
KLIK terus LINK di bawah ni sekarang
http://tinyurl.com/azidahcollection

OK boleh yer?

Ringan kan jari sis tu
KLIK jer button hijau dibawah ini
SEKARANG.

button-xilia

Related posts: