Baju-baju kurung dah sampai, Suka Sangat Materialnya

akak-suka-material-cotton-nya-azidah-belissa

Berniaga baju kurung secara online

Sebenarnya sejak 6 petang semalam kami di Azidah Collection keluar outstation.

Walaupun kami di AC berniaga baju kurung secara online, dan biasanya duduk di rumah atau Office sahaja untuk melayan pelanggan baju kurung… kerap juga kami keluar outstation.

Adakalanya kami keluar pergi cari kain di oversea, kadang-kadang kami keluar mengajar Seminar.

In shaa Allah akan datang bila agen-agen reseller baju kurung AC mula bertambah dari negeri ke negeri. Nampaknya memang makin kerap lah kami keluar oustation untuk mengajar agen-agen kami bagaimana untuk berniaga baju kurung.

Rezeki yang semakin bertambah ini, kami nak kongsikan sama-sama dengan sis yang minat berniaga.

Dan berita baik untuk sis peminat baju kurung, namun tak yakin untuk buat pembelian secara Online.. tak lama lagi, sis boleh kunjungi hubungi agen-agen kami yang berdekatan untuk sis terus membuat pembelian. Nanti dah settle urusan perlantikan agen, kami akan maklumkan senarai agen-agen AC yer.

 

Kalau Akak ambil lagi 3 pasang , boleh dapat harga macam tempohari tak?

Oh berbalik cerita kita pasal pelancaran Baju Kurung pahang dan Kurung Moden Azidah Belissa semalam.

Terharu sangat dapat feedback baik positif dari pelanggan yang dah terima kurung cotton lembut Belissa ini. Sebagai contoh, Cikgu Dalina dari Kedah.

baju-kurung-pahang-cotton-belissa-B006

Memang terasa happy sangat kami di AC , hilang penat kami sekejap bila baca maklum balas daripada Cikgu Dalina, Kedah. 😘

Salam Azidah,

Baju-baju dah sampai and I love it so much…Tqvm

Akak suka sangat…

Boleh tak send picture latest design kat Akak?

Kalau akak ambil lagi 3 pasang boleh dapat harga macam tempohari tak?

Of course…..Akak suka materialnya….

Akak akan bagi tau nanti. Macam mana harga pulak…?

Alhamdulillah sis suka puas hati 😘 Happy kami dengar.

Ya sis, Harga promosi  3 pasang RM300 (JIMAT RM57).
+ PERCUMA 3 mini powerbank , boleh kongsi dengan rakan-rakan yer.

Cuma kali ini , kami panjangkan tempoh promosi hingga 2 hari selepas gaji.. Happy tak ? 😊

 

Macam mana Nak Order Baju Kurung Belissa ?

terima-update-baju-kurung

 

Ada juga di antara pelanggan yang bertanya kepada kami..

Saya nak order, macam mana sis ?

Sejak Raya tahun lepas saya nak order.. Tapi tak tahu macam mana.

MUDAH sahaja sis.

Kalau ada yang berkenan, boleh terus order dengan:

 

1. Order secara Online Shop kami DISINI > Azidah Belissa

2. Atau Email ke azidahcollection@gmail.com

3. Atau WhatsApp terus ke +6017-7850 858 / +6019-7595 657 (Azi)

Related posts: