Baju Kurung Batik Harga Berbaloi, Kualiti Kain Crepe Mudah Gosok

baju-kurung-moden-dan-pahang-batik-azidah-tania

Baju Kurung Batik Untuk Penjawat Awam Kakitangan Kerajaan.

Memandangkan ramai kaki tangan kerajaan penjawat awam , pelanggan butik online Baju Kurung Azidah Collection yang meminta agar pihak kami mengeluarkan baju kurung siap Batik. Supaya mereka mudah untuk dapatkan baju kurung batik untuk di pakai hari Khamis pada harga yang berpatutan.. maka lahir lah koleksi Azidah Tania.

Azidah Tania, dengan motif corak batik kami kilang kan dengan jenis material kain Crepe Berkualiti. Lembut melempai di pakai . Mudah gosok dan senang iron untuk menjimatkan masa dan tenaga.

 

Teknologi 2 Lapisan Kain Crepe Corak Batik Kurung Azidah Tania

dalam-baju-kurung-moden-dan-pahang-batik-azidah-tania

Cuba sis perhatikan lapisan di bahagian dalam baju batik Tania ini.

Lapisan dalam adalah layer putih material crepe lembut selesa memakai. Manakala lapisan luar pula adalah lapisan corak batik yang di hasilkan dari warna pastel.

Nampak sweet sopan dan lembut bila sis memakai nya. Kami adakan dalam 2 potongan baju kurung eksklusif iaitu:

  1. Baju Kurung Moden Batik Azidah Tania, dan
  2. Baju Kurung pahang Batik Azidah Tania

Kedua-duanya adalah jenis baju kurung siap sedia untuk di pos laju ke rumah atau pejabat sis . Sangat Mudah kan?

Tak perlu lagi sis nak upah tukang jahit , bila terima kurung batik Tania ini.. boleh terus memakai nya pada hari Khamis.

 

Apa kata para pelanggan Kami yang dah Terima Memakai Batik Tania ?

baju-kurung-pahang-crepe-tania-Tp004-tak-jarang

Ini antara maklum balas feedback pelanggan terawal kami yang telah menerima baju kurung pahang batik Azidah Tania.

Tanya kami : Sis ber puas hati ? Jarang tak ?

Jawab sis Sazazila , seorang Guru dari Negeri Sembilan,

Batik crepe ni TAK JARANG dan

Tak melekat macam lycra…

Lagipun saya pilih saiz longgar sikit supaya selesa.

Saya memang nak beli corak batik…

Sebab penjawat awam kena pakai batik setiap hari khamis.

Terima kasih banyak atas feedback sis Sazazila yer.

baju-kurung-Pahang-crepe-TP007-tak-jarang

 

 

Kurung Batik Crepe Berbaloi Membeli , RM169 VS Kain pasang Batik Crepe RM270

Ini pula customer kami yang juga berasal dari Negeri Sembilan. Katanya pihak Office beliau membeli kain pasang batik Crepe pada harga RM270 untuk 4 meter. Namun beliau tidak berpuas hati dengan kualiti kain crepe tersebut yang Keras dan susah untuk di gosok.

Pada mulanya memang beliau teragak-agak juga untuk mencuba Baju kurung siap Batik Crepe Azidah Tania.

Sebab risau dengan kualiti kain crepe.

baju-kurung-batik-crepe

 

Namun alhamdulillah beliau berani mengambil risiko dan mencuba beli sepasang baju kurung batik siap Azidah Tania. Sebaik sahaja sampai di pejabat beliau hari ini .. ini kata beliau :

Saya rasa kain LEMBUT.

Belum acu kat badan lagi.

Warna lembut sangat CANTIK

Berbeza sangat… Yang kat opis tu kain keras susah gosok.

Warna tak cun… Yang lagi tak best , corak tak cantik…

So far, banyak-banyak koleksi baju kurung saya

yang paling cantik dan selesa Azidah Collection THE BEST .  <3

Syukur alhamdulillah, terima kasih sis Marziana kerana beri feedback 😍 In shaa allah kami akan terus perbaiki kualiti di masa akan datang.

 

Sis nak cuba sepasang Baju Kurung Batik Azidah Tania ?

nak-cuba-baju-kurung-batik-azidah-tania

Online shop Azidah Collection beroperasi 24 jam sehari, 7 hari seminggu, 365 hari setahun.

Sis sis boleh membuat tempahan melalui Online Shopping Cart kami.

⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩

Nak tengok corak lain Tania
KLIK jer DISINI.

===============
UNTUK BANTUAN
===============
Mohon sis pm kami dengan klik link ni ye :
https://www.facebook.com/messages/azidahscollection atau

WhatsApp : +6019-7595 657 atau +6017-7850 858 ( Azi ).

Related posts: