Baju Kurung Corak Kain Pelikat 100% Puas Hati

Baju Kurung Corak Kain Pelikat, Material Berkualiti

Baju Kurung Corak Kain Pelikat ini kalau di bawa pakai ke Majlis Kenduri Kahwin , memang Wow gitu bila dipandang. 

Tambahan pula, baju kurung cotton corak kain pelikat Azidah Rosel ini jenis Kain Cotton yang selesa lembut memakai.

Ramai pelanggan butik baju kurung online Azidah Collection yang suka puas hati dengan kualiti Material Berkualiti Azidah Rosel kami.

Rata-rata yang dah terima sepasang baju kurung pelekat Rosel, akan terusan repeat order tambah lagi koleksi baju kurung kain pelikat Warna yang lain pula.

Ini kata pelanggan butik online baju kurung cotton kain pelikat kami yang telah selamat terima Baju Kurung Rosel:

As salam, Alhamdulillah.

Baju pink dah sampai.. Cantikk.

Material pun Berkualiti. Saiz pun comel elok dah L

Tak perlu tukar lagi dah.

Gaji depan, saya ambil lagi sepasang. Warna Hijau pulak.

Cantik warna Hijau Emerald Green tu..

Baju kurung cotton corak kain pelikat Cantik Kain Berkualiti

Baju kurung cotton corak kain pelikat Cantik Kain Berkualiti

Syukur alhamdulillah Sis Ila berpuas hati dengan cutting baju kurung moden Rosel kami. Saiz L memang dah sesuai dengan sis Ila. Dan kualiti material cotton lembut, tak keras jenis berkualiti dapat digayakan oleh nya dengan rasa senang hati.

Memang kami di Azidah Collection Online Boutique rasa suka sangat bila para pelanggan kami rasa puas hati.

 

Baju Kurung Corak Kain Pelikat 100% Puas Hati

Baju kurung kain pelikat gajah duduk bukan lah jenis koleksi baju kurung kami Azidah Collection.

Dan kami juga tidak menggunakan mana-mana brand kain pelekat yang berada di pasaran Malaysia untuk jahit baju pelekat kami.

Material baju kurung kain pelikat online kami, di import khusus untuk para pelanggan Azidah Collection sahaja.

Jenis 100% kain cotton serap peluh. Material kain cotton yang sedap selesa di pakai. Sebab itu, kami dapat banyak feedback positif dari pelanggan customer yang dah cuba pakai kurung moden Azidah Rosel.

Jika ada fans yang complain merungut harga nya mahal, fikirkan lah tentang kualiti material kain yang akan sis terima nanti.

Sis nak ke pakai baju kurung cotton jenis keras ?

Jenis baju kurung cotton yang baru jer pakai 10 minit… dah menggelupur kepanasan?

Kami di AC, memang tak nak jenis cotton yang tak berkualiti untuk para pelanggan kami.

Jadi itu sebablah kami import kain cotton berkualiti masuk ke Malaysia untuk dijadikan Baju Kurung Moden yang selesa memakai.

Baju-Kurung-Corak-Kain-Pelikat-Puas-Hati

Ini kata sis Niezza , salah seorang pelanggan kami yang dah beli baju kurung corak kain pelikat Azidah Rosel:

Thank you, cantik bangat heheee..

Sedap pakai dan selesa, TAK panas..

Sorey lambat post, sebab semalam baru pakai,

Tapi 100% Puas Hati.. Nanti kite nak beli lagi tau.. Hehee

Tak mengapa lambat beri feedback sis Niezza.. Yang penting, kami dah tahu yang sis berpuas hati. Terima kasih banyak dear..

Free Shawl Untuk Baju Kurung Corak Kain Pelikat Azidah Rosel

Untuk buatkan sis lebih puas hati.. kami tambahkan lagi dengan FREE shawl untuk setiap pembelian Baju Kurung Moden Rosel.

Jenis shawl panjang dan labuh. Jadi boleh lilit dan tutup semua kepala dan dada sis.

Walaupun shawl percuma, namun kami tetap jaga kualiti produk keluaran Azidah Collection. Shawl Free ini pun jenis kain lembut tauu sis. Jenis mudah SENANG bentuk di wajah sis.

Dan di hujung kanan dan kiri shawl percuma sis ini, ada CURVE suku bulatan. Dah ramai pelanggan kami yang suka puas hati dengan kualiti shawl percuma kami.

In shaa allah kami akan cuba matching kan warna shawl dan baju kurung moden corak kain pelikat sis.

Cuma kalau sis terlambat order, kemungkinan besar  stok shawl kami habis. Jadinya, terpaksa lah kami berikan sis Shawl yang tak matching warna dengan baju kurung Rosel sis ye.

Terus Dapatkan Kurung Pelikat Rosel Di SINI !

Related posts: