Baju kurung corak kain pelikat Selesa di pakai

Baju-kurung-corak-kain-pelikat-azidah-rosel

Baju kurung corak kain pelikat

Baju kurung corak kain pelikat nampak cantik dipakai samada untuk upacara rasmi atau santai. Ada baju kurung kain pelikat dijahit dari material lembut, dan ada juga dijahit dari material sedikit keras. Terdapat pelbagai jenis gred kualiti kain corak pelikat di pasaran.

Di Azidah’s Collection, kami menggunakan 100% kain ela corak pelikat dari material cotton tulen. Jenis kain selesa sedap memakai sesuai dengan cuaca panas di Malaysia . Antara ciri baik cotton adalah keupayaan nya untuk menyerap peluh, agar badan kita semua tetap selesa walaupun sehari suntuk memakainya.

Kepelbagaian fesyen baju corak kain pelikat kami pelbagaikan kepada 3 jenis fesyen baju, antaranya:

  • Baju kurung moden ber corak kain pelikat
  • Baju kurung pahang bermotifkan corak pelikat
  • Jubah dress muslimah , mesra penyusuan ibu. Yang juga boleh digunakan sebagai baju menyusu.

 

Testimoni Baju kurung corak kain pelikat Azidah Rosel SELESA

Pada mulanya, kami hanya jahit kain ela corak Pelikat fesyen baju kurung moden. Apabila gambar koleksi kurung moden kain pelikat Azidah Rosel di upload di fan page Azidah’s Collection Online Boutique.. kami menerima banyak pm (private message) yang meminta agar koleksi baju corak pelikat dijahit juga Kurung pahang dan baju jubah menyusu.

Serba salah juga kami dibuatnya.

Maka kini kami tambahkan koleksi fesyen kurung pahang dan jubah dress nursing friendly ke dalam rangkaian fesyen muslimah Azidah Collection.

Ini sis Amiey, antara pelanggan kami yang terawal membeli baju kurung moden kain pelikat secara Online di Facebook kami.

Cantik nampak selesa dan bergaya dengan baju kurung moden ready made koleksi Azidah Rosel kan ?

Beliau dan kakak nya memilih untuk menggayakan warna hijau kurung moden Rosel.

” Baju sis memang TERBAIK, puas hati, SELESA dan cukup sempurna dengan citarasa saya. Memang TAK RUGI beli. Berbaloi dengan harga.. “

Baju kurung corak kain pelikat hijau

Kualiti Kain Cotton Lembut Baju kurung corak kain pelikat

Amboi sis Suriati cantik bergaya dengan Kurung Moden Rosel , dipadankan dengan Shawl percuma kami yang dihadiahkan sewaktu promosi pelancaran Azidah Rosel.

Katanya , kualiti kain cotton lembut memang SELESA. Semestinya sungguh ceria apabila dipakai. Jahitan pun kemas tauu dear.

Untuk pengetahuan sis semua, kurung moden koleksi Azidah Collection adalah CUTTING BESAR.

Kata sis Suriati lagi, ketika ini beliau sedang mengandung 5 bulan. Baju kurung moden corak kain pelikat ini masih tetap selesa dipakai ketika Hari Raya Haji 2014 yang lepas.

Baju kurung moden corak kain pelikat

 

Baju kurung corak kain pelikat dengan perincian Zip Sorok di tepi Kiri

Kesemua koleksi baju kurung moden kami dijahit dengan perincian Zip Sorok di tepi kiri.

Ianya Zip 12 inchi yang di jahit dari bahagian bawah ketiak hingga ke pinggang. Zip sorok tepi kiri pada kurung moden ini kami jahit bertujuan untuk :

  • Memudahkan proses memasukkan kepala ketika hendak menyarungkan baju kurung moden ke badan
  • Ada pelanggan kami yang breast feed baby kata , baju kurung moden Azidah Collection nursing friendly. Cutting nya sedikit sebanyak memudahkan proses penyusuan ibu di sebelah kiri.

Apa yang sis perlu buat adalah dengan mengangkat sedikit baju ke atas dan pusingkan ke sebelah kiri.

Buka kan zip tersebut dan sua kan baby sis ke dada untuk proses penyusuan.

Jadi, tak perlu lah buka baju ketika hendak menyusukan bayi atau mengepam susu badan ke dalam botol susu untuk disimpan ye.

Baju kurung corak kain pelikat nursing friendly

Sis sis ada yang berkenan dengan Baju kurung moden corak kain pelikat Rosel kami ?

Baju kurung corak kain pelikat Online Shop kami beroperasi 24 jam sehari, 7 hari seminggu, 365 hari setahun. Sis sis boleh membuat tempahan melalui Online Shopping Cart kami.

Namun kalau ada sedikit kekeliruan untuk pemilihan saiz, sis sis semua boleh SMS / WhatsApp kami di 017-7850858 (Azi) untuk dapatkan khidmat nasihat ukuran saiz yang bersesuaian.

SMS / WhatsApp : +6017-850 858

Email : azidahcollection@gmail.com

Untuk chatting secara langusung dengan kami, Facebook page Baju kurung pahang Online kami adalah >> Azidah’s Collection

Mohon sis klik LIKE dan Get Notification untuk mendapatkan updates dan pelbagai INFO percuma tentang fesyen baju kurung kain pelikat cotton yang lembut.

Hari demi hari ready stok Baju kurung corak kain pelikat semakin menyusut sis , mohon pm atau wasap kami cepat-cepat kalau ada yg berkenan di hati ye.