Baju Kurung Cotton Cantik ada kelainannya

baju-kurung-moden-cotton-comfortable

Baju Kurung Cotton Cantik Rosel

Lewat petang Khamis yang lepas , sedang kami sedang siapkan bungkusan parcel baju kurung cotton untuk di pos laju di pejabat pos laju pasir gudang, johor.

Kami tiba-tiba ter berhenti kejap buat kerja bungkusan baju kurung di butik online Azidah Collection.

Mahu tak nya , alhamdulillah ada pelanggan baju kurung online kami yang mengirimkan gambar testimoni beliau menggayakan Baju Kurung Moden Azidah Rosel.

Nampak cantik sekali, manis bila digayakan dengan Shawl berwarna coklat yang senada dengan baju kurung rosel berwarna khaki coklat krim.

Ini kata pelanggan baju kurung cotton dewasa wanita kami, Sis  Amy:

Sis, tq for the lovely kurung ni..

Baru sempat pakai arini..

Member-member opis semua puji baju LAWA sangat..

semua tanya beli kat mana.. ? hehehe..

Saya siap bagi dorang link Facebook lagi.

SELESA sangat dan sejuk jer.. Memang comfortable.

Alhamdulillah, sama-sama sis Amy. Kami pun tumpang gembira bila sis happy suka hati.

Tinggi 165 cm, pakai Baju Kurung Cotton Siap Azidah Collection Tak Singkat

Baju-Kurung-Pahang-moden-tak-singkat

Dalam salah satu chatting kami dengan pelanggan butik online AC, alhamdulillah beliau yang tinggi 165 cm muat ngam dengan tahap LABUH baju kurung moden dan baju kurung pahang siap Azidah Collection.

Dengan berat badan 76 kg, tinggi 165 cm. Saiz pilihan baju kurung Eleyna yang ngam dengan beliau adalah :

  • Saiz L untuk cutting Kurung Moden, dan
  • Saiz M untuk cutting Kurung Pahang.

Ada sebab mengapa sis ini memilih kurung pahang Saiz yang lebih kecil daripada baju kurung moden.

Untuk makluman sis, cutting baju kurung pahang adalah lebih besar daripada cutting kurung moden.

Ini kerana, kurung pahang ada pesak gantung di tepi kiri dan kanan baju kurung. Ia nya nampak lebih loose, longgar dan tidak menampakkan cutting bentuk tubuh badan.

Berbeza dengan kurung moden.

Baju kurung moden pula, kami jahitkan pola cutting mengikut bentuk tubuh badan wanita dewasa. Sebagai contoh, shape di bahagian pinggang adalah lebih kecil.

Ini di ikuti dengan potongan yang lebih besar di bahagian dada dan punggung. Kecil sedikit di pinggang. Atau dalam bahasa lainnya, ala-ala bentuk badan pear. Besar punggung di bawah.

Untuk memudahkan proses pemakaian baju kurung moden, kami jahitkan zip sorok di tepi kiri. Bawah ketiak. Sis boleh buka zip ini ketika hendak masuk kepala. Dan tutupkan zip ini semula setelah selesai memakai baju kurung moden sis.

baju-kurung-cotton-pahang-moden-pelikat-purple

Gambar rosel purple di atas ini, kami jahit dalam 2 ukuran potongan baju kurung.

Yang di sebelah kiri adalah potongan Baju kurung pahang.

Manakala yang di sebela kanan pula adalah baju kurung moden.

Kedua-duanya , in shaa allah sama CANTIK dan SELESA.

 

Kawan Office Puji Kualiti Kain Cotton Baju Kurung Rosel

baju-kurung-cotton-kain-berkualiti

 

Majoriti pelanggan baju kurung butik online Azidah Collection adalah sis sis wanita yang berkerjaya. Kami di AC, tiada masalah untuk pos laju koleksi baju kurung 2015 ke pejabat office sis.

Lebih mudah kannn . Kalau kat rumah, tiada orang pula untuk terima parcel baju kurung sis. Sebab kesemuanya keluar pergi bekerja.

Ini lagi customer baju kurung cotton kain pelikat yang telah selamat terima 2 pasang baju kurungnya di pejabat. Kata beliau:

Assalammualaikum,.

Baju dah dapat. SWEET sangat-sangat..

Dah try, kawan-kawan office puji KUALITI KAIN

Nanti gaji nak beli sepasang lagi.

Nak pakat dengan kawan-kawan beli seorang sepasang.. TQ ^_^

Waalaikumussalam Hai sis, alhamdulillah sis berpuas hati dengan koleksi baju kurung cotton corak pelikat Azidah Rosel.

 

Dah ada yang tertarik dengan Koleksi Baju Kurung Cotton 2015 Azidah Collection ?

Sis dah ada yang tertarik dengan koleksi Kurung Cotton AC ? Berikut ini kami senaraikan link untuk semua koleksi baju kurung yang available ye.

Setiap koleksi, berbeza jenis material kain cotton ye sis :

Baju kurung moden cotton Azidah Carmela

Baju kurung cotton Cutting Kurung moden Azidah Eleyna

Baju Kurung pahang cotton Azidah Eleyna

Baju kurung moden Azidah Rosel, juga jenis baju kurung cotton

Baju kurung pahang Azidah Rosel

Jubah Dress Cotton, Nursing Friendly Azidah Raysa

 

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Cotton Azidah Collection Yang Original tauu

Huhu sis, bukan CD lagu sahaja yang kena cetak rompak.

Ada kalanya design koleksi baju kurung kami ada yang di cetak rompak oleh peniaga baju kurung yang lain sis. Serius.

Sebab corak boleh print atas kain cotton yang lebih murah nipis. Manakala koleksi kain cotton kami memang dijamin SELESA pakai tak panas walaupun tebal.

Ini antara testimoni pelanggan baju kurung kain cotton terkini yang kami terima semalam.

baju-kurung-percuma-shawl-best

Kualiti material kain cotton pelikat Azidah Rosel, Terbukti TAK SAMA kualiti tahap lembutnya di Kedai biasa.

Kualiti Hadiah Shawl yang kami berikan dengan setiap pembelian Baju Kurung Rosel, Carmela dan Jubah cotton juga LEMBUT mudah bentuk.

Alhamdulillah, sis ini telah dapatkan baju kurung yang asli dari Azidah Collection online boutique, kata beliau:

Puan, dah dapat..

BEST nya baju dan shawl ini. Suka suka suka…

Kain pelikat ini TAK SAMA macam yang kat kedai. Gembira dapat.. ^_^

Terus rasa hilang penat bila baca whatsapp pelanggan yang berpuas hati dengan koleksi baju kurung kami. Nampak macam senang, tapi bukan mudah sis untuk hasilkan sepasang baju kurung cotton yang berkualiti. Banyak proses dan cabarannya.

Terima kasih kami ucapkan buat para pelanggan baju kurung cotton AC semua ye.

Semoga sis success selalu . (^^,)

Related posts: