Baju Kurung Cotton Eleyna, Selesa Dipakai Seharian

baju-kurung-moden-cotton-selesa-Pakai-seharian

Baju Kurung Cotton 2015

Alhamdulillah baju kurung cotton 2015 koleksi Azidah Eleyna mendapat maklum balas positif daripada pelanggan baju kurung Azidah Collection Online Boutique.

Ini salah satu daripada testimoni pelanggan baju kurung yang telah mencuba pakai baju kurung pahang koleksi Aizdah Eleyna pada Januari 2015 yang lepas :

Salam ..

Alhamdulillah, baju kurung cotton Eleyna dah sampai.

Memang SELESA dipakai SEHARIAN. Kain SEJUK

Lepas ni nak cuba Kurung moden Rosel pula (^^,)

Syukur alhamdulillah sis Yati berpuas hati dengan koleksi baju kurung cotton kami. Untuk makluman sis,  material kain cotton Eleyna ini bukannya jenis kain cotton yang ada di pasaran Malaysia.

Koleksi baju kurung moden cotton lembut Eleyna ini dijahit daripada kain cotton yang di import dari luar negara Malaysia. Setakat ini, kami belum nampak material yang serupa ini dijual di kedai-kedai kain cotton di Malaysia.

Ianya di bawa masuk ke Malaysia khusus EKSKLUSIF untuk para pelanggan butik online baju kurung moden cotton ready made Azidah Collection sahaja.

 

Baju Kurung Cotton Tak Panas, Sesuai Buat Wanita Bekerjaya

baju-kurung-moden-cotton-tak-Panas

Wanita dewasa yang bekerjaya seperti Guru, memang amat sesuai menggayakan baju kurung cotton readymade jenis simple , sopan dan selesa memakai.

Ini antara cikgu wanita yang telah beli baju kurung cotton online AC.

Terima kasih Cikgu kerana sudi berkongsi gambar Cikgu menggayakan baju kurung cotton bunga kecil , berwarna oren peach dengan jalur menegak ketika pergi mengajar di Sekolah.

Memang nampak sweet bila padankan dengan baju kurung peach eleyna dengan tudung berwarna purple.

Ini antara kata beliau di dalam pesanan ringkas WhatsApp kepada kami:

Salam,

Hari ni dah pakai ke Sekolah..

Alhamdulillah, ringan dan lembut je kainnya.

Ni hanya gambar ramai-ramai, tak sempat gambar sorang-sorang

Tak panas pun, walaupun cuaca panas hari ini

Alhamdulillah, terima kasih Cikgu.. Mudah-mudahan sis terus selesa dengan baju kurung cotton sis ye.

 

Koleksi Ready Stok Baju Kurung Moden Azidah Eleyna

Baju kurung moden cotton siap ready made Azidah Eleyna ini , kami boleh terus pos laju pada hari yang sama jika sis bank in sebelum jam 2 petang.

Kami di Azidah Collection akan buat penghantaran pos laju pada setiap hari Isnin hingga Jumaat. Jika bayaan di buat pada hari Sabtu dan Ahad, maka pihak kami akan pos laju baju sis pada hari Isnin.

Ini kami senaraikan semua koleksi baju kurung moden cotton terkini Azidah Eleyna yang available. Kalau ada yang berkenan, boleh terus Email atau PM Facebok Baju kurung Azidah Collection kami ye.

 

Baju Kurung Moden Azidah Eleyna EM017 – Maaf, sold out semua saiz.

baju-kurung-moden-cotton-lembut-em017

baju-kurung-moden-cotton-lembut-eleyna-em017

kurung-moden-cotton-eleyna-selesa-Pakai-hitam-Putih

Baju Kurung Moden Azidah Eleyna EM018 – Available : S

baju-kurung-moden-cotton-lembut-em018

baju-kurung-moden-cotton-lembut-eleyna-em018

Baju Kurung Moden Azidah Eleyna EM022 – Available :   S

baju-kurung-moden-cotton-lembut-em022

baju-kurung-moden-cotton-lembut-eleyna-em022

baju-kurung-moden-cotton-senang-iron

Baju Kurung Moden Azidah Eleyna EM027 – Available : S , M

baju-kurung-moden-cotton-lembut-em027

baju-kurung-moden-cotton-lembut-eleyna-em027

 

 Jadual Saiz Baju Kurung Cotton , Cutting Kurung Moden Azidah Eleyna

jadual saiz eleyna k.moden

Dah ada yang berkenan Azidah Eleyna, Ada Hadiah Brooch

kurung-moden-lembut-ke-office

Ada perasan tak Brooch yang cantik-cantik pelbagai bentuk atas baju kurung moden Eleyna tadi ?

Sementara stok hadiah brooch masih ada, kami hadiahkan sis sebentuk Brooch dengan setiap pembelian baju kurung moden Eleyna. Terhad untuk 29 orang yang terawal sahaja.

Kalau sis terlambat, dan ready stok hadiah brooch kami habis.

Maaf ye sis , kami terpaksa pos laju baju kurung cotton Eleyna sis tanpa Free Gift.

 

Set Kombo 2 Pasang Baju Kurung Azidah Eleyna, Ada Hadiah 1 helai Shawl

baju-kurung-moden-cotton-lembut-combo-eleyna

Apa kata kalau kami hadiahkan sis Shawl Eksklusif keluaran AC ?

Kali ini , kami nak offer sis Set Kombo 2 pasang baju kurung Eleyna + 1 Shawl AC.

Boleh campur baju kurung moden eleyna corak dan saiz .

Jadinya, dengan setiap pembelian 2 pasang Eleyna, kami hadiahkan sis 1 helai Shawl butterfly keluaran butik online Azidah Collection. Jenis shawl kain Chiffon Geogette yang lembut.

Shawl ini jenis Panjang dan Labuh tauu sis. Nanti boleh lilit cover kepala dan dada sis.

Jamin mudah senang nak pakai dan bentuk di wajah sis.

Walaupun percuma hadiah, kami tetap jaga kualiti produk keluaran AC. Alhamulillah dah ramai yang suka dan puas hati dengan kualiti kain dan jahitan shawl Azidah Seroja AC.

Tawaran terhad untuk 9 orang pelanggan baju kurung cotton Eleyna sahaja ye.

Terbuka untuk semua jenis koleksi Baju kurung:

✔ Baju Kurung Moden Cotton Azidah Eleyna di page ini

✔ Dan juga Baju Kurung Pahang Azidah Eleyna DI SINI.

 

▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH Baju Kurung Moden Azidah Eleyna ◀◀

 

Harga 1 pasang Eleyna = RM 106

Harga 2 pasang Eleyna = RM 210 (Jimat RM6) + 1 Hadiah Free Shawl keluaran AC harga RM39

 

1. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

Dah ada yang berkenan sis ? Dah ramai yang pakai puas hati dengan Baju Kurung Cotton Eleyna tauu sis

baju-kurung-moden-cutting-buah-pir-azidah

Related posts: