Baju Kurung Cotton LEMBUT selesa sangat

kurung-moden-belissa-bm043-cotton-seharian-pakai-selesa

Baju Kurung Cotton LEMBUT, Seharian Memakai.

Sedang kami dinner tadi , tin ting ting..

Oh ! Ada new whatsapp rupanya.

 

Amboi, cantik nya si dear Anis, dari KL

yang memakai kurung moden cotton Mint Green Belissa.

Nampak manis di pakai dengan shawl peach gitew..

Katanya ,

Kain SELESA sangat

Seharian pakai pun OK

I pakai pergi Kenduri hari tu, SELESA.

 

Ya betul tu sis Anis, kurung cotton lembut

kalau betul pemilihan saiz yang sesuai

memang Sangat selesa memakai nya.

 

Berat badan sekitar 50 kg tinggi 153 cm ,

in shaa allah sesuai memakai Kurung Moden saiz S.

 

Bantuan Saiz Baju Kurung yang SESUAI

 

Atas sebab tu, kami di Azidah Collection selalu

tinggal kan nombor telefon kami +6017-7850 858 (Azi)

untuk bantuan rujukan saiz yang sesuai.

40-kg-150cm-memakai-kurung-moden-saiz-XS

Terima kasih dear sis Affisza.. Katanya;

2 kali beli dah dengan sis

Dua-dua saya suka. 😘

Serius berbaloi..berpuas hati..

Insya allah akan oder lagi..

Memang cantik!

Berat badan 40 kg, tinggi 150 cm memang sesuai

memakai Kurung Moden saiz XS

 

Nak cuba tengok corak Kurung Cotton LEMBUT Belissa yg lain ?

 
Cuba sis KLIK jer link dibawah ini.
http://azidahcollection.com/product-category/azidah-belissa/ (KLIK)

 
Ini saya tinggalkan no tel nya +6017-7850 858
untuk nak tanya.
Atau terus je nak beli

 
Maklumlah kannn..
Kita jenis semua nak pantas
Tak payah lengah lengah bila nak order Baju Kurung Cotton yang SESUAI.

 
Sekali lagi ni no nya
+6017-7850 858 (Azi)

Related posts: