Baju Kurung Cotton Selesa, Tak Cuba Tak Tahu

baju-kurung-moden-cotton-lembut-jamin-selesa

Baju kurung cotton wanita. Tak cuba, tak tahu.. Memang SELESA sangat-sangat.

 

Baju Kurung Kain Pelikat Cotton Rosel Memang Selesa

Ya sis, memang betul kata sis Aini. Baju kurung kain pelikat yang gojess ini, kalau sis tak cuba.. confirm sis tak tahu tahap keselesaan Cotton Rosel kurung moden kami.

Bak kata pelanggan baju kurung kami, Sis Aini:

Alhamdulillah.. Tak cuba, tak tahu..

Memang SELESA sangat-sangat..

Apatah lagi coraknya yang memikat hati.

Buat sis sis yang telah mencuba beli dan pakai baju kurung moden cotton kami, masing-masing dah pun mengakui bahawa koleksi baju kurung kami adalah SELESA sangat-sangat.

Bukannya sengaja nak puji dan angkat bakul sendiri tauu sis.

Apa yang kami tulis tentang baju kurung cotton siap online AC ini adalah berdasarkan maklum balas ikhlas para pelanggan baju kurung Azidah Collection.

Jika baju kurung moden ini dijual secara offline di kedai butik, boleh lah sis merasa tekstur material cotton Azidah Rosel ini.

Memandangkan kami adalah 100% butik online, harap sis berpuas hati dengan gaya penerangan kami beserta dengan testimoni para pelanggan kami yang dah pun banyak membeli dan memakai Koleksi Baju Kurung kami.

 

Baju Kurung Cotton Cutting Besar

baju-kurung-plus-size-online-cutting-besar

Cutting Baju Kurung Azidah Collection adalah Jenis Cutting Besar

Ini kata salah seorang pelanggan koleksi baju kurung cotton XL kami :

Saya SUKA ukurannya BESAR sebab selesa pakai Longgar

Untuk makluman sis, Baju kurung cotton Azidah Collection adalah jenis baju kurung moden jenis cutting besar.

Sebagai contoh, ini adalah anggaran saiz mengikut berat badan dan tinggi sis untuk koleksi baju kurung moden Azidah Collection:

  • Saiz XS , Ngam untuk sis yang sekitar 38 kg – 55 kg , tinggi 150 – 160cm
  • Saiz S , Sesuai untuk yang sekitar 50kg – 65 kg
  • Saiz M , berat badan sis yang sekitar 60 kg – 70 kg
  • Saiz L , anggaran berat badang 70 – 80 kg
  • Saiz XL , lebih kurang 80 – 88 kg , tiggi 160 cm

Ukuran baju kurung moden kami, tak sama dengan cutting ukuran butik atau tailor yang lain tauu sis.

Kami di butik online Azidah Collection miliki ukuran potongan dan cutting yang tersendiri untuk semua baju kurung cotton tanpa manik online kami ye.

 

Apa Kata Para Pelanggan Baju Kurung Cotton Kami?

Ramai pelanggan, maka pelbagai lah ragam dan komen nya.

Namun Alhamdulillah, majoriti para pelanggan kami berpuas hati dengan sukatan ukuran bentuk badan baju kurung moden kami. 

Baju-Kurung-Corak-Kain-Pelekat-Puas-Hati

Baju Kurung Corak Kain Pelekat, It’s super COMFY..

 Ini kata sis Rohaiza, salah seorang pelanggan baju kurung cotton ready made Azidah Collection kami:

It’s Super Comfy ! (selesa).

Will buy another piece from you soon.

Cantik sekali sis Rohaiza menggayakan baju kurung cotton warna Hijau Azidah Rosel kan sis?

Tambah manis bila dipakai bersama dengan Shawl selendang lembut berwarna Hijau Lumut.

Koleksi baju kurung cotton terkini Azidah Rosel ini, jenis cotton lembut dengan motif corak kain pelikat  kotak-kotak petak. Cutting baju kurung moden jamin selesa memakai.

 

▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH Baju Kurung Cotton Online Azidah Rosel ◀◀

1. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

P/S : Grab PERCUMA Shawl matching sis dengan setiap pembelian Baju Kurung Moden Azidah Rosel . LIMITED STOCK.

In shaa allah kami akan cuba matching kan warna shawl dan baju kurung moden corak kain pelikat sis.

Cuma kalau sis terlambat order, kemungkinan besar  stok shawl kami habis. Jadinya, terpaksa lah kami berikan sis Shawl yang tak matching warna dengan baju kurung Rosel sis ye.

Terus Dapatkan Kurung Pelikat Rosel Di SINI !

Related posts: