Baju Kurung Moden Cotton Kain Lembut Sedap Pakai

baju-kurung-moden-manik-testimoni

Baju Kurung Moden Cotton Lembut

Baju Kurung Moden Cotton Kain Lembut memang antara favorite kegemaran ramai pelanggan butik online baju kurung Azidah Collection. Hampir setiap hari ada yang pm kami minta tolong tunjukkan mana satu koleksi kain cotton lembut kami.

Disember 2014 di penghujung tahun ini, kami di Azidah Collection ada kan Jualan penghujung tahun Year End Sales 2014 sebagai tanda penghargaan kami buat semua peminat fans Facebook page baju kurung moden cotton online kami.

Alhamdulillah, memang huru hara kami di buatnya.

Hampir semua baju kurung cotton ready made habis di beli oleh para pelanggan butik online baju kurung kami.

Pelanggan dari jauh, dari dekat.. semuanya kami gunakan Perkhidmatan Pos Laju sebagai syarikat kurier pengeposan baju kurung online kami.

Banyak testimoni yang diterima oleh para pelanggan yang baik hati, share gambar mereka untuk dikongsikan dengan fans AC yang lain. Terima kasih banyak-banyak sis sis semua yang sudikan kongsikan gambar dengan kami ye.

Terasa segala penat lelah kami untuk menghasilkan sepasang baju kurung cotton yang cantik , selesa dan sedap memakai terbayar bila lihat wajah-wajah gembira sis menggayakan baju kurung kami.

 

Baju Kurung Moden Cotton Kain Lembut Sedap Pakai

baju-kurung-moden-manik-cotton-lembut

Ini sis Ila, salah seorang pelanggan AC yang sungguh sporting untuk kongsikan gambar Baju Kurung Cotton Manik yang di belinya secara online sewaktu kami adakan Year End Sales Baju Kurung RM69 termasuk pos laju.

Katanya baju ini digayakan untuk menghadiri Majlis Kenduri Kahwin rakan pada hujung minggu yang lepas. Memang nice cantik, kena sekali bila digayakan dengan warna shawl selendang yang lembut kan dear ?

Kata sis Ila :

Assalammualaikum

Parcel dah terima sis.. DAH cuba

Alhamdulillah PUAS HATI. Kain LEMBUT sedap pakai.

Nanti kalau saya dah gayakan.. saya akan post picture ye.. Thanks.

Waalaikumussalam Hai sis Ila, Ya sama-sama.

Kami pun ucapkan terima kasih sebab sudi untuk mencuba koleksi baju kurung cotton Azidah Collection. Moga sis puas hati dengan baju kurung moden sis ye. Ada rezeki, nanti boleh repeat order baju kurung online kami.

 

Baju Kurung Moden Manik Cantik And Not Expected To Be So LipLap

baju-kurung-moden-manik-cantik

Tergelak juga bila kami di AC bila membaca pesanan ringkas pelanggan whatsapp kami , Sis Siti.

Salam sis,

Saya baru dapat baju yang saya order.

CANTIK and not expected to be so Liplap..

Sebab Murah dan Cantik.

Plan nak order lagi.. Tapi nanti saya tengok balik.

Memang rasa best sangat bila customer baju kurung moden cotton ready made kami berpuas hati dengan setiap baju kurung yang kami hantar melalui pos laju. Walau jauh, tapi rasa macam dekat ajer kann sis.

Baju kurung cotton manik warna hijau lembut adalah baju pilihan sis Siti. Di bahagian dada , tangan dan kaki baju kurung moden ini.. kami jahitkan hiasan manik dan labuci.

Dari jauh, memang agak tidak perasan sebab ianya kecil kan.

Namun bila baju kurung moden cotton bermanik Azidah Maera dah sampai di tangan, depan mata.

Barulah terasa Woww ! So liplap gitu. Memang terasa happy sangat bila memakainya.

 

Baju Kurung Moden Cotton Online Murah Berkualiti

Buat masa ini, koleksi baju kurung moden kain cotton bermanik semakin sudah kehabisan stok , sold out. Selepas ini, berkemungkinan besar kami tidak lagi keluarkan koleksi baju kurung moden bermanik.

Sis nak tahu baju kurung cotton apa lagi yang tinggal dalam butik online kami?

Masukkan dan CONFIRM kan Nama dan Emel sis Di borang bawah ini.

Nanti kami akan hantarkan semua senarai Koleksi Baju Kurung . Jangan sampai kehabisan stok Baju Kurung Murah dan Berkualiti kami ye.

Stay Tuned dari kami Azidah Collection, butik baju kurung moden cotton  online sis semua !

 

Related posts: