Baju Kurung Moden Cotton Ready Made Jamin Tak Kecut

jaminan-c016-c006

 

Baju kurung moden cotton ready made

Ada yang kata, material cotton jenis kain baju kurung moden cotton ready made banyak yang kecut . Untuk pengetahuan sis sis semua, cotton ada pelbagai jenis. Ada yang 100% cotton. Dan ada juga yang cotton campuran.

Contoh, ada yang 97% cotton dicampur dengan 3% lycra. Jadi, berhatiti-hatilah apabila hendak membeli baju kurung cotton online ye. Jika sis membuat pembelian offline, mudah untuk merasa dengan tangan kualiti kain cotton tersebut. Namun kalau sis nak shopping kurung moden secara online, perlu ambil sedikit risiko untuk kualiti kain tersebut

 

Tips Mudah untuk beli Baju Kurung Moden Cotton Ready Made Terbaik

 

Seeloknya sis sis membuat perhatian ke atas peniaga baju kurung online tersebut perkara berikut:

  • Adakah peniaga online tersebut berdaftar dengan SSM ? Cuba perhatikan timeline FB mereka. Atau kalau sis rajin, boleh buat pemeriksaan dengan pihak SSM ye
  • Adakah baju kurung moden cotton tersebut mendapat review yang baik daripada pelanggan mereka. Tips mudah adalah rujuk kepada koleksi TESTIMONI pelanggan mereka

Mudah kan sis ? Jangan sampai tertipu beli dengan peniaga yang tak bertanggungjawab meletakkan harga Kurung moden cotton murah, namun keras macam kertas tak berkualiti ye ^_^

 

Baju Kurung Moden Cotton Ready Made Azidah’s Collection Jamin Tak Kecut

 

Koleksi kami terbukti ianya Cotton yg BERKUALITI. Dan alhamdulillah rata-rata pelanggan kami ramai yg berpuas hati dengan kualiti baju kurung cotton kami.

Ini sis Hairani dari Sarawak , telah pun memiliki lebih dari pasang koleksi baju kurung moden dari album Azidah Alea. Berkenan dengan motif corak bunga Alea Roses

roses-menawan

 

Ini antara sesi chit chat kami dengan sis Hairani :-

Pelanggan : Saya tengah mengumpul corak alea roses…
Minat dgn corak bunga rosenya

AC : Terima kasih sis. Nak tanya sikit..
Semua koleksi alea yg sis pakai, cotton nya kecut ke
selepas cucian demi cucian ?

Pelanggan : Setakat ni yang saya basuh takde pulak kecut kain…
Masih lagi ok. Saya confirm order A037 ye

AC : Ok sis, alea RM139. Sekarang ada OFFER Sales
Raya Haji RM99 termasuk Pos Laju ye

Di Azidah’s Collection, JAMINAN Pulangan Wang dikembalikan sekiranya kualiti kain Baju kurung moden cotton ready made kami jenis Cotton keras tauu sis . Jadi , jangan risau ye

 

Baju Kurung Moden Cotton Ready Made TAHAN LASAK

 

Baju Kurung Moden Cotton Ready Made Azidah Alea , dijahit dari kain Cotton yg BERKUALITI . Jahitannya juga kemas dan TAHAN LASAK untuk dicuci dgn menggunkan Mesin Basuh tauu sis.

testi

Ini kata salah seorang pelanggan baju kurung moden cotton ready made kami :-

Alea memang best dari pertama saya beli lagi. Tq sis Azi , teruskan provide kain-kain yang berkualiti ya, dan jahitan yang KEMAS Tahan Lasak masuk mesin basuh

 

Baju Kurung Moden Cotton Ready Made yang memang tertarik dan sangat SELESA.

 

Selain motif bunga, pihak Azidah’s Collection juga ada menyediakan seleksi Kurung moden cotton baju siap motif baju kurung corak kain pelikat. Koleksi Azidah Rosel

baju-kurung-moden-cotton-ready-made

Ini antara feedback positif yang kami terima sebaik sahaja baju kurung moden rosel sampai ke tangan pihak pelanggan kami:-

Salam untuk semua pencinta setia koleksi Azidah.. Sekali dah pakai, memang dah JATUH CINTA dengan fabrik dan kualiti kain Azidah ni. Kalau tak percaya, mari rasa dan pakai ^_^

 

Sis sis ada yang berkenan dengan Baju Kurung Moden Cotton Ready Made kami ?

 

Jangan lupa kami dah upload pelbagai pilihan baju kurung moden cotton ready made di Facebook Azidah’s Collection .

Sis sis klik je disini kalau nak jenguk FB Baju Kurung Moden cotton siap kami  disini ye >> https://www.facebook.com/AzidahsCollection

Atau Follow Instagram kami disini >> http://instagram.com/azidahcollection

Related posts: