Baju Kurung Moden Rosel – SUKA sangat kain jenis Cotton tu

Baju Kurung Moden Cotton Rosel di Azidah’s Collection

 teaser-eksklusif

Baju Kurung Moden Cotton Rosel mula mendapat perhatian peminat tegar industri Kurung Moden. Baju kurung moden dengan corak kain pelikat ini sesuai benar jika di pakai ke Majlis formal atau santai.

Sis sis suka tak kalau baju kurung atau jubah dress yang dijahit dari kain cotton lembut. Mesti suka kan..

Oh ! ada juga fans yang whatsapp kami tanya,

Sis , kurung moden ini jenis kain lembut ke keras ?

Sebab saya pernah pakai kain cotton yang macam kertas je.

Terus fobia nak shopping online sis..

 

Kalau saya jawab lembut, mesti ada yang kata. Alahhh… produk baju kurung dia, memang lah nak cakap lembut sokmo kan..

Ish ish .. Betul sis , saya jujur jawab ni. Koleksi Rosel memang betul-betul dijahit dari kain 100% cotton. Kalau sis tak percaya, apa kata sis jeling-jeling testimoni pelanggan baju kurung moden Azidah’s Collection yang dah pakai kurung moden cotton Rosel ini ye..

 

SUKA sangat dengan kain jenis Kurung Moden Rosel  tu.

 

Ini antara pelanggan terawal kami yang memberikan testimoni tentang kurung moden cotton Rosel yang dipakainya. Bila sepasang beliau dah berpuas hati , terus ajer order lagi sepasang tauu sis. Alhamdulillah.

 

baju-kurung-moden

 

 

TQSM , baju Rosel DAH terima. Tersangattt cantik. Memang berkenan sangat-sangat

SUKA sangat dengan kain jenis tu. Rasa macam nak beli jer sepasang lagi

Tqvm coz suggest Azidah Rosel untuk saya yer sis . Memang TERBAIK lahhh ..

 

Kain 100% cotton memang jenis Sejuk SELESA sis , Memang TAK Panas

Sis sis ada yang berkenan nak cuba ?

 

Baju Kurung Moden Rosel ke Sarawak

 

Lokasi office kami di Pasir Gudang , Johor . Namun jarak antara Johor dan Sarawak macam dekat ajerr bila ada pihak pos laju yang cekap menghantar baju-baju kurung cotton kami ke Sarawak.

Ini sis Melati, antara pelanggan Azidah’s Collection yang terus setia menggayakan koleksi baju kurung AC.

Katanya :-

 Memang SEDAP Kain dia, dan Cantik sangat-sangat

 

testi-r002-r001

 

Maaf sis , Koleksi Baju Kurung Moden Rosel kami BUKAN jenis Kain Cotton Keras ye

 

Pakai Lembut , Kain nya SEDAP PAKAI tauu sis. Material 100% Cotton. Jangan risau , jangan takut, dan jangan segan… Jaminan Pulangan Wang dikembalikan sekiranya kualiti kain cotton kurung moden kami jenis Cotton keras.

testi-jubah-kurung

 

Cutting Kurung Moden Azidah’s Collection Selesa Bergaya

 

Buat pengetahuan sis , setiap baju kurung moden yang siap dijahit akan melalui proses QC Quality Checking. Ianya bertujuan untuk memastikan setiap baju kurung yang di pos laju kepada sis sis semua dalam keadaan baik.

teaser-rs003

 

Sis Zuhailah yang merupakan salah seorang pelanggan tetap kami , berkata :-

Saya suka yang Hijau ni, mesti SELESA pakai .

Coz dah terbiasa beli dengan sis.

Sedap pakai pergi Office. Nak bergerak pun rasa bergaya jerk..

 

FREE Shawl dengan setiap pembelian Baju Kurung Moden dan Pahang Azidah Rosel

Dah ada yang berkenan sis ?

Harga RM 139.00/pasang termasuk kos pos laju ke seluruh Malaysia + Free 1 shawl

Offer Sehati Sejiwa Sales RM 240/2 pasang + Free 2 shawl

Jenis shawl panjang dan labuh. Ada curve di hujung kiri dan kanan nya. Alhamdulillah, ramai pelanggan kami suka dengan kualiti shawl free keluaran Azidah Collection.

 

▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH Baju Kurung Online Moden Azidah Rosel ◀◀

1. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

P/S : Grab PERCUMA Shawl matching sis. LIMITED STOCK.

In shaa allah kami akan cuba matching kan warna shawl dan baju kurung moden corak kain pelikat sis.

Cuma kalau sis terlambat order, kemungkinan besar  stok shawl kami habis. Jadinya, terpaksa lah kami berikan sis Shawl yang tak matching warna dengan baju kurung Rosel sis ye.

Terus Dapatkan Kurung Pelikat Rosel Di SINI !

Related posts: