Baju Kurung Pahang Azidah Rosel, High Quality Awesome Design

Baju-Kurung-Pahang-cotton-2015

Baju Kurung Pahang

Hai sis !

Sedang mencari baju kurung pahang cotton yang lembut selesa memakai?

Atau mungkin juga sis sedang mencari baju kurung pahang online trusted seller yang confirm hantar pos laju kesemua koleksi kurung pahang pilihan hati sis?

Kami di Azidah Collection Online Boutique ada menyediakan banyak koleksi baju kurung pahang riau High Quality jamin selesa pakai.

Sebelum sis teruskan lebih jauh, apa kata kalau kami kongsikan antara Testimoni benar yang ikhlas dari para pelanggan baju kurung kain cotton kami ini ye. Kata puan Nora:

Saya baru je beli Baju Kurung Azidah Rosel….

Saya sangat puas hati coz memang SELESA dan cutting memang kena dengan badan saya….

Jujur saya katakan saya memang tak pernah beli baju siap sebelum ni…

Sebab saya memang jahit sendiri…

Tapi bila tengok koleksi Rosel, berkenan lah pulak…

So saya tawakal order sebab tengok komen customer macam best je….

Alhamdulillah, bila dah sampai dan saya try memang selesa sama ada meterial atau pun cutting…

Syukur alhamdulillah , SUKA rasanya kami di Azidah Collection (AC) bila para pelanggan baju kurung kami berpuas hati.

Bukan mudah untuk kami di AC untuk jalankan research travel oversea untuk dapatkan design kain-kain cotton yang lembut berkualiti pada harga mampu milik. Ada ketikanya, kami berjalan kaki di panas matahari terik dari satu kedai kain cotton ke sebuah kedai fabrik material cotton yang lain.

Bila tiba musim sejuk, habis berbungkus semua badan kami berjalan kaki dari satu kedai ke kedai yang lain untuk cari motif corak design kain cotton lembut yang Cun. Tak best lah kann.. kalau setiap bulan kami keluarkan design koleksi kurung pahang dan kurung moden corak yang lebih kurang sama.

 

Baju kurung pahang kain pelikat, Azidah Rosel 2015

Koleksi baju kurung pahang ready made Azidah Rosel ini, kami adakan dari saiz XS , S , M , L dan XL.

Saiz XL kami.. in shaa allah ngam untuk sis sis yang memakai baju kurung pahang plus size. Cutting besar baju kurung pahang kami in shaa allah ngam untuk sis yang sekitar berat badan 90 kg, tinggi 165 cm.

Jadinya, kalau sis sis yang sekitar berat badan 80kg tu, janganlah pula pilih saiz XL ye. Nanti risau besar gedobos pula. Kalau setakat 80+ kilogram, in shaa allah sis ngam selesa saiz L.

Ada juga yang bertanya soalan ini:

Kenapa baju kurung pahang siap AC jenis cutting besar?

Untuk makluman sis, kami di AC sudah kaji selidik bentuk badan para pelanggan offline kami di Johor. Kebanyakannya memang ngam saiz Baju kurung pahang corak pelikat kami dengan berat badan mereka. Ini termasuklah ukuran di ketiak, lengan, pinggang dan semua nya.

 

Baju kurung pahang dan pinggang bergetah

Kain di pinggang, di pasang getah di keseluruhan pinggang kain ye sis.

Jangan risau ketat. Sebab nanti ianya akan mudah meregang mengikut pinggang sis sis semua.

Baju-Kurung-Pahang-Kain-Getah-BerZip

 

Baju kurung pahang dan pesak gantung

Di kanan dan kiri kurung pahang, ada pesak gantung. Ianya tidak terlalu besar hingga nampak gedoboh. Tapi pesak gantung ini juga tidak terlalu kecil hingga menampakkan bentuk tubuh badan sis sis semua.

Baju-Kurung-Pahang-Pesak-Gantung-Pelikat

Corak jalur pelikat ke bawah memang sesuai sangat untuk dijadikan koleksi baju kurung pahang untuk orang gemuk atau gempal. Bak kata salah seorang pelanggan baju kurung pahang kami:

Kalau pakai baju kurung pahang, bahagian pinggang tu nampak ramping skit…

Maklumlah badan saya ni gempal..

 

Tapi kan sis, para pelanggan kami jenis bentuk tubuh badan kecil pun suka dengan koleksi baju kurung pahang cotton ready made AC. Sebabnya mereka kata:

Pesak gantung di kiri dan kanan membuatkan kami yang bertubuh badan kecil ini,

Nampak lebih berisi sikit bila memakai cutting kurung pahang.

 

Lagi pula para wanita bekerjaya sebagai pendidik seperti Cikgu Sekolah Menengah, Cikgu Sekolah Rendah atau Pensyarah Institusi Pengajian Tinggi.. nampak lebih cantik sopan dan tak seksi bila menggayakan fashion baju kurung pahang.

 

Baju Kurung Pahang Eksklusif Corak Pelikat

Untuk koleksi baju kurung pahang dengan corak pelikat ini, kami namakan nya koleksi Azidah Rosel. Hihu.. panjang sangat kalau nak menaip pelikat itu semua kan sis. Jadi kalau sis sis semua sebut sahaja Rosel.. jadi kami terus tahu sis merujuk kepada koleksi baju kurung kami yang mana satu.

Fesyen baju kurung pahang 2015 ini, kami adakan 7 warna yang menarik cantik. Semuanya baju kurung warna sweet yang nampak ayu gitu.

Tambah pula bila dipadankan dengan warna shawl sesuai yang kami nak HADIAH kan kat sis, keluaran AC. Pakai jamin SELESA.

 

 

Hadiah Free Shawl dengan setiap pembelian Baju Kurung Pahang Azidah Rosel

Tutorial-Halfmoon-Shawl-Panjang

 

Dah ada yang berkenan dengan Baju Kurung pahang Rosel di atas sis ?

Haaa.. Ni ada berita best!

Kami nak beri sis HADIAH Free Shawl dengan setiap pembelian Baju Kurung Pahang Azidah Rosel.

Jenis shawl panjang dan labuh. Jadi boleh lilit dan tutup semua kepala dan dada sis.

Walaupun shawl percuma, namun kami tetap jaga kualiti produk keluaran Azidah Collection. Shawl Free ini pun jenis kain lembut tauu sis. Jenis kain shawl mudah SENANG bentuk di wajah sis.

Dan di hujung kanan dan kiri shawl percuma sis ini, ada CURVE suku bulatan. Dah ramai pelanggan kami yang suka puas hati dengan kualiti shawl percuma kami.

In shaa allah kami akan cuba matching kan warna shawl dan baju kurung moden corak kain pelikat sis.

Cuma kalau sis terlambat order, kemungkinan besar stok shawl kami habis. Jadinya, terpaksa lah kami berikan sis Shawl yang tak matching warna dengan baju kurung Rosel sis ye.

Tawaran sah, selagi stok masih ada. Harap sis suka dengan design Shawl percuma kami ini ye. Rezeki sis.. Ole-ole dari kami di AC. Hehe (^^,)

Offer Baju Kurung Pahang Rosel RM 139.00/pasang termasuk kos pos laju ke seluruh Malaysia + FREE Shawl.

 

▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH Baju Kurung Pahang Online Azidah Rosel ◀◀

1. PM baju kurung pahang Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

P/S : LIMITED STOCK sis. Kalau SOLD OUT baju kurung pahang rosel ini.., memang kami tak restok tauuu sis.

Related posts: