Baju Kurung Pahang Cotton Eleyna Selesa Pakai

Baju-kurung-pahang-cotton-tahan-lasak

Ini antara Testimoni pelanggan Baju Kurung Eleyna Musim yang lalu, Gambar Kurung pahang Eleyna 2015 ini sebagai Hiasan ye sis.

 

Baju Kurung Pahang Cotton

Baju Kurung Pahang Cotton Azidah Collection (AC), memang berbaloi-baloi.. Kata salah seorang pelanggan butik baju kurung online kami.

Untuk koleksi baju kurung pahang 2015, kami di AC adakan pelbagai jenis warna dan corak kurung pahang.

Ada baju kurung pahang cantik bercorak abstrak dan ada juga baju kurung pahang english style dengan warna-warna yang lembut sedap mata memandang.

Baju kurung pahang cotton ready made yang dijahit sendiri oleh team Tukang Jahit Tailor Azidah Collection adalah jenis tahan lasak. Kain cotton nya memang jenis tahan lasak walaupun dicuci dengan mesin basuh. Kata salah seorang pelanggan koleksi baju kurung kain cotton kami, Sis Azlina :

Memang SELESA pakai baju-baju Azidah Collection ni !

Kainnya memang tahan lasak walaupun basuh guna mesin basuh.

Bukan sis Azlina sahaja yang mengakui koleksi baju kurung kami jenis tahan lasak untuk dalam jangka masa panjang.

Malah sis Fadzilah juga mengatakan Baju kurung cotton Aazidah Collection Online Boutique tahan lasak walau dah SETAHUN keluar masuk dalam Mesin Basuh. Klik sini untuk baca testimoni Baju Kurung Cotton Ready Made Tahan Lasak Warna Tak Luntur.

 

Baju Kurung Pahang Cotton Online Jamin Selamat Sampai dengan Perkhidmatan Pos Laju

Baju-kurung-pahang-cotton-Perkhidmatan-Kurier-Pos-Laju

Azidah Collection menggunakan Perkhimatan kurier Pos Laju Berhad untuk semua parcel baju kurung kami. Setiap pergerakan check point parcel baju kurung sis boleh di kesan dengan mudah melalui website Pos Laju Track and Trace.

Apa yang sis perlu lakukan adalah dengan hanya masukkan no tracking parcel baju kurung sis.. dan bingo ! Sis boleh tahu di manakah baju kurung sis berada.

Ini kata Sis Nazirah, salah seorang pelanggan tetap baju kurung cotton online AC:

Assalammualaikum dan selamat pagi..

Baju dah sampai. Wah pantas betul..

Order rabu pagi, khamis dah dapat. Thank you

Alhamdulillah dah ada 6 pasang baju dari Azidah Collection.

SELESA pakai, tu yang order lagi.

Sama-sama sis Nazirah, sis happy.. kami pun turut serta senang hati. ^_^

 

Butik baju kurung pahang cotton dengan Harga Berpatutan Mampu Milik

Apa pendapat sis untuk RM 106 harga baju kurung pahang cotton kain berkualiti + FREE kos pos laju + Free 6% GST + Ada Hadiah BROOCH yang ohsemm ( sementara stok brooch masih ada) ?

Kos pos laju RM9 untuk 500 gram baju kurung pahang cotton tanpa manik untuk lokasi Semenanjung Malaysia.

Dan kos pos laju RM9.90 untuk Sabah Sarawak Malaysia, ini memang kami sponsor bagi subsidi untuk semua pelanggan butik online Azidah Collection.

Mungkin ada yang kata koleksi baju kurung kami mahal.

Tapi, cuba sis fikirkan kualiti yang kami berikan. Service ready stok koleksi baju kurung pahang cotton yang kami sediakan. Sis order hari ini, kemudian hari ini juga kami terus pos laju baju kurung pilihan sis.

Keesokannya dah pun boleh pakai baju kurung pahang sis untuk ke Majlis tertentu atau bawa pakai ke pejabat di hari-hari bekerja.

Tak perlu lagi susah-susah nak bayar duit minyak untuk pergi ke kedai baju kurung pahang berdekatan. Sudah JIMAT KOS Minyak kereta, Tenaga dan Masa.

Dah ramai pelanggan tetap butik online kami bersetuju dengan konsep Tak Rugi Membeli, Memang BERBALOI dengan harga.

Baju-kurung-pahang-cotton-murah

By the way, baju sis memang terbaik, puas hati, SELESA dan cukup sempurna dengan citarasa saya…

Memang TAK RUGI beli, berbaloi dengan harga.

Lokasi pengeposan kami adalah dari Centre Pos laju Pasir Gudang Johor. Waktu perjalanan van pos laju Pasir Gudang Johor adalah lebih kurang jam 6 petang, 5 hari seminggu.

Sabtu dan Ahad, pejabat office Azidah Collection adalah tutup untuk tujuan pengeposan. Namun untuk tujuan order tempahan online baju kurung, kami buka 7 hari seminggu dan 365 hari setahun.

Kami di butik online AC akan cuba sedaya upaya untuk pos laju parcel baju kurung pahang sis dalam hari yang sama sis bank in duit pembayaran. Moga-moga, parcel baju kurung sis akan sampai keesokan hari nya ye.. ^_^

 

Tips Pemilihan Saiz Baju Kurung Pahang Kain Cotton Azidah Collection

Baju-Kurung-Pahang-Kain-Cotton

Ya sis, baju kurung pahang cotton ready made Azidah Collection jenis Cutting Besar.

Setiap design potongan baju kurung adalah berbeza antara kedai online dengan kedai online yang lain.

Untuk panduan sis, ini antara contoh pelanggan baju kurung pahang kami yang telah beli baju kurung pahang cotton saiz XL:

✿ Berat 90 kilogram, Tinggi 160 cm
✿ Dada 42
✿ Pinggang 44
✿ Punggung 48

Ini kata pelanggan baju kurung pahang koleksi Eleyna kami yang dah cuba pakai saiz XL.

Besar sikit… order L pun boleh rasanya kurung pahang ni

Serius… Saiz baju sis memang betul-betul BESAR…

Selalu XL dengan saya pun sendat…

Baju sis saiz XL Selesa…

Ada ruang lagi di kiri kanan badan

Walaubagaimanapun, terma ” Besar ” atau ” Kecil ” ini agak subjektif. Bergantung kepada sis sis pemakai baju kurung semua. Ada yang jenis suka pakai baju kurung pahang cotton siap longgar loose. Dan ada juga yang jenis pakai baju kurung ngam ngam dengan bentuk tubuh badan.

Ini antara tips mudah pemilihan saiz baju kurung pahang untuk dijual koleksi Azidah Elyna. Namun begitu, sis boleh semak semula jadual saiz kurung pahang Eleyna kami ye.

✔ Baju kurung pahang XS : Ngam untuk sekitar sis berat 38kg hingga 53 kg

✔ Kurung pahang cotton saiz S : Sesuai untuk sis yang sekitar 54 kg hingga 60 kg

✔ Baju kurung pahang saiz M : Berat badan sekitar 60kg hingga 70 kg

✔ Kurung pahang saiz L : Berat badan sekitar 70 kg hingga 88 kg

✔ Baju kurung pahang plus size XL : Berat badan sekitar 88 kg hingga 95 kg tinggi 160 cm

Amacam sis ?

Agak-agaknya, dah boleh agak saiz baju kurung pahang yang ngam dengan bentuk tubuh badan sis ?

 

Kain Kurung Pahang Kain Jenis Neutral

Koleksi baju kurung Pahang kami, kain nya jenis NEUTRAL.

Maknanya kami jahitkan kain susun , jenis boleh letak di sebelah Kiri, Kanan atau Belakang.

Mudah kan sis ? Boleh pusing letak ikut bahagian kegemaran sis.

Baju-Kurung-Pahang-Kain-Susun-Belakang

Kain susun yang di letak Bahagian Belakang.

 

Baju-Kurung-Pahang-Kain-Susun-Kiri-Kanan

Kain susun yang di letak Bahagian Kiri dan Kanan.

 

Koleksi Azidah Eleyna, Baju kurung pahang ready made online

Setakat Januari 2015, berikut adalah koleksi baju kurung pahang cotton Azidah Eleyna kami. Di setiap gambar, kami letakkan juga saiz ready stok yang siap sedia untuk kami pos laju.

 

Baju Kurung Pahang Cotton Eleyna E007 – Available : XS , M , L, XL

Baju-kurung-pahang-cotton-free-brooch-E007

Baju-kurung-pahang-cotton-lembut-E007

Baju Kurung Pahang Cotton Eleyna E009 – Available : XS , S , M , XXL

Baju-kurung-pahang-cotton-free-brooch-E009

Baju-kurung-pahang-cotton-lembut-E009

Baju Kurung Pahang Cotton Eleyna E011 – Available : M , XL

Baju-kurung-pahang-cotton-free-brooch-E011

Baju-kurung-pahang-cotton-lembut-E011

Baju Kurung Pahang Cotton Eleyna E016 – Available : M

Baju-kurung-pahang-cotton-free-brooch-E016

Baju-kurung-pahang-cotton-lembut-e016

Baju Kurung Pahang Cotton Eleyna E023 – Available :    XS

Baju-kurung-pahang-cotton-free-brooch-E023

Baju-kurung-pahang-cotton-lembut-E023-merah

Baju Kurung Pahang Cotton Eleyna E024 – Available :    S

Baju-kurung-pahang-cotton-free-brooch-E024

Baju-kurung-pahang-cotton-lembut-e024-biru

Baju Kurung Pahang Cotton Eleyna E025 – Available :    XS , M

Baju-kurung-pahang-cotton-free-brooch-E025

Baju-kurung-pahang-cotton-lembut-e025

Jadual Saiz Baju Kurung Pahang Azidah Eleyna

Baju kurung pahang eleyna ukuran saiz

▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH Baju Kurung Pahang Azidah Eleyna ◀◀

1. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

 

Ada Hadiah Brooch Osemm Dengan Setiap Pembelian Kurung Pahang Eleyna

kurung-pahang-cotton-hadiah-brooch

Kalau sis cepat grab order dan beli baju kurung pahang Azidah Eleyna ini, memang rezeki sis dapat Hadian Brooch dari Butik Online Azidah Collection.

Stok hadiah brooch ini agak terhad ye sis. Kalau dah habis hadiah ni, memang tak ada lagi hadia broch ni lagi rasanya.

Ini antara koleksi brooch yang kami nak hadiahkan untuk sis, CORAK dan Warna Brooch kami berikan secara rambang ye. Ada yang berbentuk Bulat, Love, Trees, dan sebagainya.

Agak-agaknya brooch bentuk dan warna apa yang sis terima dalam parcel baju kurung pahang sis nanti ? (^^,)

Dah Langgan FREE Email Azidah Collection ?

Kalau belum lagi, boleh daftar disini ye.. mana tahu, nanti kami nak bagi hadiah free gift yang lain pula..

Memang rugi nya kalau tak follow butik baju kurung Azidah Collection.

Related posts: