Baju Kurung Pahang Cotton Ready Made Azidah Qiella

baju-kurung-pahang-cotton-raya-2015

Baju Kurung Pahang Cotton Ready Made

Salam,

Bila stock baju kurung pahang nak keluar?

Nak beli untuk stock Hari Raya..

Wah ! Dah ramai yang mula survey koleksi baju kurung pahang cotton siap untuk koleksi Hari Raya 2015. Memang cepat.

Malah, sudah ada antara pelanggan kurung pahang butik online kami yang membeli set baju kurung untuk sekeluarga. Bermula dari saiz XS, S, M, L hingga lah XL. Katanya, senang bila dah simpan stok untuk baju raya.

Nanti dah nak dekat hari raya, hanya tinggal untuk shopping beli kuih raya sahaja.

Alhamdulillah, memang bijak di dalam membuat perancangan ekonomi keluarga ye 

 

Baju Kurung Pahang Cotton Ready Made Kain Jamin Lembut

baju-kurung-pahang-cotton-free-shawl

Baru 3 hari yang lepas kami siap jahit dan upload katalog baju kurung pahang koleksi Azidah Najlaa yang berasaskan corak ala Batik.

Ramai kaki tangan kerajaan yang shopping baju kurung pahang cotton siap ala batik sebagai pakaian pergi kerja ke Pejabat Office pada Hari Khamis.

Dan ada permintaan lagi agar kami cepat-cepat upload koleksi Baju Kurung pahang ready made corak yang lain pula.

Nak tahu kenapa ?

Sebab pilihan design warna kurung pahang cotton Najlaa banyak yang sudah habis terjual. Dan ramai pelanggan yang mahukan Shawl keluaran AC secara percuma.

Kalau sis nak dapatkan Shawl AC secara percuma macam model kami pakai, syaratnya hendaklah beli 2 pasang baju kurung pahang.

Ini sebagai tanda terima kasih kami kepada para pelanggan baju kurung koleksi Azidah Collection yang terus menyokong usaha kami di dalam mempelbagaikan design dan material koleksi baju kurung siap AC.

 

Baju Kurung Pahang Cotton Ready Made Azidah Qiella

Kurung pahang cotton online Azidah Qiella, material Jamin LEMBUT ini , Harga sepasang RM119 + Hadiah Brooch keluaran Azidah Collection. (sementara STOK Masih ada sahaja)

Offer untuk Harga 2 pasang, kami berikan RM200 (Jimat RM38) + Hadiah 1 Shawl keluaran AC. 

Shawl percuma Azidah Seroja ini, jika dijual secara berasingan ber harga RM39.

Jenis kain Chiffon Geogette yang LEMBUT, senang sangat bila dipakai. Mudah bentuk di muka.

In shaa allah kami akan matching kan Warna Shawl dan Baju Kurung pahang Azidah Qiella pilihan sis. Tapi kalau sis lambat, dan ready stok shawl AC sudah susut kehabisan stok.. maka terpaksa lah kami berikan sis warna shawl yang available sahaja ye..

Kos Pos laju adalah PERCUMA untuk seluruh Malaysia. Termasuk Sabah dan Sarawak.

 

Katalog baju kurung pahang kain cotton online Azidah Qiella

Jenis kain cotton Qiella ini, kami import dari oversea Luar Malaysia. Kain pasang tiada di jual . Sebab semua kain kami sudah habiskan jahit koleksi baju kurung pahang dan baju kurung moden Azidah Qiella.

Saiz yang available hanya seperti yang tertera sahaja. Jika tiada saiz disitu, ini bermakna baju tersebut sudah sold out habis terjual.

Jika dah sold out kehabisan stok, memang kami tak akan restok. Jadi, kalau hati sis sudah berkenan dengan design baju kurung pahang cotton terkini Qiella ni, boleh terus cepat-cepat order secara online melalui SMS, WhatsApp, Email atau pm Facebook baju kurung Azidah’s Collection kami.

Jadual saiz Kurung pahang Azidah Qiella.

baju kurung pahang 2015 azidah qiella

Jadual saiz Qiella di atas di ambil, SETELAH kami CUCI dan Seterika baju kurung pahang koleksi ini.

Untuk makluman sis, cotton Qiella jenis kecut selepas satu (1) kali cucian.

Ini contoh gambaran selepas kami cuci dan iron baju kurung cotton ini. Di nasihatkan sis pilih satu saiz lebih besar. Supaya lepas basuh cuci, ia akan kembali kepada saiz yang sebenar.

baju-kurung-pahang-cotton-kecut-selepas-cuci

Contoh:

Saya berat 65 kg, tinggi 153 cm biasa guna saiz M untuk kurung pahang jenis cotton tidak kecut.

Jadi Qiella, saya pakai saiz L .

Cuci , iron dan pakai seperti biasa macam saiz M sebelum ini.

 

Apa kata pelanggan kami ?

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-sejuk

 

Syukur alhamdulillah , malam tadi kami mula terima feedback testimoni pelanggan yang telah order dan beli baju kurung koleksi Azidah Qiella.

Sebaik sahaja terima baju Qiella, terus cuci dan iron baju.

Kemudian barulah boleh test pakai.

Tanya saya (dalam hati berdebar-debar juga) :

Muat qiella lepas cuci kecut ye sis ?

Kata pelanggan saya , sis Rose:

Aah !

Yezaas memang Superb.. Lembut & paling best Kain jenis SEJUK

Syukur, lega betul rasanya bila pelanggan kami berpuas hati dengan kualiti material Qiella.

Yup sis, kain Qiella ni kami beli oversea luar Malaysis.

First time pegang dan rasa kualiti kain Qiella, terus kami Jatuh Cinta.

Memang sedap, kain jenis mahal .

Cuma kami terkejut sangat, tup tupp kecut bila lepas cuci.

Tak mengapa lah, yang penting kami berterus terang. Jadi dicadangkan sis pilih satu saiz lebih besar ye (^^,)

 

Katalog Baju Kurung Pahang Azidah Qiella

 

Baju Kurung Pahang Azidah Qiella QK 100 . Available : XS

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-selesa-QK100

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-QK100

Baju Kurung Pahang Azidah Qiella QK 101 . Available : XS

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-selesa-QK101

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-QK101

Baju Kurung Pahang Azidah Qiella QK 104 . Available : XS

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-selesa-QK104

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-QK104

Baju Kurung Pahang Azidah Qiella QK 105 . Available : XS

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-selesa-QK105

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-QK105

 

▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH Baju Kurung Pahang Cotton Ready Made Azidah Qiella ◀◀

 

Harga sepasang RM119 + Hadiah Brooch keluaran Azidah Collection, Sementara STOK Masih ada.

Untuk Harga 2 pasang, kami berikan RM200 (Jimat RM 38) + Hadiah 1 Shawl keluaran AC.

 

1. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

Related posts: