Baju Kurung Pahang Cotton Sulam Tidak Miang, Sesuai Untuk Kulit Sensitif

kurung-pahang-cotton-tak-miangKurung Pahang Cotton Sejuk dan Lembut

Sepanjang 3 tahun kami di arena bisnes baju kurung secara online, inilah kali pertama kami di Azidah Collection menerima maklum balas dari pelanggan kami yang mempunyai masalah Kulit Sensitif.

Seronok rasanya bila produk baju kurung cotton kami yang LEMBUT dan sejuk dapat membantu Cikgu Emelia dari Sarawak.

Terima kasih Cikgu sebab sudi berkongsi kisah baju kurung Azidah Collection bersama team AC . Bila di tanya tentang kualiti baju kurung cotton Sulam yang dipakainya…

Katanya :

SUKA sangat

Sejuk dan selesa

TAK ADA MIANG

Sebab kulit saya sensitif

So far, baju kurung Azidah yang terbaik

Ini saya alergi tempoh hari

14 hari berturut-turut saya pakai baju kurung azidah aje.

Alahai sian Cikgu , mujur boleh masuk mengajar macam biasa.

kurung-pahang-cotton-sesuai-kulit-sensitif

 

Semasa saya tengah pulih daripada alergi,

Saya pakai baju kurung Azidah setiap hari.

 

Alhamdulillah , kini sudah pulih seperti biasa 😘 . Semoga sis Emelia terus sihat walafiat yer .

Sebelum ini , memang kami di AC serius tak tahu.. bukan semua jenis kain elok di pakai untuk yang ada masalah kulit sensitif.

Rupa-rupanya, kapas pun bukan sebarang kapas. Kata Cikgu Emelia :

I read many cotton trees use much inorganic insecticide and pesticide

Ini kerana kapas senang dserang serangga.

Ada kapas di campur bahan lain mcm polyster

Saya rasa kain kapas Azidah, kain kapas original

Pembekal kain kapas ni bagus ❤

Oh iya lah, logik juga tu sis .. Terima kasih banyak sis share ilmu dengan kami semua.

 

Baju Kurung Sulam Cotton Azidah Karena

Buat sis sis yang baru sahaja bersama kami di team AC, setakat ini ada 10 corak koleksi baju kurung pahang cotton Sulam.

 

Sulam penuh di kaki dan tangan baju, Sulam keliling di bawah kainnya. Memang sangat EXCLUSIVE dan banyak testimoni pelanggan AC yang berpuas hati dengan kualitinya.

 

Ini antara ready stok Kurung pahang Azidah Karena yang ada sekarang ini. Baju kurung siap sedia untuk

terus di pos laju pada hari yang sama jika sis bank in sebelum jam 2 petang.

 

Azidah Karena K001 hijau. Available : XS

baju-kurung-pahang-cotton-sulam-K001

baju-kurung-sulam-tangan-k001Azidah Karena K002 cream. Available : XL , XXL

baju-kurung-pahang-cotton-sulam-K002

baju-kurung-cotton-sulam-K002-sweetAzidah Karena K003 maroon. Available : L , XXL

baju-kurung-pahang-cotton-sulam-K003

baju-kurung-cotton-sulam-K003-maroonAzidah Karena K004 blue black. Available : M , XL

baju-kurung-pahang-cotton-sulam-K004

baju-kurung-cotton-sulam-K004-blue-black-goldAzidah Karena K010 coklat. Available : XS , XL , XXL

baju-kurung-pahang-cotton-sulam-K010

baju-kurung-cotton-sulam-K010Azidah Karena K011 biru grey. Available : XS , L

baju-kurung-pahang-cotton-sulam-K011

baju-kurung-cotton-sulam-K011Azidah Karena K012 oren. Available : XXL

baju-kurung-pahang-cotton-sulam-K012

baju-kurung-cotton-sulam-K012Azidah Karena K013 merah. Available : M

baju-kurung-pahang-cotton-sulam-K013

baju-kurung-cotton-sulam-K013Azidah Karena K014 biru. Available : XL , XXL

baju-kurung-pahang-cotton-sulam-K014

baju-kurung-cotton-sulam-K014Azidah Karena K015 hijau. Available : XXL

baju-kurung-pahang-cotton-sulam-K015

baju-kurung-cotton-sulam-K015

Sis ada Nak CUBA Baju Kurung Pahang AC ?

Kalau ada yang berkenan,
boleh terus order di Web kami

=>KLIK jer Di SINI.

Atau dengan WhatsApp kami di :
+6017-7850 858.
+6019-7595 657.

Stok TERHAD kepada
saiz yang tertera sahaja.

PENTING : Mohon sis rujuk jadual saiz
dulu sebelum membuat pembelian yer.

PERTUKARAN atau PEMULANGAN
TIDAK DIBENARKAN.

Terima kasih,

Azidah Collection

 

👉 Nak baju kurung TERBAHARU

dihantar terus ke telefon sis ?

KLIK: https://telegram.me/azidahcollection

Pastikan install app Telegram yang terbaru.
Silakan SHARE pada kawan-kawan sis yer.

Related posts: