Baju Kurung Pahang Online sis Shima dah Sampai, Lembut kainnya

Baju Kurung Pahang Online testimoni

Baju Kurung Pahang atau Baju Kurung Riau dari Azidah’s Collection Online Boutique

Baju Kurung Pahang Online

Baju Kurung Pahang Online yang dibeli secara Online oleh sis Shima baru sahaja selamat sampai di pejabatnya petang tadi.

Kami Azidah’s Collection Online Boutique adalah butik baju kurung pahang secara online dari Pasir Gudang, Johor. Semua urusan penghantaran baju kurung pahang, atau juga dikenali sebagai Baju Kurung Riau akan di pos laju melalui perkhidmatan Pos Laju Malaysia.

Penghantaran akan dibuat pada hari yang sama sekiranya pelanggan kami membuat bayaran sebelum jam 2 petang. Melalui feedback pelanggan online kami yang berasal dari seleuruh Malaysia , baju kurung mereka selamat sampai dalam masa antara 1-3 hari bekerja.

Manakala pelanggan koleksi baju kurung online dari Brunei, Australia atau Singapore, masing-masing selamat terima baju kurung dalam masa 3-5 hari berkerja.

 

Sis Shima kata, Baju Kurung Pahang Cotton Eleyna Lembut Kainnya

Pantas sugguh Pos Laju kawasan Kuala Lumpur buat penghantaran baju kurung pahang online kami ke pejabat sis Shima di KL.

Hantar ke pos laju hari Selasa, hari Rabu tengah hari dah dapat baju kurungnya. Syukur alhamdulillah, bila di pakai baju kurung riau nya ia cantik terletak di pakai.

Baju Kurung Pahang Online

Baju Kurung Pahang Online Azidah Eleyna E004 menjadi pilihan sis Shima

Ini ulasan feedback positif yang diberikan oleh sis Shima tentang baju kurung pahang ready made online yang di belinya:

Azi,
Shima dah dapat baju tu.
Color cantik, Kain LEMBUT ek..

Untuk pengetahuan sis semua, koleksi baju kurung pahang Cotton Rayon  Azidah Eleyna memang jenis kain lembut. Pada tahun 2013 yang lepas kami ada jahit dan jual koleksi Kurung Moden Azidah Eleyna. Ianya mendapat sambutan hangat di kalangan peminat-peminat tegar Baju Kurung Online.

Alhamdulillah syukur di tahun 2014 ini kami dapat jumpa material Cotton Rayon lagi. Maka terhasil lah koleksi kurung pahang, kurung moden dan jubah dress cotton Rayon online di Azidah’s Collection.

 

Baju kurung pahang online shop Azidah Collection

Baju kurung pahang online shop kami beroperasi 24 jam sehari, 7 hari seminggu, 365 hari setahun. Sis sis boleh membuat tempahan melalui Online Shopping Cart kami.

Namun kalau ada sedikit kekeliruan untuk pemilihan saiz, sis sis semua boleh SMS / WhatsApp kami di 017-7850858 (Azi) untuk dapatkan khidmat nasihat ukuran saiz yang bersesuaian.

 

SMS / WhatsApp : +6017-850 858

Email : azidahcollection@gmail.com

Untuk chatting secara langusung dengan kami, Facebook page Baju kurung pahang Online kami adalah >> Azidah’s Collection

Mohon sis klik LIKE dan Get Notification untuk mendapatkan updates dan pelbagai INFO percuma tentang fesyen Baju kurung pahang online Cotton yang lembut.

Konsultasi tentang saiz yang bersesuaian juga boleh kami berikan secara percuma ye.