Baju Menyusu Berzip Sopan Selesa Dipakai Untuk Ibu Menyusu?

baju-menyusu-baju-kurung-moden

Baju Menyusu

Dulu masa saya mengandungkan anak pertama di tahun 2006, memang susah nak cari baju menyusu.

Cari punya cari di pasaraya, tak jumpa pun baju menyusu berzip.

Sudahnya, sampai sekarang pun saya tak merasa untuk pakai baju menyusu cotton yang selesa pakai. Tapi, itu kisah dulu.

Sekarang zaman dah banyak berubah. Kalau sis perlukan nak pakai baju menyusu, boleh terus order online dengan Azidah’s Collection. Sebaik sahaja confirm terima bayaran, kami terus pos laju Baju Menyusu eksklusif kami ke depan pintu rumah sis.

Mudah kan? Tak perlu lagi pandu kereta ke shopping complex atau bersusah payah drive kereta untuk pergi ke butik ibu menyusu di bandar hanya semata-mata untuk beli baju menyusu ibu.

 

Baju jubah menyusu sis Akma dah sampai di Office

Ini salah seorang pelanggan jubah dress untuk menyusu kami, Sis Akma dari Kuala Lumpur.

Happy sungguh sis Akma bila jubah dress nursing friendly nya selamat sampai di pejabat beliau. Terus sahaja ambil gambar dan upload di wall Facebook nya..hihi.

baju-menyusu-kuala-lumpur

 

Jubah dress nursing friendly koleksi Azidah Raysa dijahit dari material kain 100% cotton selesa memakai. Jenis serap peluh. Bak kata ramai pelanggan kami , koleksi Raysa ni baju menyusu trendy yang sungguh awesome !

Ini model kami yang menggayakan baju menyusu dalam bentuk jubah dress muslimah nursing friendly yang dibeli oleh sis Akma. Sweet ajer kaler nya kan dear. Corak ala-ala kain pelikat gitue.

 

baju-menyusu-berzip-kain-cotton

 

Kata sis Akma ,

Jubah dress baju menyusu dengan zip di tengah, terletak di bawah tudung.

Kain dia lembut sangat..

 

Konsultasi Tentang Saiz Baju Menyusu

Oleh kerana Azidah Collection online boutique berada di Johor. Maka ramai pelanggan online berasa teragak-agak untuk menentukan saiz baju menyusu yang bersesuaian.

Kalau sis ada berkenan untuk order online koleksi baju menyusu, in shaa allah kami di AC sentiasa murah hati untuk berikan cadangan saiz berasaskan berat dan tinggi sis. Melalui maklumat berat badan dan tinggi, kami akan cadangkan saiz yang bersesuaian. Sebagai contoh, ibu menyusu yang berat badan sekitar 80kg 160cm.. dicadangkan untuk memakai saiz L.

Sekiranya saiz yang kami cadangkan tidak sesuai, iaitu terlalu besar atau terkecil saiz. Mohon maklumkan kepada kami dalam masa 5 hari, kami akan uruskan pertukaran saiz yang sis inginkan. Jadi, tiada risiko langsung sekiranya sis buat pembelian online baju menyusu Jubah Dress Azidah Collection. Alhamdulillah, 99% pelanggan kami berpuas hati.

 

Sis dah berkenan dengan koleksi Baju Menyusu Jubah Dress kami ?

 

Untuk dapatkan koleksi Azidah’s Collection, mohon hubungi kami di:

SMS / WhatsApp : +6017-850 858

EMail : azidahcollection@gmail.com

Atau Order Online di Laman Shopping Online Cart kami : Azidah’s Collection Online Boutique

Untuk chatting secara langusung dengan kami,  Baju menyusu jubah dress facebook page kami adalah >> Azidah’s Collection

Related posts: