Beli baju kurung moden cotton ready made online lagi puas hati

baju-kurung-moden-cotton-ready-made-online

Baju kurung moden cotton ready made

 

Alhamdulillah , hampir setiap hari kami menerima feedback positif dari pelanggan kami yang berpuas hati dengan kualiti material kain cotton dan jahitan baju kurung moden cotton ready made Azidah’s Collection (AC).

Cuma kami di AC sahaja yang tidak sempat untuk update testimoni di Facebook dan juga di blog ini. Baju kurung moden cotton siap memang ada banyak di jual di pasaran. Baik pasaran offline, mahupun online. Namun yang membezakan antara satu design atau koleksi baju kurung ready made dengan kurung yang lain, adalah kualiti mutu jenis cotton dan juga kualiti jahitan.

Jangan silap sangka ye sis, bukanlah kami hendak bermegah , namun ianya menjadi tanggung jawab kami untuk menekankan aspek-aspek baju kurung moden yang sedap selesa memakai . Bak kata ramai pelanggan kami..

Biarlah alang-alang membeli , menang berbaloi memakai

 

Beli baju kurung moden cotton ready made online lagi puas hati

 

Testimoni hari ini diterima dari sis Suzana . Tergelak kecil kami di Azidah’s Collection Online Boutique chit chat dengannya di private message FB AC.

testi-rosel-r002

 

Beliau memilih baju kurung moden cotton dari corak ala-ala kain pelikat , koleksi Azidah Rosel. Warna blue black , dengan unjuran jalur warna merah menegak. Memang cantik sekali, sekaligus memberi impak KURUS kepada si pemakainya kan sis..

Ini antara sesi sembang-sembang part bahagian yang kami rasakan best untuk dikongsi dengan sis sis semua ;

Pelanggan: Assalam… Sis baju dah sampai. Sangat puas hati. Ngam sangat dengan badan saya. Tak besar tak kecil. Kain pun lembut je.

AC : Salam sis , Alhamdulillah sis suka. Selamat ber rosel ye sis

Pelanggan: Lepas nie dah tak payah susah-susah nak beli kain, nak tempah bagai…  Beli online dengan sis lagi puas hati

 

Stok terhad baju kurung moden cotton ready made Azidah’s Collection

 

Syukur pada Allah, berlumba-lumba fans AC memilih Koleksi Rosel baju kurung corak kain pelikat ini sis, tapi sayang stok dah terhad. Semakin hari makin menyusut.

Sis sis ada yang berkenan di hati ? Jika ada, bolehlah sis jenguk jenguk Facebook Baju Kurung Moden kami ye >> https://www.facebook.com/AzidahsCollection

Atau Follow Instagram kami disini >> http://instagram.com/azidahcollection

 

 

Related posts: