Beli Baju Kurung Moden Online Azidah Collection, Tak Rugi

Beli-Baju-Kurung-Moden-cotton-Online

Beli Baju Kurung Moden Online

Beli Baju Kurung Moden Online memang mudah. Sis hanya perlu order online di Laman web, atau di Facebook page, atau pesan tempah baju kurung yang sis suka melalui WhatsApp. Kemudian, tunggu pihak pos laju hantar baju kurung yang ditempah di hadapan muka pintu rumah sis.

Mana nak beli baju kurung online di Malaysia?

Tapi untuk dapatkan butik baju kurung online yang boleh dipercayai , yang sedap selesa memakai. Sememangnya memerlukan sedikit uji kaji untuk dapatkan potongan cutting baju kurung moden yang selesa dan serasi dengan bentuk badan sis semua.

Langkah bijak untuk mendapatkan baju kurung online yang terbaik, adalah dengan membeli sepasang terlebih dahulu. Untuk tempahan baju kurung online yang pertama, sebaiknya tanya pendapat butik online tersebut saiz yang bersesuaian.

Kami di Azidah’s Collection Online Boutique , in shaa allah dapat anggarkan saiz baju kurung moden yang bersesuaian berdasarkan maklumat berat dan tinggi para pelanggan butik kami. Hanya perlu whatsApp di 017-7850 858 (Azi) ye.

 

Tak Rugi Beli Baju Kurung Moden Online Azidah’s Collection

Malam tadi, saya tersenyum-senyum membaca salah satu pesanan ringkas whatsApp daripada salah seorang customer yang telah menerima tempahan baju kurung moden nya.

Kata sis Eza, salah seorang customer yang beli baju kurung cotton online kami:

Baju dah sampai, cantik macam dijangka. Terima kasih..
Dah ada 4 pasang baju dari Azidah Collection. Macam nak tambag lagi.
Sangat-sangat puas hati. TAK RUGI BELI.
Cantik kualiti kain dan jahitan. Tq sis..

Beli-Baju-Kurung-Moden-Online-Azidah-Collection

Koleksi 4 pasang Baju Kurung Moden Online pilihan sis Eza

Syukur alhamdulillah, dari hari ke hari.. semakin bertambah  ramai pelanggan yang menempah baju kurung koleksi kami secara online.

Kalau sis nak tahu, kami di AC memang agak cerewet di dalam pemilihan fabrik kain yang akan digunakan untuk jahit koleksi fesyen baju kurung kami. Secara am nya, sebelum kami buat keputusan untuk menambah koleksi baju kurung online, kami akan pastikan kain fabrik yang dipilih adalah:

  • Jenis kain cotton yang serap peluh, supaya sesuai degan cuaca di Malaysia
  • Kain fabrik jenis tak kecut
  • Warna kain tidak luntur
  • Lembut supaya tak kasar di kulit badan
  • Dan juga, ianya WAJIB cantik untuk di pakai dan digayakan

 

Sis Eza beli baju kurung siap online Jenis Koleksi

 

Antara fesyen pilihan baju kurung moden sis Eza adalah:

Baju Kurung Moden Azidah Alea

Koleksi Alea, ada jenis baju kurung yang dijahit dari kain AAA cotton. Jenis tebal tak jarang, namun tetap selesa memakai. Ini antara review testimoni pelanggan kami yang dah cuba pakai kurung moden Alea > Baju kurung moden Cotton Tidak Panas Memakai

beli-baju-kurung-siap-online

Baju kurung moden siap Azidah Alea A115 – Available L sahaja

Baju kurung moden Azidah Alea A115 yang berwarna hitam putih, dengan motif corak bunga rose menjadi pilihan. Setakat artikel ini ditulis, baju kurung moden Alea A115 ada tinggal saiz L. Saiz L biasanya muat ngam selesa untuk sis sis yang berat sekitar 78 kg.

Baju Kurung Moden Azidah Qasna

Azidah Qasna adalah koleksi baju kurung moden yang berasaskan jenis kain Cotton Silk. Atau dalam Bahasa Melayu nya ada lah jenis kain sutera kapas. Ianya sangat lembut bila di pakai.

Warna pilihan adalah corak jalur melintang , ber temakan warna oren temerang. Memang cantik-cantik baju kurung moden pilihan Sis Eza kan sis ?

beli-baju-kurung-fesyen-online-azidah-qasna

Baju kurung moden siap Azidah Qasna Q017 – Available  M,  XL

 

Sis ada yang nak cuba beli Baju kurung moden Online Azidah Collection?

Untuk dapatkan koleksi baju kurung online Azidah’s Collection, mohon sis menghubungi kami di:

SMS / WhatsApp : +6017-850 858

EMail : azidahcollection@gmail.com

Untuk chatting secara langusung dengan kami, Facebook page Baju kurung kami adalah >> Azidah’s Collection

Mohon sis klik LIKE dan Get Notification untuk mendapatkan updates dan pelbagai INFO percuma tentang fesyen Baju kurung moden ready made Cotton lembut. Konsultasi tentang saiz yang bersesuaian juga boleh kami berikan secara percuma ye.

In shaa allah memang tak rugi beli Baju Kurung Moden Online Azidah Collection.

Related posts: