Butik Baju Kurung Online Kain Lembut Berkualiti

baju-kurung-moden-cotton-selesa-ngam

Butik Baju Kurung Online

Kami di Azidah Collection Sdn Bhd adalah jenis 100% butik baju kurung moden online.

Lokasi premis perniagaan Butik Baju Kurung kami atau office pejabat kami adalah di Pasir Gudang, Johor. Warga Johor yang berdekatan, di alu-alukan untuk datang walk in ke office kami ye.

Majoriti pelanggan butik baju kurung online kami adalah pemakai pelbagai koleksi baju kurung sebagai pakaian sehari-hari. Ada yang suka pakai baju kurung moden, dan ada juga jenis suka pakai baju kurung pahang.

Baju kurung memang unik istimewa kan sis?

Wanita pelbagai peringkat umur boleh memakainya untuk ke pergi kerja sehari-harian, dan ada juga yang memakai koleksi baju kurung cotton terkini untuk tujuan menghadiri event atau majlis tertentu yang istimewa seperti undangan Majlis perkahwinan, Majlis Konvosional.

Salah seorang pelanggan butik baju kurung modern kami adalah sis Adhatijah dari Johor. Alhamdulillah, beliau telah pun memiliki beli 7 pasang baju kurung moden Azidah Collection. Semuanya bermaterialkan kain cotton.

100% material cotton tulen berkualiti tauu sis, bukan jenis kain cotton tiruan.

Ini kata beliau yang telah serasi dan berpuas hati dengan kualiti material dan jahitan Butik Baju Kurung Azidah Collection (AC) :

Dah dapat baju lagi. Alhamdulillah..

AC tetap di hati, Tak pernah lagi beli baju banyak begini salam sebulan

Setakat ini tetap PUAS HATI.
Kalau beli kat kedai pun,

balik rumah pakai balik.. mesti nak tukar balik sebab tak ngam

Thank you AC.

Welcome sis Adhatijah, selamat berbaju kurung AC ye sis. Moga sis terus kekal selesa dengan koleksi baju kurung moden kami.

 

Butik Baju Kurung Cotton Online

Butik-Baju-Kurung-Moden-Online

Untuk makluman sis, ada ribuan jenis kain Cotton.

Dan dalam setiap jenis material cotton, ada pelbagai jenis campuran. Setiap campuran pula, ada pelbagai jenis nisbah komposisi campuran tersebut.

Alahai, sama macam memasak juga sis. Ada pelbagai jenis ramuan dalam setiap hidangan makanan. Komponen ramuan pula, berbeza bagi setiap orang atau tukang masak.

Sama juga macam material kain cotton. Lain pengilang kain cotton, maka lain juga kualiti kain cotton. Kalau yang tak biasa pakai baju kurung kain cotton, memang ingatkan semua cotton sama sahaja. Maaf sis, setiap cotton memang ada perbezaannya ye.

Di butik baju kurung moden AC, kami ada pelbagai jenis koleksi baju kurung moden cotton. Setakat ini, berikut adalah koleksi Baju kurung cotton kami yang ada ready stok:

✔ Koleksi Baju Kurung Moden Azidah Rosel

✔ Koleksi Baju Kurung Moden Azidah Carmela

✔ Koleksi Baju Kurung Moden Azidah Eleyna

✔ Baju Kurung Pahang Tenun Asli Azidah Dahlia

✔ Baju Kurung Pahang Azidah Eleyna

✔ Baju Kurung Pahang Azidah Rosel

✔ Baju Kurung Pahang Sutera Matching

✔ Jubah Princess Cut Cotton Nursing Friendly Azidah Raysa

 

Butik Baju Kurung Moden Cotton Online

baju-kurung-moden-pelikat-warna-hitam

Ada terdapat banyak pilihan warna dan corak baju kurung moden cotton di Azidah Collection.

Gambar di atas, adalah salah satu maklum balas yang kami terima dari pelanggan kami yang telah grab beli 3 jenis koleksi baju kurung moden cotton AC.

Kata sis Nurul, yang telah banyak shopping di butik baju kurung moden cotton AC:

Yeay!! Alhamdulillah baju-baju semua dah sampai tadi

OMG I really fall in love with your collection 😀

Kain Best LEMBUT sangat. High Quality plus your awesome design !!

Keep it up Azi Team,

Thanks for your FREE shawls and your Public Relationship (PR) with customer is great!

Wishing you all the best in 2015, May Allah bless you with happiness, good health and wealth.

Will repeat order again later (^^,)

Take care Azi Team

You take care too sis Nurul.

In shaa Allah kami di AC akan teruskan aktiviti pencarian kain-kain cotton yang bermutu tinggi. Awesome design, jenis serap peluh dan selesa memakai.

Untuk baju kurung moden cotton Azidah Rosel, corak dengan motif jalur menegak ala-ala kain pelikat ini memang digemari ramai.

Tekstur kain fabrik memang berbeza jika dibandingkan dengan tekstil cotton yang lain. Cuba sis perhatikan tekstur fabrik kain baju kurung moden Azidah rosel, dengan corak pelikat  di bawah ini.

Butik-Baju-Kurung-Moden-Cotton-Online

Nampak berbeza tekstur material 2 jenis cotton ini kan sis ?

Teknik jalinan benang cotton yang berbeza, menghasilkan sepasang baju kurung moden yang berbeza.

Jadi tak hairanlah jika harga sepasang baju kurung cotton antara satu (1) butik baju kurung cotton dengan satu (1) butik baju kurung di malaysia yang lain.. berbeza Harga.

Tak adil lah kan, kualiti material cotton yang berbeza.. tapi sis nak kami letak harga yang sama.

Maaf sis, material kain cotton yang berkualiti pastilah proses nya lebih rumit. Dan tentulah juga kos nya ada sikit lebih mahal.

 

Fesyen Azidah Collection Butik Baju Kurung Terkini

Sis nak kalau kami update sis baju kurung terkini terus direct ke dalam Email sis ?

In shaa Allah setiap bulan kami ada update bawa masuk design baju kurung terkini ke dalam Azidah Collection. Dan berita baiknya, kami sangat suka untuk beri para pelanggan kami free gift cenderahati.

butik-baju-kurung-moden-online

Kadang-kadang kami berikan percuma shawl yang matching dengan baju kurung sis.

Dan bila kami travel luar Malaysia, ada jumpa brooch yang cantik-cantik. Maka kami borong beli sekali brooch tersebut untuk dihadiahkan kepada para pelanggan butik baju kurung eksklusif AC.

Walaupun percuma, kami bukannya jenis tangkap muat sahaja. Kualiti shawl dan brooch percuma juga amat kami titik beratkan. Hanya shawl keluaran AC berkualiti kain Chiffon yang lembut mudah pakai dibrikan buat para pelanggan AC tauu sis.

Kalau sis hendak kami update maklumat atau info terbaru butik baju kurung muslimah Azidah Collection, mohon sis Masukkan Nama dan Emel ke dalam borang di bawah ini ye.

Setelah itu, buka semula emel sis dan KLIK Butang Confirm Subscription di dalam emel.

Memang rugi nya kalau tak follow butik baju kurung Azidah Collection (^^,)

Related posts: