Cerrr tengok koleksi baju kurung Rayer Haji ni ,
Corak yang suweiiit suweiiit sampai sis tap tap pipi
Sambil berkata MASHAALLAH CANTIKKK NYERRR.

k.mini-vs-kmoden

Sis nak balik cuti Raya Haji ke mana?

Balik dengan encik suami ?

Apa kata sis pakai baju kurung
PEACH dan MERAH lawooo ni

dan pakai cantik-cantik depan suami
masa cuti Raya Haji nanti ?

Ehhh ehhh ;)

Sooooo suweettt kan sis?

Feedback ni fresh lagi

baru jer terima

Betul-betul Cikgu Masz puas hati
bila pakai terletak elok jer
katanya ;

" Alhamdulillah Selesa.. Tak panas

untuk saya yang bekerja sebagai cikgu di sesi petang..

Kain pun lembut . Sangat selesa "

tak-panas

Ada kawan kawan sis yang
masih belum mencuba baju
kurung Azidah collection ?.

Kalau belum, sampai
mesej ini pada mereka juga yer.

Serius ni sis,
100% sis akan RUGI
kalau tak grab SEKARANG
Kaw Kaw Aidil Adha Special.

Harga ?.
Harga JAMIN mampu sebab
semuanya boleh dapat dengan
harga..

 

Early Bird RM 69 sahaja. 

ukuran-kurung-mini-a-cut
ukuran-kurung-moden-kain-lipat-batik
ukurun-kurung-mini-kembang-payung

" Cantik baju ni sis
Kain pun SELESA

Best sangat sebab tak panas.
Kalau ada corak baru, bagi tahu saya ye sis "
~ Sis Muntaz.

batik muntaz

Amboihh lawo nya sis Zuera
pakai kurung moden + kain A-cut,

Menten ja nampak kurus
dalam saiz L youuu 

Kata nya :

" Kitew sayang baju ni kak Azi,
Sedap pakai . Serap peluh "

KURUNG-MODEN-C135-3

So, Berapa Harga Carmela

Cotton Lembut Yang

Mudah Urus Ni ?

 

109

Promo Early Bird Spesyel cuma

69 sahaja

( Limit untuk 49 orang terawal sahaja )

Lepas tu ia nya akan kembali ke harga asal.

harga
unnamed

 

PERHATIAN : Ini adalah tawaran Aidil Adha spesyell yang jarang-jarang kami buat.

Tawaran ini akan ditutup dalam masa....

 

Azidah Jaslani

Founder & Strategist Azidah Collection Sdn Bhd