Home / Archives /

Clearance Sales

Clearance Sales / 1 posts found

Harga CLEARANCE SALES yg aritu smpai bila ye…?

by adminpreorder
" As salam sis baju dh smpai❤❤ Tq..lebih kurang halal ye☺ Sis..dh cuba..MEMANG PUAS ATI ..selesa.. saya mmg pcya dgn azidah collection ni sbb dh pernah bli😍😍 Free gift perfume pun wangi..😍😍 Saya lgi suka yg hitam tu... kain lembut sgt2..mmg nk oder lgi nnt...😘😘 Sis , hrga yg aritu smpai bila ye...? " ~ Sis Hani Karmila, bukit mertajam Penang. Jawapan : selagi ada stok S nya di web ini ye sis http://defect.azidahcollection.com/koleksi-baju-kurung-clearance-sales-s/ atau selagi belum masuk koleksi design baharu 😊 Jadi kena oder cpt le...tkt hbis stok kan... 100% rugi nyer la haii kalau tak grab CUBA sekarang [...]