Cotton ni SERIUS SELESA sangat, terutamanya waktu tengah hari

kurung-Pahang-berlissa-b008-14

Baju Kurung Cotton Maroon Berlissa

Baju dah dapat sat ni.
Tq sangat-sangat SUKA sangat
colour ni.

Terima kasih kerana
memudahkn urusan muamalah ni.

Page ni da tak ada jual
kain cotton lembut cam ni ?

Kain ni 👆 SERIUS SELESA sangat
terutamanya waktu-waktu tengah hari..’
~ Sis Erny , Semporna Sabah.

Available Kurung Pahang : Saiz L , XL , XXL
Available Kurung Moden : Saiz S , XL , XXL

 

Maaf yer sis , TAK JUAL. Kain pasang biasa

kami guna untuk jahit dan pakai

untuk kegunaan pelanggan Azidah Collection sahaja .

 

Nak cuba Kurung Cotton LEMBUT macam sis Erny ?

kurung-Pahang-berlissa-b008-13

100% rugi nyer la haii kalau tak grab sekarang ,

semua harga RM110 tuuu..

Ada kawan kawan sis yang
masih belum mencuba
baju kurung azidah collection ?.

Kalau belum, sampaikan
mesej ini sekalai pada mereka yer.

Serius ni sis,
100% sis akan RUGI
kalau tak grab SEKARANG
aidil adha SALES.

Harga ?.
Harga JAMIN mampu sebab
semuanya boleh dapat dengan
harga RM110 sahaja.

Atau 2 pasang RM200.
Yang lain kami bereskan
termasuk pos laju.

Koleksi yang
terpilih sahaja taw sis.

-> Belissa 2015
-> Eliah Satin
-> Jubah Raysa, Eliah, Emily
-> Zaia Sutera
-> Vedra Cotton
-> Tania Batik

Sebelum ni ada yang harga
RM119 , RM149 dan RM169.

But this time, kami dah bagi
harga WOW RM110 !.

Peluang untuk sis merasai
sendiri material OHSEM
dari Azidah Collection.

Jangan lupa pesan dengan
kawan kawan yer.

Atau sis nak tengok dulu
koleksi Aidil Adha SALES
boleh jugak.

KLIK jer butang dibawah
mengikut saiz ini yer;

Aidil Adha Sales Saiz XS
Aidil Adha Sales Saiz S
Aidil Adha Sales Saiz M
Aidil Adha Sales Saiz L
Aidil Adha Sales Saiz XL
Aidil Adha Sales Saiz XXL

Kalau ada yang berkenan,
boleh terus order dengan balas
Email ini atau WhatsApp
+6017-7850 858.

Stok TERHAD kepada
saiz yang tertera sahaja.

PENTING : Mohon sis rujuk jadual saiz
dulu sebelum membuat pembelian yer.

PERTUKARAN atau PEMULANGAN
TIDAK DIBENARKAN.

Terima kasih,
Azidah Collection

Related posts: