Mabeles Defect ,

Langsung tak nampak cacat nyer bila dah pakai..

Selesaaa nyer, TETAP SAMA!!

Memang normal, bila sekali dah cuba defect..

Mesti akan tanya balik lepas pakai,

"Mana lagi corak defect yg lain?
rasa nya nak repeat order lah sis..."

Apa makna defect ni ?


Ok ker DEFECT ni ?.

" Sis, walaupun pakai baju defect,

langsung x nampak cacatnya...

selesa pakai dibawah panas terik gitu "

~ Sis Zainab, Gemas N9.

defect

" Bju dh smpi tadi.

Tapi Seriusly.. defect ??

Kita 10 minit cari tang mana defect..

Memang tak nampak langsung.. sikit sangat..."

~ Sis Kamalia, KL.

defect

Yang sebenarnya,
Baju kurung jahitan yang tersasar
tak tepati piawaian akan di asingkan
menjadi Koleksi Defect.

Dan kali ni untuk defect Kurung Pesak, Moden dan Mini Carmela,
kami kurangkan harganya RM 79 kepada
RM40 sahaja (+ kos pos laju).

So ini peluang,

Ambil peluang untuk sis yang
belum pernah cuba koleksi Kurung Carmela ni yer,

inilah masanya sis boleh
rasai material Cotton Carmela yg mudah gosok.

kalau spesis yg malas gosok,

tak yah gosok pun hokay jer..

Sebab selepas ini ada yang STOK
kami TAK RESTOCK. 

Yang dah grab Baju Kurung Baju AS-IS Defect yang lepas..

Alhamdulillah ramai yang BERPUAS HATI  dan pm tanya nak stok defect yang lain pula..

Meh tengok cutting Kurung Mini Aela nie camana..

defect-cantik
defect-cantik2

 

Memandangkan tahap kerosakan setiap baju kurung defect ni berbeza-beza..

Maka harga defect nya juga berbeza mengikut tahap kerosakan nya. 

Mana defect rosak teruk, maka harga nya lebih murah.

Kuantiti dan corak defect hanya ada seperti yang tertera di web defect sahaja..

Maka nya, kami kelas kan koleksi defect mengikut SAIZ yang available di bawah.

testi-defect2
Ukuran Saiz Baju Kurung Pesak Carmela
ukuran-kurung-pesak-carmela
Ukuran Saiz Baju Kurung Mini Carmela
ukuran-kurung-mini
Ukuran Saiz Baju Kurung Moden Carmela
ukuran-kurung-moden
Tarik nafas dan buat pilihan dibawah ini yer..

Koleksi Defect Saiz XXXL

Kurung mini saiz XXXL ini biasa nya untuk sis yang sekitar 75 - 110 kg.

Ini antara contoh pelanggan 3Xl kami, buat panduan sis yer..

96-kg-160-cm-saiz-XXXL

Koleksi Defect Saiz XXL

Kurung Mini saiz XXL ini biasa nya untuk sis yang sekitar 70 - 75 kg.

Dan Kurung pesak ber poket XXL untuk yang sekitar 78 - 88 kg.

70-kg-saiz-XXL

Koleksi Defect saiz XL

 

Kurung pesak poket saiz XL , biasa nya untuk sis yang sekitar 68 - 70 kg.

Koleksi Defect Saiz L

 

Kurung mini L untuk sis yang sekitar 60 - 67 kg.

Kurung pesak poket L pula , untuk sekitar 60 - 68 kg.

65-kg-saiz-L

 

Koleksi Defect Saiz M

 

Kurung Mini saiz M , biasa nya untuk sis yang sekitar 52 - 60 kg.

Kurung pesak poket M pula , untuk sekitar 53 - 65 kg.

62-kg-154-cm-saiz-M

 

Koleksi Defect Saiz S

 

Kurung mini saiz S , biasa nya untuk sis yang sekitar 45 - 54 kg.

Kurung pesak poket S pula , untuk sekitar 45 - 52 kg.

 

Koleksi Defect Saiz XS

 

Kurung pahang saiz XS , biasa nya untuk sis yang sekitar 35 - 47 kg.

Kurung moden XS pula , untuk sekitar 35 - 45 kg.

45-kg-saiz-S

P/S : Ingat yer , STOK defect mudah SOLD OUT.
Jangan tunggu tenung lama-lama sis..

Amacam sis ?. Nak CUBA ?

tinggalkan jejak sis kepada saya.

ada whatapps ?
buka whatapps sekarang.
tanyakan jadual saiz dan
send ke +6017-7850 858

Stok TERHAD kepada
saiz yang tertera sahaja.

PENTING : Mohon sis rujuk jadual saiz
dulu sebelum membuat pembelian yer.

PERTUKARAN atau PEMULANGAN
TIDAK DIBENARKAN.