Fesyen Baju Kurung Moden Untuk Bentuk Badan Pear

Fesyen-baju-kurung-moden-untuk-badan-pear

Fesyen baju kurung moden

Fesyen baju kurung moden terkini untuk sis sis yang memiliki bentuk badan pear adalah Koleksi Baju Kurung Moden berasaskan kain cotton, corak petak-petak atau kotak-kotak kain pelikat.

Ada banyak sebab mengapa pattern fesyen baju kurung modern kain pelikat ini disukai ramai oleh pelanggan butik online kami.

Butik Baju Kurung Azidah’s Collection kali ini mengeluarkan koleksi Baju Kurung Moden corak Kain pelikat. Salah satu sebab mengapa corak pelikat.. adalah kerana rona-rona nya yang mempunyai corak jalur menegak dari atas ke bawah.

Rata-rata wanita dewasa dengan bentuk badan pear memang AMAT SUKA kalau mereka kelihatan kurus slim dan langsing di dalam pemilihan pakaian sehari-harian.

Kami adakan 17 jenis warna corak ala pelikat untuk dipilih. Baju kurung ini dijahit menggunakan material 100% cotton lembut

 

Fesyen baju kurung moden untuk Wanita Dewasa Berbadan Pear

Pada 05 Novemeber yang lepas, kami adakan survey tentang fesyen baju kurung moden terbaru untuk Wanita Dewasa yag mempunyai Bentuk Badan Pear di Facebook Page kami Azidah’s Collection.

Survey baju kurung fesyen bentuk badan pear tersebut berbunyi lebih kurang begini:

Ada tak yg hadapi masalah memilih baju kurung?

Terutamanya buat sis sis yang ber bentuk badan “PEAR” ?

Sis boleh juga tengok video survey baju kurung moden kami tentang pakaian bentuk badan pear di bawah ini ye

Hasil dari survey baju untuk badan pear ini, kami terima banyak private message (pm) Facebook yang memberi tindak balas response yang baik. Masing-masing suka dengan cadangan kami menggunakan Baju Kurung Moden Corak Pelikat sebagai alternatif “menyembunyikan” pinggul yang besar. Ianya yang ala-ala berbentuk buah pear.

Bentuk badan pear adalah suatu istilah yang merujuk kepada individu yang memiliki bahagian pinggul yang besar.

Buat sis sis yang berbadan bentuk pear.. OK tak kalau kami cadangkan fesyen baju kurung moden kain cotton corak pelikat dengan jalur menegak?

Azidah Collection Online Boutiques menggunakan material cotton lembut , jadi jamin sis tak nampak gedoboh.

Corak jalur menegak dari atas ke bawah, akan memberikan ilusi yang seimbang untuk sis sis yang ber bentuk badan pear.

Fesyen-baju-kurung-moden-corak-pelikat-jalur-menegak

Jalur menegak Corak Pelikat beri ilusi yang seimbang untuk yang ber bentuk badan pear.

Selain dari itu, cutting baju kurung moden Azidah Rosel tidak mempunyai jahitan kekek dan pesak pada bahagian sisi. Jadi ia nampak terletak kemas bila dipakai.

Rona warna ala pelikat juga beri imej yang menarik pada baju kurung moden sis. Fesyen baju kurung moden terkini koleksi Azidah Rosel dengan corak ala kain pelikat nampak klasik elegan memikat bila di pakai.

Bonus : Sis sis nampak kurus sahaja bila memakai corak jalur menegak ini. ^_^

 

Testimoni Pelanggan Kami Yang Telah Gayakan Fesyen Baju Kurung Moden Pelikat

Fesyen Baju Kurung Moden Pelikat cantik selesa

Ini kami bawakan rekaan fesyen baju kurung modern terkini dengan motif pelikat berjalur. Sis Zaurah iaitu salah seorang pelanggan tetap Azidah Collection Online Boutique dari Kuala Lumpur sangat berpuas hati dengan mutu kualiti kurung moden corak pelikat terkini.

Amboi Cantik nya sis Zaurah.. Beliau memilih fesyen baju kurung moden kain cotton Rosel untuk menghadiri  Majlis potluck di Office nya.

Siap ber selfie lagi buat tatapan peminat-peminat butik online AC. Warna pilihannya adalah jenis kurung moden Azidah Rosel corak pelikat ber warna Khaki lembut.

Beliau yang gembira dengan warna pilihan nya berkata:

” Up to date, Cantik & SELESA.
Senang bergerak, so nak makan pun senang hati kan..
End up baju ni jadi pilihan.. Memang berbaloi..”

Bagi kami di AC, Koleksi baju kurung Azidah Rosel dengan warna menarik bermotifkan corak pelikat memang MENAWAN. Mutu kualiti kain cotton yang tip top selesa memakai. Sesuai sangat untuk majlis santai atau formal kan dear.

 

Pemberian Shawl Percuma Dengan Setiap Pembelian Baju Kurung Pelikat Rosel

Sebagai tanda penghargaan kami kepada para pelanggan butik online Azidah Collection, kami berbesar hati untuk menghadiahkan sepasang Shawl halfmoon percuma keluaran Azidah Collection. Ada 7 warna pilihan kesemuanya yang boleh dipilih.

Walaupun percuma, kami tetap menitik beratkan mutu kualiti kain selendang half moon kami. Fabrik Chiffon Geogette menjadi pilihan utama. Ini kerana kain chiffon  ini LEMBUT memakai, MUDAH dibentuk.

Ramai di antara pelanggan yang dah terima baju kurung modern online kami bersama Shawl Azidah Seroja memberi maklum balas positif.

Antaranya adalah sis Wahida dari Pekan, Pahang.

Fesyen Baju Kurung Moden Pelikat shawl free

Shawl Percuma dengan setiap pembelian Baju Kurung Moden Pelikat Azidah Rosel

Kata sis Wahidah yang berpuas hati dengan kualiti shawl percuma Azidah Seroja :

“Baju dah sampai tadi. Dah try, Memang NGAM habis.
SUKA sangat. Shawl pun LABUH

Saya memang tak pernah pakai shawl.
Tapi tengok shawl sis ni, rasa nak pakai pulak.. “

Alhamdulillah terima kasih sis Wahidah sebab sudi beri maklum balas setelah terima parcel pos laju baju kurung kami.

Buat pengetahuan sis semua, Shawl Azidah Seroja keluaran kami adalah jenis shawl panjang dan labuh di hadapan dan belakang.

Jika sis pakai bersama inner neck di dalam yang menutupi hingga leher sis.. Ini sudah ngam sangat untuk disuai padankan shawl chiffon mudah bentuk kami ini.

Ramai pelanggan kami yang terdiri daripada cikgu-cikgu sekolah kata, shawl percuma Azidah Collection boleh pakai pergi mengajar di sekolah. Nampak sopan labuh menutupi dada depan dan belakang.

 

Buat sis sis yang berbentuk pear, ada yang berkenan dengan Fesyen Baju kurung moden corak pelikat kami?

Butik Online kami beroperasi 24 jam sehari, 7 hari seminggu, 365 hari setahun. Sis sis boleh membuat tempahan melalui Online Shopping Cart kami.

Namun jika ada sedikit kekeliruan untuk pemilihan saiz, sis sis semua boleh SMS / WhatsApp kami di 017-7850858 (Azi) untuk dapatkan khidmat nasihat ukuran saiz yang bersesuaian.

SMS / WhatsApp : +6017-850 858

Email : azidahcollection@gmail.com

Untuk chatting secara langsung dengan kami, Facebook page Fesyen Baju Kurung Moden kami adalah >> Azidah’s Collection

Mohon sis klik LIKE dan Get Notification untuk mendapatkan updates dan pelbagai INFO percuma tentang fesyen Baju Kurung Moden Kain Pelikat Cotton dari Azidah’s Collection Online Boutique ye.

baju-kurung-moden-langgan-email

Related posts: