Harga CLEARANCE SALES yg aritu smpai bila ye…?

X014-3

” As salam sis baju dh smpai❤❤
Tq..lebih kurang halal ye☺

Sis..dh cuba..MEMANG PUAS ATI ..selesa..
saya mmg pcya dgn azidah collection ni
sbb dh pernah bli😍😍

Free gift perfume pun wangi..😍😍

Saya lgi suka yg hitam tu…
kain lembut sgt2..mmg nk oder lgi nnt…😘😘

Sis , hrga yg aritu smpai bila ye…? ”
~ Sis Hani Karmila, bukit mertajam Penang.

Jawapan : selagi ada stok S nya di web ini ye sis

http://defect.azidahcollection.com/koleksi-baju-kurung-clearance-sales-s/

atau selagi belum masuk koleksi design baharu 😊

Jadi kena oder cpt le…tkt hbis stok kan…

BA020-4

100% rugi nyer la haii kalau tak grab CUBA sekarang ,
semua Aela harga CLEARANCE SALES tuuu…..

39 corak koleksi Clearance Sales
Baju Kurung Azidah
melalui LINK INI >>

http://azidahcollection.com/mix-clearance-sales/

Tak cukup dengan itu,
Ada Harga COMBO GEMPAK Extra LESS

BA020-5

Ok.. ok..

KLIK jer LINK nya DI SINI >> http://azidahcollection.com/mix-clearance-sales/

Jangan tunggu lama nak buat
pilihan,

kalau lama sangat membelek,
confirm MELEPAS sis! 😘

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *