logoazidahcollection

Woww !! Clearance Sales 6 Warna Kurung Moden 

untuk 19 orang terawal..

100% RARE, SALES hanya untuk 2 hari sahaja!

sales

Apa yang BEST ?

Jom tonton video bawah ni yer..

Yang paling BEST - MATERIAL nya sis.

Material Crepe iSha - jenis bukan cotton.

Lembut beralun jatuh bila memakai nya

Cutting jenis longgar,
tak ada sendat-sendat ye.


Baju ada poket bersetyle.
BF Friendly untuk mommy-mommy.

Nak basuh tak perlu risau,
sebab memang 100% jamin
tak kecut selepas cucian.

poket isha

Yang dah terima baju,
alhamdulillah mula beri feedback positive.

" Saya dah terima baju semalam
n pakai hari ni.

Sangat selesa sbb
longgar di bhgn pinggang

Bole sorok perut & pinggul
Tapi tetap ada feminine cutting "
~ Dr Maz Ayu, Melaka.

dr-maz

" sy tak minat berbaju kurung
tapi sejak beli kurung pesak bpoket Aela aritu...

jadi minat ..
lebih2 lg kainnya saya suka.

thanks....for perkenalan...
insyahallah nk repeat lg..."
~ Sis Zorailah, Shah Alam.

aela-isha
isha-i004-3

Alhamdulillah 100kg ++ pakai
kurung moden Isha XXXL SELESA LONGGAR

" Kain isha ni best pakai rasa ringan je
Dah terus pakai kerja isha merah sgt selesa

ALHAMDULILLAH suke sgt sbb longgar semuanya

sbb saya mmg xselesa yg ketat2 "
~ Sis Sharifah, Bangsar KL.

Sis pula berapa KG yer ?

Just bagitahu berat badan dan tinggi,
nanti team kami akan
guide sis sehabis-habisnye
sampai sis puas hati.

isha-i004-4

BAJU KURUNG NYA PUN TAK JARANG.
Jadi, akak nak jalan-jalan pun selamat.

Aurat tertutup sepenuhnya.
Nak melangkah pun senang.

Jom Saya Tunjukkan Ukuran dan Color nya dulu yer..

jadual-saiz

Kurung Moden iSha i006 : Saiz XXL , XXXL

isha-i006
isha-i006-2

Kurung Moden iSha i005 : Saiz XXXL

isha-i005
isha-i005-2

Kurung Moden iSha i004 : Saiz XL , XXL , XXXL

isha-i004
isha-i004-2

Kurung Moden iSha i003 : Saiz S , XL , XXL, XXXL

isha-i003
isha-i003-4

Kurung Moden iSha i002 : Saiz L , XL , XXL , XXXL

isha-i002
isha-i002-2

Kurung Moden iSha i001 : Saiz S , XXL , XXXL

isha-i001
isha-i001-2

Sooo.. Berapa harga nya ?

Secara rasmi nya, harga baju kurung ini

RM 119 + Kos Pos Laju.

TAPI !

Khasssss untuk sis yang jumpa PAGE ini
pada 15-16 February 2019,


sis hanya perlu laburkan RM 69 sahaja sepasang  (Jimat RM50)
untuk penat lelah kami menjahit siang malam.

 

Kalau 2 pasang pulak macam mana ?

RM 69 x 2 = RM 138

Tetapi, tidak tidak....

RM130

Untuk 2 hari ni sahaja yer sis,
2 pasang sis cuma buat pelaburan serendah RM 130 sahaja
untuk baju kurung eksklusif ini.
( JIMAT RM 108 ! )

+ Kos Pos Laju:

Semenanjung : 1 pasang RM 8, 2 psg RM 13

Sabah Sarawak: 1 psg RM 11, 2 psg RM 17

 

Harga yang sangat sangat tak masuk akal,
untuk baju kurung yang sangat Setyle n SELESA.

Tinggal kan no telefon whatsapp sis di EMAIL 

atau KLIK jer Button Orange bawah nie

untuk dapatkan segera.