Jangan GELOJOH pilih saiz tau sis..

baju-kurung-plus-saiz-xxl

Baju Kurung pahang saiz Besar XL dan XXL

Sedar tak sedar dah hampir dekat
untuk kita beraya , alhamdulillah.

Begitu cepat masa berlalu kann.

Ohh citer pasal GELOJOH,
sis kalau nak pilih baju kurung
pastikan saiz yang sesuai dan selesa
memakai.

Ada yang suka loose,
ada yang suka cutting skit skit.

Pilihan sis semuanya memang
gojes.

 

Jangan sampai Salah pilih saiz

kurung-Pahang-xilia-x063-4

Saya DAH terima Baju kurung tu.
Wah! For sure will repeat order
after this.

KAIN Cantik…
Jahitan KEMAS

Sampai my husband cakap..
Kenapa tak beli banyak ? ‘
~ Sis Mulyani, Kuching Sarawak.

 

Cuma kalau salah saiz memang
huru hara dibuatnya. Proses
pengeposan pun mengambil masa.
Lagi-lagi musim perayaan ini kann.

Point utama kat sini,
kami nak maklumkan ada kemasukan
stok saiz XL dan XXL untuk
koleksi Xilia.

Bab pos laju tak perlu risau,
sebab hari ini sebelum jam 4 petang
masih boleh pos lagi.

Kod terbaharu X063 hingga X086
Saiz XL , XXL.

Boleh cuba tengok-tengok dulu yer,
KLIK jer LINK ini..

Atau nak senang lagi..
Ini saya tinggalkan
no tel nya untuk WhatsApp order yer
+6017-7850 858 (Azi)

Sekian, Terima kasih.
Azidah Collecton

Related posts: