Jubah Cotton Selesa, Sopan dan Bergaya

jubah-cotton-2015-jr139

Jubah Cotton

Koleksi jubah cotton Azidah Raysa ini memang CANTIK untuk dicuba sis.

Kalau dipadankan dengan Shawl AC pun CANTIK kan ?

Material jenis cotton lembut, dengan cutting jubah dress princess cut.

Ada zip di bahagian dada sepanjang 12 inchi , sesuai untuk BreastFeed baby.

Ini kata salah seorang pelanggan butik jubah online 2015, ketika beliau pm Facebook page Azidah Collection kami lewat malam tadi:

Selesa, sopan dan style…

Sedondon dengan hubby

Tahniah AC ,

Kerana memberikan keselesaan kepada si pemakai

Terutamanya saya yang mempunyai anak ramai

mahukan keselesaan dan pada masa yang sama mahukan bergaya.

jubah-cotton-lembut-2015-oren

jubah-cotton-lembut-selesa-bergaya

Alhamdulillah , syukur lega rasanya apabila para pelanggan jubah dress muslimah Azidah Raysa selesa dipakai oleh pelanggan kami.

Untuk makluman sis, kesemua material kain cotton yang di gunakan untuk jahit jubah dress nursing friendly ini adalah jenis kain cotton berkualiti import dari luar Malaysia. Bukan jenis kain cotton keras.

Cuaca iklim Malaysia yang berselang seli panas dan hujan, memang sesuai untuk mengenakan pakaian Jubah atau Baju Kurung kain cotton jenis serap peluh. Agar badan sis sis semua kekal terpelihara kering selesa tidak berbau.

Bila badan segar SELESA dengan jubah cotton, pastinya hati pun senang.

Koleksi Jubah Raysa disediakan dalam corak:

  • Jubah Cotton Corak Bunga Kecil
  • Jubah Cotton dengan motif ala kain pelikat

 

Jubah Cotton, Rasa Selamat Bila Berpakaian Sebegini

Ini pula kami kongsikan gambar seorang lagi pelanggan Jubah cotton corak kain pelikat dalam rona warna Hijau, ketika beliau bersiap sedia untuk pergi ke Office pejabatnya.

Nampak manis dan sopan jer kan dear ?

jubah-moden-cotton-free-shawl

 

Bila di tanya sama ada kami di AC boleh atau tidak untuk share gambar beliau gayakan jubah hijau pelikat ini, jawab beliau:

Boleh jer

Memang SELESA, rasa secure bila berpakaian sebegini,

TQ shawl pun senang bentuk.. (^^,)

Alhamdulillah sis selesa rasa selamat dan berpuas hati. Dengan setiap pembelian jubah dress princess cut Azidah Raysa, kami akan hadiahkan sehelai Shawl Butterfly keluaran AC.

Jenis shawl labuh dan panjang. Jadinya, mudah lah untuk sis pakai dan lilit tutup kepala dan dada sis.

Walaupun shawl percuma, kami tetap menjaga kualiti produk butik online kami. Ianya jenis shawl yang dijahit sendiri oleh team tailor kami dari Kain Chiffon Geogette yang lembut. Mudah dan senang bentuk di wajah sis.

 

Jubah dress cotton online Azidah Raysa

Berikut kami senaraikan antara jubah terkini kain cotton Azidah Raysa. Ianya ada lah jenis Ready Stok boleh terus pos laju serta merta jika sis membuat pembayaran sebelum jam 2 petang.

Jika pembayaran selepas jam 2 petang, kami akan hantar pos laju jubah muslimah kain cotton Raysa ini pada hari keesokannya ye.

Ready stok jubah cotton adalah mengikut saiz yang tertera sahaja ye.

Sebab dah ramai yang order dan pakai jubah koleksi Azidah Collection ini. Kalau sudah kehabisan stok habis terjual, memang kami tidak akan restok semula.

Jadi kalau ada berkenan koleksi jubah cotton muslimah kami ini, boleh terus cepat-cepat order tauu sis.

Jadual saiz ukuran Jubah cotton Lembut, pakai tak panas Azidah Raysa:

jubah muslimah cotton saiz

Jubah Cotton Nursing Friendly JR100 . Available M , XL

JR100

Jubah menyusu JR100

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 102. Available : M

Jubah menyusu JR102

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 103. Available : M

JR103

Jubah menyusu JR103

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 110. Available : M

Jubah dress muslimah biru JR110

Jubah menyusu JR110

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 128. Available :  S , M , L

Jubah-dress-musliimah-JR128

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 129. Available :  L

JR129

Jubah-dress-musliimah-JR129

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 130. Available : XL

JR130

Jubah-dress-musliimah-JR130

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 131. Available : L , XL , XXL

JR131

Jubah-dress-musliimah-JR131

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 132. Available : XS

Jubah-menyusu-JR132

Jubah-dress-musliimah-JR132

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 133. Available : XL

JR133

Jubah-dress-musliimah-JR133

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 134. Available : XS

JR134

Jubah-dress-musliimah-JR134

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 136. Available : XS , XL

Jubah dress muslimah biru JR136

Jubah biru nursing friendly JR136

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 137. Available : L

JR137

Jubah-dress-musliimah-JR137

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 144. Available : S , M , L , XL

JR144

Jubah-muslimah-menyusu-JR144

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 145. Available :  L

jubah cotton JR145

Jubah-muslimah-menyusu-JR145

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 148 : XS

JUBAH COTTON JR148

Jubah-muslimah-menyusu-JR148

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 149 : XL

jubah cotton JR149

Jubah-muslimah-menyusu-JR149

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 150. Available :  L ,  XXL

JUBAH COTTON JR150

Jubah-muslimah-menyusu-JR150

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 151. Available : S , XL , XXL

JR151

Jubah-muslimah-menyusu-JR151

Jubah Cotton Nursing Friendly JR 152. Available : XL , XXL

JR152

Jubah-muslimah-menyusu-JR152

 

▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH Jubah Cotton Azidah Raysa 2015 ◀◀

1. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

Dah ada yang berkenan dengan jubah moden kain cotton Azidah Raysa sis ?

jubah-cotton-lembut-hadiah-shawl

Related posts: