Jubah Dress Cotton Azidah Raysa Nursing Friendly

Jubah Dress Cotton

 

Alhamdulillah sambutan ke atas Jubah dress cotton Azidah Raysa batch pertama pada September yang lepas sungguh awesome. Sampai kan ada yang WhatsApp kami meminta supaya di tambah koleksi jubah dress muslimah yang Nursing Friendly. Kini secara rasminya Azidah’s Collection mempunyai koleksi Jubah Menyusu Cotton, jamin selesa memakai.

bf-friendly

 

Kalau sis nak tahu, ada penambahan ciri baru dalam Jubah Dress Raysa Batch ke-2 ini ye. Ianya mempunyai:

✔ Poket di tepi Kanan

✔ Zip Sorok di bahagian tengah hingga bawah dada untuk memudahkan proses penyusuan ibu. Sesuai sangat buat sis sis yang masih menyusukan baby. Ibu-ibu pun boleh bergaya cantik tauu

 

Testimoni Pelanggan Jubah Dress Cotton Azidah Raysa

Ini antara pelanggan Azidah Raysa yang sungguh osemm sudi share gambar beliau menggayakan Jubah dress muslimah cotton kami.

Cantik kan sis Mazuin gayakan Raysa Roses ni . Bukan sahaja cantik, ianya KEMAS dan SELESA tauu sis

 

raysa-JR087

 

Jubah Dress Cotton Lembut Memakai

Buat pengetahuan sis semua, kami menggunakan 100% kain cotton lembut untuk jahit jubah dress cotton Azidah Raysa. Pakai Lembut , Kain nya SEDAP PAKAI tauu sis. Material 100% Cotton. Ini antara testimoni terawal yang kami terima daripada pelanggan yang dah memakai baju corak pelikat Azidah Collection:

Salam.. sis tq baju dah sampai..
Tq dah pakai tadi. LEMBUT kainnya. SEDAP Pakai

testi-jubah-kurung

 

Jubah Dress Cotton Pelbagai Pilihan

Koleksi jubah dress raysa bukan sahaja ber motif kan corak pelikat , atau juga ada yang panggil corak kotak-kotak, petak-petak. Atau ada juga yang panggil jubah cotton corak ala-ala Burbery. Ish .. itu jenama antarabangsa tu sis.

Buat sis sis yang gemarkan motif bunga, Azidah’s Collection juga ada jahit koleksi ready stok jubah dress yang nursing friendly. Ini kami bawakan sebahagian daripada motif corak bunga yang cute mute..

Boleh dapatkan di Facebook Azidah’s Collection kami , atau boleh dapatkan Jubah Dress Cotton secara online di bawah.

order button

Related posts: