Jubah dress cotton, suka pakai dah 2 hari pakai Jubah ke Office

jubah-dress-cotton-suka-Pakai

Jubah dress floral dari kain Cotton Lembut yang menjadi pilihan ramai pelanggan Azidah Collection Online Boutique

Jubah Dress Cotton Lembut

Sis nak beli jubah dress cotton lagi ?

Tanya saya..

Tadi sebelum saya reply whatsApp sis Zimah, saya sempat scroll ke atas. Dari rekod kami, baru beberapa hari lepas..sis Zimah dah order beli online 2 pasang jubah dress cotton Azidah Raysa.

Yuppp.. Suka la pakai.

Dah 2 hari pakai jubah pergi Office.

Hehe, kali ini saya mula tersenyum. OK sis, boleh. Nak kami pos laju hari ni ?

Buat pengetahuan sis semua. Kami di Azidah Collection adalah jenis Online boutique berkonsepkan READY STOK.

Maknanya, sebaik sahaja sis bank in duit order jubah dress atau baju kurung sis, kami akan terus packing dan pos laju baju sis. Kami di AC faham, ada ramai pelanggan kami yang sibuk bekerja di siang hari. Balik waktu petang pula dah penat untuk pergi shopping baju keperluan.

Itu tak termasuk dengan traffic  jammed lagi.

Kalau  traffic jammed , nampak gayanya terpaksalah balik ke rumah lewat malam pula.

Kan best, ambil sahaja handpone atau henset atau ipad atau tekan On sahaja komputer sis untuk Order jubah atau baju kurung cotton kegemaran sis dari Azidah Collection.

Lepas tu buka Maybank2u atau CimbClick, buat bayaran jubah dress muslimah secara online.

Inform maklumkan resit pembayaran kepada kami di AC, dan kami terus pos laju ke alamat rumah atau pejabat office sis sis semua.

Baju sampai dalam masa 1-2 hari bekerja, kemudian terus boleh pakai bergaya dengan sopan ke Majlis Kenduri Kahwin atau pakai sehari-harian ke pejabat.

jubah-dress-cotton-azidah-raysa

Nanti dapat Bonus Nak Beli Jubah Dress Online Azidah Raysa Lagi

Alhamdulillah, nampaknya pelanggan jubah moden Azidah Raysa butik online kami dari Kelantan juga berpuas hati dengan kualiti baju jubah cotton yang diterimanya.

Semasa kami ada Jualan akhir tahun 2014, sis Sayati sempat grab beli 2 pasang dari Azidah Raysa corak kotak petak ala kain pelikat. Warna pilihan adalah jubah cotton warna Biru dan Merah. Di padankan dengan 2 helai shawl panjang halfmoon yang lembut mudah dipakai.

Ini kata sis Sayati sebaik sahaja terima jubah dress labuh cotton Azidah Raysa:

Nanti In shaa Allah dapat bonus nak order lagi
BEST ni kain Tebal, SELESA menepati citarasa akak.. terbaeekkk
Ada Shawl, TQ

Tak Jarang

Lagipun syabas dan tahniah kak ucapkan
Kerana kak baru jumpa cara PACKING yang cantik dan teliti macam adik..
Teruskan usaha yang baik ini.

Ya, in shaa allah kami usahakan ye sis Sayati. Terima kasih juga sebab sudi cuba pakai jubah dress collection kami. ^_^

jubah-dress-cotton-selesa

Jubah dress cotton BEST ni. Kain Tebal, SELESA menepati citarasa akak.. terbaeekkk

Kalau sis nak tahu, material jubah muslimah moden gorgeous dresses ini memang jenis 100% Cotton.

Bukan jenis keras. Jenis kain cotton lembut, dan TAK JARANG.

 

Apa ada dengan jubah moden ala dress Azidah Raysa ?

 

Fesyen baju jubah dress Azidah Raysa ini, kami masukkan juga fungsi berikut:

Nursing Friendly dengan 12 Inchi Zip sorok di dada. Jadi mudah lah untuk sis sis yang masih menyusukan badan bila nak menyusukan baby nanti

✔ Poket sorok di bahagian Kanan.

Jubah dress muslimah plus size. Tak ketinggalan untuk sis sis yang plus saiz. Kami ada ready stok hingga XXL yang muat ngam sekitar 108 kg.

FREE shawl .

Iskh ! Jangan tak percaya sis.

Memang betul sis.. Dengan setiap pembelian Jubah dress cotton dari koleksi jubah Raysa, sis akan dapat percuma shawl halfmoon panjang dan lembut. Siap ada CURVE di hujung kanan dan kirinya sis. Memang senang sangat nak pakai lilit.

Dah ramai yang suka dengan kualiti Shawl percuma keluaran Azidah Collection.

In shaa alla kami akan cuba matchingkan warna shawl dan jubah pilihan sis.

Cuma kalau sis terlambat order, kemungkinan stok shawl kami habis. Jadinya, terpaksa lah kami berikan sis stok shawl yang tak matching warna dengan Jubah sis ye.

 

Nak tak Langgan Email Jubah Dress Cotton Azidah Raysa ?

Ya sis ! Emel update terbaru kami diberikan secara Percuma sahaja.

Kalau sis nak dapat Update terkini Koleksi Jubah Dress Muslimah Terbaru, atau SALES OFFER secara percuma dari kami..

Sis boleh isikan borang langganan Azidah Collection di bawah ini ye.

 

Related posts: