Jubah Mengandung Muslimah, Ibu Mengandung Sarat Nak Bersalin pun Muat

jubah-dress-dipakai-ketika-mengandung-6-bulan

Jubah Mengandung Muslimah Azidah Darisa.

Syukur alhamdulillah . Gembira sangat kami

di Azidah Collection, Johor terima feedback

happy para pelanggan kami

yang dah terima suka pakai Jubah cotton Azidah Raysa.

 

Ibu Mengandung Sarat Nak Bersalin.

Apa kata pelanggan kami yang dah cuba

Jubah dress muslimah Cotton lembut ni?

‘ Muat saiz XXL, Sebab ngandung kan

Tu SEDAP PAKAI. Nak dekat-dekat bersalin ni,

banyak baju tak muat dah

Nasib baju sis, saya Pakai MUAT ‘

jubah-cotton-raysa-muat-pakai-mengandung-nak-bersalin

Untuk makluman sis, Azidah Raysa adalah

jenis jubah princess cut.

Dijahit dengan teliti oleh para tukang jahit,

team tailoring kami dari Kain Cotton Lembut.

Ia sangat sesuai untuk di pakai seharian-harian

sebagai jubah mengandung atau jubah dress

untuk di pakai ke pejabat.

 

Jubah Princess cut Azidah Raysa

jubah-dress-princess-cut

Potongan cutting Princess Cut ini ,

mula mengembang selepas dada.

Jadi ianya sangat selesa di pakai buat sis sis yang selalu nak

Sembunyikan lemak-lemak yang ada di badan

 

Dress atau juga dipanggil jubah dress boleh di pakai oleh:

  • Orang mengandung, walaupun sedang sarat untuk bersalin.
  • Wanita normal untuk di pakai pergi kerja seharian.
  • Di pakai secara santai untuk ke Majlis-majlis dan sebagainya.

Jubah mengandung cotton tentulah alternatif yang terbaik

sebagai pakaian Ibu-ibu mengandung.

Sebabnya material kain LEMBUT tak merimaskan

kulit tubuh badan yang sedang sarat.

Tak adalah rasa meringsa kann..

 

Jubah Mengandung Selesa Menyusu

jubah-mengandung

Ini pula pelanggan kami yang dah pun pakai

Jubah Mengandung dan Jubah Menyusu Azidah Raysa.

Memang sangat berbaloi bila jubah yang sama ini

boleh dipakai sebagai pakaian Mengandung anak ke-5,

dan pakai Jubah Menyusu anak yang ke-4 sebagai Jubah Menyusu.

Hi sis,

Satu lagi posing dengan Jubah SELESA Menyusu baby..

Anak ke-4, Umur 1 tahun 11 bulan

Masih MENYUSU lagi walaupun sekarang tengah Mengandung 5 bulan.

 

Sis nak cuba sepasang Jubah Dress Azidah Raysa ?

Online shop Azidah Collection beroperasi 24 jam sehari, 7 hari seminggu, 365 hari setahun.

Sis sis boleh membuat tempahan melalui Online Shopping Cart.

Namun kalau ada sedikit kekeliruan untuk pemilihan saiz, sis sis semua boleh SMS / WhatsApp kami di 017-7850858 (Azi) untuk dapatkan khidmat nasihat ukuran saiz yang bersesuaian.

 

1) Buat tempahan di laman web >> Azidah Raysa

2) Hubungi kami di talian +6017-7850 858 (SMS/Whatsapp)

3) Atau menerusi e-mail di azidahcollection@gmail.com

3) PM kami di Facebook kami dengan klik link ni >> https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

 

Related posts: