Jubah Menyusu Online Cantik Mudah Menyusukan Badan

jubah-menyusu-01

Jubah Menyusu

Jubah menyusu muslimah yang cantik, mengikut trend terkini pastinya manjadi idaman setiap ibu-ibu muslimah yang menyusukan badan kepada bayi-bayi yang comel. Susu ibu merupakan makanan terbaik buat bayi. Almaklum lah, ibu mana yang tiada naluri untuk menyusukan anaknya sendiri.

Tanggungjawab  untuk menyusukan bayi, tidak bermakna ibu-ibu tidak dapat menggayakan jubah muslimah yang terkini. Berita baiknya, kini terdapat jubah dress muslimah yang mesra penyusuan ibu. Apabila jubah dress digabungkan dengan baju menyusu, maka terhasilah pakaian Jubah Menyusu Muslimah.

 

jubah-menyusu-02

Jubah Menyusu Muslimah Azidah’s Collection – Azidah Raysa

Kami di Azidah’s Collection Online Boutique menerima permintaan daripada pelanggan kami untuk mereka bentuk jubah dress nurisng friendly. Kata mereka, sungguh cemburu melihat baju jubah dress cotton yang cantik-cantik.. namun sayangnya zip yang terletak di belakang badan menyusahkan mereka untuk menyusukan bayi. Lagi kata mereka, teringin sangat nak beli jubah menyusu Azidah’s Collection.

Hasilnya , maka kami design kan sepasang jubah menyusu princess cut. Sepasang jubah princess cut untuk menyusukan bayi dengan mudah. Fesyen jubah ibu menyusu ini, kami gunakan Zip Sorok di bahagian dada hingga ke bawah dada. Jangan risau, in shaa allah jahitan yang kemas hingga tak perasan yang rupanya ada Zip sorok sepanjang 12 inchi di dada untuk memudahkan penyusuan ibu.

jubah-menyusu-zip-sorok-bawah-dada

Jubah menyusu Azidah’s Collection dengan zip sorok hingga bawah dada

 

Jubah Menyusu Cotton – Material terbaik untuk Koleksi Jubah Menyusu Ibu-Ibu

 

Pelanggan Azidah Collection amat menggemari material cotton jenis lembut, selesa memakai serap peluh. Cuaca persekitaran di Malaysia sentiasa panas dan lembap, maka kami di Azidah Collection Online Boutique memutuskan kain cotton adalah yang terbaik untuk ibu-ibu menggayakan jubah dress muslimah mesra penyusuan badan.

Terdapat banyak jenis jubah cotton online. Ada yang bermaterialkan kain 100% cotton, dan ada juga yang menggunakan kain campuran cotton. Contoh cotton campuran adalah 70% cotton , 30% spandex. Hasilnya jubah menyusu tersebut akan elastic kerana ianya mempunyai unsur spandex.

Lain hal nya di Azidah’s Collection, kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami. Maka kami menggunakan jenis kain 100% cotton. Ianya telah terbukti di gemari ramai pelanggan kami yang telah membeli jubah cotton kami secara online. Sebaik sahaja pelanggan kami menerima bungkusan jubah menyusu cotton online dari pihak Pos Laju, mereka terus sahaja mencuba pakai dan memberikan feedback positif.

Berikut adalah antara testimoni dari pelanggan-pelanggan yang telah menerima dan memakai Jubah Menyusu Muslimah Azidah’s Collection.

jubah-menyusu-zip-sorok-selesa-sangat

Testimoni pelanggan Azidah Collection yang memakai Jubah menyusu dengan zip sorok, SELESA sangat

Kata Puan Jaa Jaa, jubah menyusui bayi Azidah Collection ini memang SELESA sangat. Jika nak banding dengan jubah menyusu muslimah lain dengan perincian butang di dada.. ianya agak menyukarkan beliau untuk menyusukan badan bayinya.

Ini pula sis Diana dari Selangor, katanya :-

Zip di depan dada sepanjang 12 inchi itu memang senang for breastfeeding, BEST Sangat !

jubah-menyusu-senang-breastfeeding

Jubah Menyusu Senang Breastfeeding

Saiz Baju Jubah Menyusu Azidah’s Collection

 

Jubah ibu menyusu Azidah’s Collection mempunyai saiz XS, S, M, L, XL dan XXL. Jubah menyusu moden ini mempunyai dart atau lisu di bahagian belakang untuk ibu-ibu tampil menawan. Oleh kerana material kain cotton tidak mengikut bentuk badan, maka kami hasilkan ia di dalam 6 saiz yang berbeza.

Sebagai contoh, ibu yang mempunyai berat badan sekitar 50kg ber ketinggian 160cm sesuai untuk mengenakan saiz XS. Manakala ibu-ibu sekitar 80kg, boleh menggunakan selesa memakai saiz L. Untuk bantuan rujukan saiz, sis sis boleh SMS atau WhatsApp kami di talian 017-7850 858 (Azi).

jubah-menyusu-jadual-saiz

 

Fesyen jubah menyusu terkini di Azidah’s Collection Online Boutique

Terdapat pelbagai jenis corak dan pilihan jubah menyusu buat ibu-ibu tampil bergaya setiap hari. Untuk buat pemilihan warna dan saiz Jubah Menyusu Cotton yang terkini, boleh cuba lihat di Online Shopping Cart di bawah ini >>

jubah menyusu order button

P/s: Eh ! lupa nak cakap.. buat pelanggan Jubah Menyusu Azidah Raysa, dengan setiap pembelian koleksi jubah menyusu, sis akan menerima PERCUMA Shawl Eksklusif Azidah’s Collection.. Suka tak ? ^_^

jubah-menyusu-percuma-shawl

PERCUMA Shawl Eksklusif Azidah’s Collection dengan setiap pembelian Jubah Menyusu !

 

Untuk mencuba koleksi Jubah Menyusu Cotton Azidah’s Collection, sila hubungi kami di:

SMS / WhatsApp : +6017-850 858

EMail : azidahcollection@gmail.com

Order Online di Laman Shopping Online Cart kami : Azidah’s Collection Online Boutique

Lawati laman Facebook page kami: Azidah’s Collection untuk chatting secara langsung dengan kami.

Mohon sis klik LIKE dan Get Notification untuk mendapatkan updates dan pelbagai INFO percuma. Konsultasi tentang jadual saiz Jubah Menyusu yang bersesuain juga boleh diberikan secara percuma ye..