Jubah Muslimah Cotton Selesa, Ramai Kata Cantik

jubah-muslimah-kain-cotton

Jubah Muslimah Cotton

” Tu picture akak pakai jubah dress yang beli dulu tu.. “

Hari ini kami disapa oleh pelanggan yang beli jubah muslimah cotton online kami, Sis Rushidah yang baik hati untuk kongsikan testimoni pengalaman beliau menggayakan jubah muslimah cotton koleksi Azidah Raysa.

Untuk pengtahuan sis, selain koleksi baju kurung. Kami di Azidah Collection juga ada menjahit dan menjual Jubah cotton muslimah dengan Cutting princess cut.

Terhasilnya koleksi Jubah dress cotton ini adalah hasil daripada permintaan ramai peminat-peminat tegar baju kurung moden cotton kami. Katanya, memang sedap memakai baju kurung moden cotton Azidah Carmela.

Jadi tolonglah sis, buatkan saya jubah muslimah kain cotton .. jenis kain cotton Azidah Carmela.

Bukannya seorang dua yang meminta kami adakan koleksi Jubah cotton kain Carmela, malah hampir setiap hari ada sahaja yang bertanyakan samada kami sanggup jahitkan mereka koleksi Jubah cotton yang selesa memakai.

Untuk tidak menghampakan para pelanggan butik online kami, maka terhasillah koleksi Jubah Dress Cotton Azidah Raysa. Edisi jubah cotton muslimah online.

 

Jubah Muslimah Cotton Selesa Pakai

jubah-cotton-muslimah-azidah-collection

Kata pelanggan kami yang dah cuba pakai Baju Jubah Cotton Muslimah Azidah Raysa,

SELESA, ramai kata cantik.
Pada sis, Simple pun OK. Janji selesa pakai.
Jubah AC (Azidah Collection) ni, sis try pakai sehari betul.
Pagi sampai malam. Alhamdulillah.. ok. SELESA

Untuk makluman sis, potongan jubah cotton Azidah Collection adalah jenis A-Cut.

Bahagian pinggang ke atas, kami gunkan ukuran cutting koleksi Baju Kurung Moden yang diminati ramai Azidah Carmela.

Manakalan bahagian pinggang ke bawah, kami jahitkan ia seolah-olah potongan skirt kembang agar ianya menutupi bahagian pinggul punggung wanita.

Jadi ianya selamat untuk semua jenis potongan badan wanita.

Samada sis tersebut berbentuk badan pear, bentuk badan kon dan sebagainya.. boleh memakai koleksi Jubah Cotton Muslimah.

Kain cotton yang digunakan untuk jahit jubah dress ini adalah jenis :

✔ Material kain cotton lembut, agar ia tidak kejung seperti kertas.

✔ Kain cotton jenis tidak jarang untuk dipakai sebagai jubah. Namun kami sarankan agar sis sis memakai kain dalam juga ye. Manalah tahu tiba-tiba angin bertiup kencang hingga menampakkan susuk bentuk kaki sis.

✔ Cotton jenis tidak turun warna selepas cucian.

✔ Kain cotton jenis tidak renyuk seribu apabila dipakai.

 

Hari demi hari, semakin bertambah design corak jubah muslimah terkini cotton yang kami jahitkan. Koleksi ready stok jubah cotton siap, amat digemari oleh pelanggan butik kami.

Jadi sekiranya ada sebarang Majlis Kenduri Kahwin, atau mana-mana event yang memerlukan pelanggan kami baju jubah yang bersesuaian. Mereka akan terus whatsapp atau pm di private message inbox facebook page kami untuk urusan belian dan penghantaran pos laju.

Sekiranya pembayaran dilakukan sebelum jam 2 petang, pihak butik online Azidah Collection akan terus hantar ke pos laju pada hari yang sama. Jadi pada keesokan hari nya, mereka boleh terus pakai di majlis tersebut.

 

Jubah Muslimah Cotton Pelbagai Corak

Jubah cotton muslimah kain cotton lembut dengan corak motif bunga, abstrak, dan berjalur menjadi pilihan utama Azidah Collection Online Boutique.

Ada pelanggan yang mempunyai bentuk tubuh badan yang gempal gemarkan corak bunga kecil-kecil untuk nampak kelihatan kurus kecil. Dan ada juga pelanggan yang gemarkan sedikit kelainan dengan memilih jubah cotton corak abastrak dan jalur.

Ini salah seorang pelanggan butik online kami yang memilih untuk tampil cantik dengan jubah cotton nursing friendly Azidah Raysa. Beliau sangat teruja dengan jenis cotton lembut yang dipadankan dengan shawl percuma Azidah Seroja.

jubah-muslimah-cotton-cantik-selesa

Jubah muslimah cotton yang cantik selesa

Kualiti menjadi tunggak utama di dalam pemilihan fabrik kain untuk dijahit jubah dan shawl kami. Shawl percuma keluaran AC adalah jenis kain Chiffon Geogette yang berkualiti. Jenis kain shawl lembut SENANG memakai.

Kami juga ada menyediakan turorial bergambar untuk memudahkan para pelanggan kami memakainya. Boleh Klik Di bawah ini >

Tutorial Halfmoon Shawl Panjang yang Senang Simple

 

Jubah Muslimah Cotton, Nak Survey Sikit ye sis ..

Kami nak tanya sis..

Sis nak tak kalau setiap kali kami Update Koleksi Jubah muslimah Cotton terkini , Sis adalah orang pertama dapat tahu dan Grab Cecepat dulu Jubah princess cut Azidah Raysa melalui saluran Email percuma AC ?

Jadi, tak adalah sis tertinggal kapal sebab tak dapat makluman jubah cotton terbaru kami.

Kalau sis nak dapat Update terkini Koleksi Jubah Dress Muslimah Raysa Terbaru, atau SALES OFFER secara percuma dari kami..

Sis boleh isikan borang langganan Jubah Azidah Collection di bawah ini ye.

 

Related posts: