Jubah Princess Cut Cotton Nursing Friendly Selesa

Jubah-Princess-Cut-Cotton-Selesa-Pakai

Jubah Princess Cut Material Kain Cotton

Jubah Princess Cut Cotton memang ramai yang suka tau sis.

Nak tahu kenapa ramai suka jubah princess cut terkini Azidah Raysa?

Sebab nya, jubah Raysa ini kategori jenis Jubah Moden. Bukannya jenis jubah Abaya warna Hitam yang sering dipakai oleh wanita di kawasan Timur Tengah.

Iklim Malaysia yang panas lembab sepanjang tahun membuatkan material jenis kain Cotton selesa serap peluh menjadi pilihan team Azidah Collection Online Boutique sebagai material utama dalam koleksi Jubah princess cut Azidah Raysa.

Pemilihan warna dan corak kain fabrik cotton yang kaler yang ceria seperti Biru, Oren, Merah, Hijau dan sebagainya menjadikan Azidah Raysa semakin diminati oleh para pelanggan butik online AC.

 

Potongan Design Jubah Princess Cut Azidah Raysa

Jubah Ccotton dress Azidah Raysa ini mempunyai cutting Cut dari bahu ke bawah.

Buat para pelanggan baju kurung moden Azidah Collection, cutting ukuran jubah raysa dari pinggang ke atas bahu adalah lebih kurang sama dengan ukuran baju kurung moden AC.

Manakala pinggang ke bawah kaki, kami buat potongan ala-ala skirt kembang. Jadinya jubah princess cutting Azidah Raysa kami ini memudahkan untuk sis sis berjalan dengan langkah yang lebih luas.

Maka jubah dress princess cut Azidah Raysa ini juga sesuai untuk dipakai oleh Ibu yang sedang mengandung. Kerana cutting dari pinggang ke bawah adalah besar dan sesuai untuk berikan keselesaan extra comfort kepada potongan perut yang semakin besar mengandungkan bayi.

 

Apa Kata Pelanggan Jubah Princess Cut Cotton Kami ?

Jubah-Princess-Cut-Cotton-Selesa-Pakai-biru

Sis Azian yang merupakan salah seorang pelanggan jubah princess cut online AC memberikan maklum balas berikut sebaik sahaja menerima parcel jubah cotton beliau:

Jubah dah sampai….

Cantik kaler dia LEMBUT je…

Kain plak Cotton dah tentu la SELESA …

Baru try2 pakai je… Tapi dah tau dah selesa….

Yang paling seronok sekali dah tak payah nak pening-pening match tudung….

Dah dapat free Shawl …. Huhuhu… I like..

Syukur alhamdulillah sis Azian berpuas hati. Selamat berjubah Raysa ye sis ^_^

 

Free Shawl dengan setiap pembelian jubah princess cut cantik Azidah Raysa.

baju-kurung-moden-free-shawl-Panjang-labuh-halfmoon-curve

Yup sis, memang betul kami akan berikan sis percuma shawl Chiffon Geogette yang Lembut selesa memakai. Potongan shawl keluaran AC ini adalah jenis Butterfly Cut, yang mana ianya jenis shawl Panjang dan Labuh.

Di hujung Kiri dan Kanan shawl AC, ada CURVE tauu sis. Jadi mudah untuk sis lilit pakai dan terus sahaja curve terletak cantik.

Buat sis sis yang tak biasa pakai shawl, ini kami ada sediakan Tutorial Cara pakai shawl yang paling senang dan simple untuk digayakan bersama dengan fesyen jubah princess cut Raysa.

Alhamdulillah, ramai pelanggan butik kami yang suka dengan kualiti jubah muslimah princess cut Azidah Raysa dan Shawl percuma keluaran Azidah Collection.

In shaa allah kami akan cuba matchingkan warna shawl dan jubah pilihan sis.

Cuma kalau sis terlambat order, kemungkinan besar ready stok shawl kami habis diberikan kepada pelanggan lain yang cepat order. Jadinya, terpaksa lah kami berikan sis stok shawl yang tak matching warna dengan Jubah sis ye.

 

Tutorial pakai shawl yang paling senang dengan Jubah Dress Raysa

Tutorial Pakai Shawl Butterfly Langkah 1:

Pinkan brooch kecil di bawah dagu sis.

Ikut kesusuaian, adjust Panjang shawl kiri dan kanan mengikut keperluan sis ye. Tak mengapa kalau tak sama rata panjang kiri dan kanan.

tutorial-pakai-shawl-butterfly-1

Tutorial Pakai Shawl Butterfly Langkah 2:

Haa sis, senang je kan. Ini lah hasilnya selepas siap pin brooch di bawah dagu.

Oh ya, kami gunakan Inner magic di dalamnya.

Terpulang samada sis nak pakai tudung inner jenis yang lain seperti inner neck atau inner bawal.

tutorial-pakai-shawl-butterfly-2

Tutorial Pakai Shawl Butterfly Langkah 3:

Tarik hujung shawl curve sebelah kanan, ke bahu kiri. Kemudian, pinkan nya supaya tetap terletak kemas.

tutorial-pakai-shawl-butterfly-3

Tutorial Pakai Shawl Butterfly Langkah 4:

Ok sis, ini hasilnya selepas pin hujung curve shawl di bahu kiri.

tutorial-pakai-shawl-butterfly-4

Tutorial Pakai Shawl Butterfly Langkah 5:

Sekarang pegang hujung Curve shawl di bahagian kanan pula.

Siap sedia dengan brooch kecil atau Jarum peniti untuk semat hujung shawl di belakang kepala sis.

tutorial-pakai-shawl-butterfly-5

Tutorial Pakai Shawl Butterfly Langkah 6:

Ok, sekarang gunakan brooch atau jarum untuk pin shawl di atas belakang kepala sis.

tutorial-pakai-shawl-butterfly-6

Tutorial Pakai Shawl Butterfly Langkah 7:

Alhamdulillah, dah siap pun kita pakai shawl butterfly Azidah Seroja keluaran Azidah Collection dengan mudah.

Amacam sis ?

Senang jer kann untuk pakai shawl butterfly AC dengan jubah moden princess cut Azidah Raysa pilihan hati sis?

tutorial-pakai-shawl-butterfly-7

 

 

Koleksi jubah princess cut untuk menyusu Azidah Raysa

Ok sis, untuk jubah dress menyusu.

Cutting Azidah Raysa ada disertakan Zip Sorok sepanjang 12 inchi di bahagian dada.

Ianya cukup panjang hingga ke bawah dada sis untuk memudahkan proses penyusuan bayi sis. Hanya perlu tarik zip ke bawah dan selak jubah sis. Tak perlu lagi untuk selak jubah dari bawah.

Ini kata salah seorang pelanggan Azidah Raysa yang menggunkan jubah princess cut untuk menyusukan bayi nya.

Baju dalam keadaan elok, tak rosak di mana-mana

Baju SANGAT SELESA, Kain pun Tak panas dan MUDAH nak Breastfeed Baby.

 

jubah-princess-cut-untuk-menyusu

 

Jubah princess cut saiz besar

Di Azidah Collection, kami tidak melupakan juga para pelanggan kami yang bertubuh plus saiz. Maka, kami adakan jubah princess cut saiz besar XL dan XXL.

Saiz XL biasanya ngam untuk sis sis yang mempunyai berat badan sekitar 90kg ke atas. Tinggi dalam lebih kurang 165 cm.

Manakala jubah dress plus size XXL pula, in shaa allah ngam untuk sis yang mempunyai berat badan sekitar 100 kg.

Serius sis, kami jenis cutting besar ye kalau banding dengan kedai atau butik jubah princess dress yang lain.

Kalau tersilap saiz, nanti jadi gedoboh pula. Hihi..

Namun begitu, di AC kami berikan sis masa 5 hari untuk pastikan sis terima saiz jubah yang betul dengan bentuk tubuh badan sis.

Sekiranya jubah pilihan sis tersilap saiz. Iaitu samada jubah yang dibeli terbesar atau terkecil, sis sis ada masa 5 hari untuk buat permintaan pertukaran saiz. Cuma ada kos penukaran RM10. Ini adalah kos untuk kami pos laju semula jubah Raysa sis dan juga kos pengurusan AC.

 

Dah ada Yang Berkenan Dengan Koleksi Jubah Princess Cut Cotton Azidah Raysa?

Setakat artikel ini ditulis, kami ada lebih kurang 40 design pelbagai corak dan warna Jubah dress Azidah Raysa. Berikut adalah cara pembelian mudah di AC.

1. Order secara Online di Shop kami => KLIK Disini Jubah Dress Azidah Raysa

2. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

3. Email kami => azidahcollection@gmail.com

4. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

 

Nak tak Langgan FREE Email Jubah Dress Cotton Azidah Raysa ?

Ya sis ! Emel update jubah princess cut cotton online terbaru kami diberikan secara Percuma sahaja.

Kalau sis nak dapat Update terkini Koleksi Jubah Dress Muslimah Terbaru, atau SALES OFFER koleksi jubah princess cut secara percuma dari kami..

Sis boleh isikan borang langganan Jubah Azidah Collection di bawah ini ye.

 

Related posts: