Jubah Terbaru 2015 Azidah Raysa Cotton Lembut

jubah-cotton-selesa-jatuh-cinta

Jubah Dress Cotton Mesra Penyusuan Ibu

Alhamdulillah, jubah muslimah cotton keluaran Azidah Collection Online Boutique semakin mendapat tempat perhatian di kalangan pelanggan tetap AC.

Saiz yang ada dari saiz paling kecil XS, hingga lah ke saiz paling besar XXL .

XXL saiz ini in shaa allah ngam untuk sis sis yang sekitar 100+ kg, tinggi 165cm. Ini kata salah seorang pelanggan baju kurung dan jubah plus saiz kami yang telah pun miliki 6 pasang dari koleksi AC:

Saya dah beli 6 pasang Baju Kurung dan Jubah Azidah Collection XXL

Saya dah ketagih dan JATUH CINTA dengan Azidah Collection ni..

Yang paling BEST ada saiz XXL untuk badan saya..

Memang susah nak jumpa

Kalau ada pun, sebelum ini saya beli mesti tak puas hati cuttingnya

Memang sudah agak lama kami tidak update corak jubah terbaru 2015.

Setelah hampir setiap hari para pelanggan butik online meminta kami jahitkan jubah bercorak bunga kain lembut cotton. Akhirnya kami adakan jubah cotton 11 corak terbaru untuk pilihan sis sis semua.

Tidak kira pelanggan jubah online atau offline, hampir kesemuanya berpuas hati dengan Kualiti Mutu kain lembut koleksi Jubah dress cotton AC.

Dengan perincian Zip sorok sepanjang 12 inchi di depan dada, memang ideal untuk di jadikan baju jubah untuk menyusukan anak.

baju-jubah-untuk-menyusukan-anak

 

Ini kata salah seoarang pelanggan Offline kami yang berkesempatan ke lokasi pejabat butik online Azidah Collection kami:

Terima kasih banyak-banyak pada staf sis, sebab sudi melayan saya.

Saiz Jubah menyusu dari koleksi Azidah Raysa tinggal tak banyak.

Mula-mula saya nak ambil saiz M, tapi tiada corak yang saya berkenan.

Bila saya try baju jubah saiz L, bahu cantik terletak.

Cuma tangan dan jubah labuh sedikit.

Saya amat berpuas hati dengan kain jubah yang SANGAT LEMBUT.

Tak sabar nak pakai nanti ..

Sama-sama sis, dan terima kasih untuk sis juga sebab sudi singgah ke office kami (^^,)

Ada banyak gambar testimoni pelanggan kami yang telah memakai Jubah Cotton Raysa keluaran yang lepas. Kali ini, mari kami bawakan sis 11 gambar jubah cotton cantik yang terbaru ye.

 

11 Corak Jubah Terbaru April 2015

jubah-terbaru-2015

Berikut kami senaraikan antara jubah terkini kain cotton Azidah Raysa.

Jenis jubah Ready Stok boleh terus pos laju serta merta jika sis membuat pembayaran sebelum jam 2 petang.

Jika pembayaran selepas jam 2 petang, kami akan hantar pos laju jubah muslimah kain cotton Raysa ini pada hari keesokannya ye.

Ready stok jubah cotton adalah mengikut saiz yang tertera sahaja ye. Jika tiada saiz yang tertera disitu, ini bermakna ia telah pun terjual.

Jika sudah kehabisan stok habis terjual, memang kami tidak akan restok semula.

Jadi kalau ada berkenan koleksi jubah cotton muslimah kami ini, boleh terus cepat-cepat order ye sis.

Jadual saiz jubah cotton muslimah, nursing friendly

jubah muslimah cotton saiz

Azidah Raysa JR178. Biru purple. Available : XS , S ,  M , L , XL

jubah-muslimah-cotton-lembut-JR178 jubah-muslimah-cotton-JR178 jubah-muslima-cotton-JR178

Azidah Raysa JR179. Coklat kuning.  Available : XS , S ,  M , L , XL

jubah-muslimah-cotton-lembut-JR179 jubah-muslimah-cotton-JR179 jubah-muslimah-cotton-JR179-biru

Azidah Raysa JR180. putih.  Available : XS , S ,  M , L , XL
jubah-muslimah-cotton-lembut-JR180 jubah-muslimah-cotton-JR180 jubah-muslimah-cotton-JR180-2Azidah Raysa JR182. Hijau.  Available : XS , S ,  M , L , XL

jubah-muslimah-cotton-lembut-JR182 jubah-muslimah-cotton-JR182-2 jubah-muslimah-cotton-JR182

Azidah Raysa JR183. merah.  Available : S ,  M , L , XL
jubah-muslimah-cotton-lembut-JR183

jubah-muslimah-cotton-JR183-merah Azidah Raysa JR184. bunga merah.  Available : XS , S ,  M , L , XL

jubah-muslimah-cotton-lembut-JR184 jubah-muslimah-cotton-JR184-2 jubah-muslimah-cotton-JR184

Azidah Raysa JR185. blue black.  Available : XS , S ,  L , XL

jubah-muslimah-cotton-lembut-JR185 jubah-muslimah-cotton-JR185 jubah-muslimah-cotton-JR185-2

Azidah Raysa JR186. coklat pink.  Available : XS , S ,  M , L , XL

jubah-muslimah-cotton-lembut-JR186 jubah-muslimah-cotton-JR186

jubah-muslimah-cotton-JR186-coklat

Azidah Raysa JR187. Available : XS , S ,  M , L , XL

jubah-muslimah-cotton-lembut-JR187 jubah-muslimah-cotton-JR187-2

jubah-muslimah-cotton-JR187-coklat

Azidah Raysa JR188. Available : XS , S ,  M , L , XL

jubah-muslimah-cotton-lembut-JR188 jubah-muslimah-cotton-JR188

jubah-muslimah-cotton-JR188-biru

Azidah Raysa JR189. Available : XS , S ,  M , L , XL

jubah-muslimah-cotton-lembut-JR189 jubah-muslimah-cotton-JR189

jubah-muslimah-cotton-JR189-peach

Azidah Raysa JR190. Available : XS , S ,  M , L , XL

jubah-muslimah-cotton-lembut-JR190

jubah-muslimah-cotton-JR190-white-red

 

▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH Jubah Cotton Terbaru Azidah Raysa 2015 ◀◀

 

Harga : Material cotton lembut Jubah Azidah Raysa, RM139 + Hadiah 1 free shawl chiffon mudah bentuk keluaran Azidah Collection seperti yang di pakai oleh Model.

 

1. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

jubah-cotton-selesa-Puas-hati

Apa kata pelanggan kami yang telah miliki 6 pasang koleksi Jubah Cotton Azidah Raysa ?

Puas hati jahitannya cantik KEMAS

Biasa saya tempah di luar, mesti ada cacatnya

dan kalau ada yang bagus pulak,

untuk tempahan sahaja dah SANGAT MAHAL sampai RM90-RM95 ..

Alhamdulillah, terima kasih banyak ye sis sebab terus menyokong produk Azidah Collection. Sememangnya memang visi dan misi kami untuk jadikan koleksi Jubah dress cotton muslimah kami sebagai jubah terbaik mampu milik untuk sis sis semua (^^,).

Jadi sudah ada yang berkenan Jubah Terbaru 2015 Azidah Raysa Cotton Lembut?

Related posts: