Ehhhh dah ada baju OPEN HOUSE ke tuuuuu ?

Nie Azidah Collection ada 10 jenis
design Kebaya Cik Kembang Payung
yang readystock.

Lawoo kannn kannn sis

Yang risau ter tanya - tanya ,

" Labuh kebaya tutup punggung ke tak tuu ? "

Iya sis, labuh kebaya ni labuh menutup punggung.

 

Boleh nengok video live atas ni ya.

Atau ni gambo model bahagian belakang nya - Soooo lulus kan ?


Kebaya Cik Kembang Payung menutupi punggung. Hihi

Kebaya labuh menutup punggung

Kastemer Walk In datang ke Butik Azidah di Pasir Gudang,
alhamdulillah 99% suka benor.

Sebab cutting longgar dan kain nya kembang syantikk bila berjalan.

tak perlu nak alter oter lagi dah.

Jadinya... pelanggan kami
suka, sis pun mesti suka.

Saiz-S

Halah halahhh, memang naik seri lah bila ber kebaya nihh

Tambah pulak kat dada kebaya,
ada ZIP di depan dada.

Jadi nya mak-mak yang nak nyusukan baby
senang lah nak tarik zip dan breastfeed kan baby

Tak yah ler selak-selak , kan kannn.

Nak solat ?

Eh tak ada masalah aihh,
ada zip di kedua-dua pergelangan tangan.

Boleh jer bukak zip dan ambik air sembahyang untuk solat.

cover-kebaya-2

Yerr fahamm,
tak semua pinggang ramping bak model kann ?

Alah , jangan risau ler.
Sebab di pinggan kain , ada getah kakk.

Nanti getah nya boleh membesar regang
untuk ikut lentur saiz pinggang akak.

Akak tak pandai nak agak pakai saiz apa ?

Ni hah.. contoh model plus size 65 kg
pakai kebaya saiz XL.

Suweett comey jer bila plus size ber kebaya kannn ? Hihi

saiz-S-vs-XL

Edisi open house kali ni, kami adakan sekali saiz Kanak-kanak taww sis.

Niee contoh kastemer walk in si cilik 1 tahun dan 3 tahun ber gaya dengan Carmela Kebaya.

Hahh ! sekali dia libas pusing, terangkat kain nye , gitewww

umur-1-dan-3-tahun

Material Cotton Carmela, gerenti selesa pakai.


Jamin tak kecut lepas cuci.

Bila pakai baju cotton yang material SELESA lembutt sejuk jer,

opkos lah muka pun ceria nampak muda!

 

Cerrr teka , antara 3 orang bawah kastemer ni.

Yang mana sis Diana ?

(Ibu kepada 2 orang anak gegadisnya) 

 

Tak ada lah muka stresss , sebab tak selesa. Atau tak tahan kepanasan. Hihi

diana

Ok Ok sis.. jom lah sis, kita tengok 10 corak Terbaharu Kebaya Cik Kembang Payung Carmela

Skroll bawah ni yer