Koleksi Baju Kurung Moden Nampak Muda Dipakai

baju-kurung-cotton-terbaru-2015

Koleksi Baju Kurung

Buat peminat tegar koleksi baju kurung , kali ini kami update lagi 8 corak design terbaru koleksi Baju Kurung Moden dan Baju Kurung pahang Azidah Laurel.

Kualiti mutu material Kain Cotton Laurel LEMBUT kami kekalkan untuk keselesaan sis sis semua.

Tak kira pakai di waktu panas siang hari, atau gayakan nya di waktu malam.. ianya tetap SELESA kemas di pakai.

Ada yang bertanya:

Kain cotton Laurel ini nipis ke ?

Jarang ke?

Jawapan mudah kami di AC :

Samada nipis jarang atau tebal.. ia nya persoalan yang subjektif.

Tiada spesifik berapa centimeter ketebalan kain cotton di dalam mengklasifikasikan nya sebagai nipis , jarang atau tebal.

Apa kata sis sis rujuk kepada beberapa testimoni pelanggan kami yang telah pun selesa memakai koleksi Azidah Laurel Batch 1 dan Batch 2 yang terdahulu di bawah ini.

 

Apa kata pelanggan Baju Kurung Koleksi Azidah Laurel?

pakai-baju-kurung-nampak-muda

Ini antara pelanggan tetap kami yang telah pun memiliki 3 pasang baju kurung koleksi Laurel:

” Tak sabar nak order lagi !!

Suami saya pun SUKA..

Nampak MUDA dan KEMAS bila memakai kurung moden Azie

Thanks azie atas kualiti yang sangat berbaloi dengan harga “

Alhamdulillah terima kasih banyak sis kerana berpuas hati dengan koleksi AC. Suami happy suka hati dengan penampilan isteri yang kelihatan lebih muda walaupun telah pun miliki anak remaja.

Di bawah ini pula , testimoni daripada seorang Cikgu yang menggayakan baju kurung Laurel ketika pergi mengajar di Sekolah.

baju-kurung-pahang-cotton-biru-maroon-LM011

Eh he .. cuma nampak tangan sahaja lah nampaknya. Tak mengapa kalau sis segan nak share gambar penuh memakai Baju Kurung AC . Cukup kami tahu sis ber puas hati, itu pun dah buat kami happy.

Baju AC lagi !!

Terbaikkkkk memang SUKA sangat-sangat

Kainnya SEJUK ajeee

Seperti biasa , update Laurel Batch ke-3 ini.. kami ada kan 2 jenis potongan Baju Kurung:

✔ Baju kurung Moden

✔ Baju kurung Pahang

 

Katalog Baju kurung Moden Azidah Laurel Batch ke-3

Jadual Saiz Baju kurung Moden

baju kurung moden jadual saiz Laurel batch 2

Jadual saiz di atas, kami ambil ukuran selepas baju Laurel ini dicuci dan seterika.

Oleh kerana sifat kain cotton super lembut Azidah Laurel, apabila di cuci kali pertama.. ia akan sedikit mengecil. Hal ini disebabkan perubahan struktur molekul kapas cotton apabila melalui proses cucian dengan air dan sabun basuh baju.

baju-kurung-moden-Pahang-cotton-lembut-laurel

Cuma sedikit ketara mengecil pada tahap labuh baju dan labuh tangan :

✔ Labuh baju – singkat sebanyak 1.5 inchi

✔ Labuh tangan – singkat sebanyak 1 inchi

 

 

 

Baju Kurung Moden Azidah Laurel LM 124 . Available :  S

baju-kurung-moden-cotton-LM124

baju-kurung-moden-cotton-lembut-LM124-mustard

Baju Kurung Moden Azidah Laurel LM 128 . Available :   S

baju-kurung-moden-cotton-LM128

baju-kurung-moden-cotton-lembut-LM128-2

baju-kurung-moden-cotton-lembut-LM128-2-biruBaju Kurung Moden Azidah Laurel LM 101 . Available :  XS , M

kurung-moden-cotton-lembut-LM101

baju-kurung-moden-cotton-lembut-LM001

Baju Kurung Moden Azidah Laurel LM 106 . Available :  XS , S , M

kurung-moden-cotton-lembut-LM106

baju-kurung-moden-cotton-lembut-LM006

Baju Kurung Moden Azidah Laurel LM 119 . Available :  XS , M

baju-kurung-moden-cotton-LM119

baju-kurung-moden-cotton-lembut-LM119

baju-kurung-moden-cotton-lembut-LM119-2

 

▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH Baju Kurung Moden Cotton Azidah Laurel 2015 ◀◀

beli-2-baju-kurung-hadiah-1-shawl

✔ Harga Sepasang Kurung Moden Laurel – RM119 

✔ Harga 2 pasang Baju Kurung RM220 (JIMAT RM18) + hadiah 1 Shawl AC , kain chiffon mudah bentuk keluaran Azidah Collection seperti yang di pakai oleh Model.

 

1. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

Related posts: