Kurung Cotton 2015. Nak buat macam mana sis, Suami dah SUKA

 

baju-kurung-moden-testimoni-qiella

Kurung Cotton 2015, Azidah Qiella

Testimoni pelanggan baju kurung cotton 2015 Azidah Qiella kali ni, memang betul-betul buat kami ternganga.. Hehe.

Jomm kami kongsikan apa kata pelanggan kurung cotton ready made Azidah Qiella kali ini.

 

Ouh lupa nak bagitahu..

Qiella tu muat. Saya ambil yang tu dah pakai da..

Sis pakai Qiella, selepas cuci ?.. tanya saya.
Ha a.. dah pakai, dah cuci. Ok muat-muat dengan saya.

Qiella tu takde la besar sangat sebelum cuci pun.. Muat je.

Dan lepas cuci pun saya tak perasan pun dia mengecil. Hehehe ..

Puan, sebenarnya qiella tu saya tersilap pilih kod baju

Saya nak jubah tu, tapi saya tersilap bagi kod Qiella.

Mula-mula sampai , saya tak minat langsung dengan corak dan warna sebab saya suka kaler terang dan ceria.

 

Suami puji baju kurung Cotton Qiella SEJUK

baju-kurung-moden-testimoni-qiella-sedap-pakai

Tapi suami saya pegang kain dan dia TAK HABIS-HABIS puji cotton Qiella tu sejuk.

Bila saya pakai dan cuba di badan.. MEMANG SEJUK dan BEST sangat pakai.

Jadi dalam sejarah la , saya pakai baju kurung corak tu ke tempat kerja.

Semua tegur sebab pelik.

Tapi disebabkan kain tu sedap sangat dipakai.. LEMBUT & SEJUK… saya pakai jugak.

Emmm.. dua (2) almari baju saya..

Baju Qiella tu yang lain daripada yang lain-lain.

Seumur hidup saya, tak pernah pakai corak macam tu.. sebab tak minat.

Dan pertama kali dalam hidup saya, abaikan corak baju dan pakai dan warna yang saya tak suka.

Di sebabkan baju tu sedap di pakai.

 

Kurung Cotton Terbaik dalam Hidup Saya

baju-kurung-moden-cotton-qiella-sedap-pakai

Alhamdulillah , memang rezeki sis ini dapat rasa pakai baju kurung cotton yang terbaik dalam hidup nya di tahun 2015 ini.

Credit untuk Encik Suami yang sangat prihatin untuk pegang dan rasa kualiti kain cotton Azidah Qiella.

Untuk makluman sis, kami import dari luar Malaysia eksklusif untuk para pelanggan butik online Azidah Collection.

Ini kami rakaman sedikit video model kami pusing gayakan kelembutan kain baju kurung cotton Azidah Qiella .

 

 

Friday Sales Baju Kurung, Diskaun RM20 Koleksi Azidah Qiella

Sempena Jumaat 19 March ini, kami adakan 1 hari Friday Sales.

✔ Harga sepasang RM119 ( termasuk pos laju )

✔ Friday Sales Harga sepasang RM 99 ( termasuk pos laju )

P/S: Stok bergantung pada saiz yang ada sahaja ye.

Jika tiada saiz disitu, ini bermakna baju tersebut sudah sold out habis terjual.

 

Kurung Moden Azidah Qiella.

Jadual saiz Kurung Moden Azidah Qiella.

jadual saiz kurung moden Qiella

Jadual saiz Qiella di atas di ambil, SETELAH kami CUCI dan Seterika baju kurung koleksi ini.

Untuk makluman sis, cotton Qiella jenis kecut selepas satu (1) kali cucian.

Ini contoh gambaran selepas kami cuci dan iron baju kurung cotton ini. Di nasihatkan sis pilih satu saiz lebih besar. Supaya lepas basuh cuci, ia akan kembali kepada saiz yang sebenar.

baju-kurung-pahang-cotton-kecut-selepas-cuci

Contoh:

Saya berat 65 kg, tinggi 153 cm biasa guna saiz M untuk baju kurung jenis cotton tidak kecut.

Jadi Qiella, saya pakai saiz L .

Cuci , iron dan pakai seperti biasa macam saiz M sebelum ini.

 

Baju Kurung Moden Azidah Qiella QM 003 . Available : XS , S , M , L

baju-kurung-moden-cotton-lembut-QM003

kurung-moden-cotton-lembut-selesa-QM003

Baju Kurung Moden Azidah Qiella QM 004 . Available : XS , S

baju-kurung-moden-cotton-lembut-QM004

baju-kurung-moden-cotton-lembut-selesa-QM004

Baju Kurung Moden Azidah Qiella QM 005 . Available : XS , S , M

baju-kurung-moden-cotton-lembut-QM005

baju-kurung-moden-cotton-lembut-selesa-QM005

Baju Kurung Moden Azidah Qiella QM 006 . Available :  M , XL , XXL

baju-kurung-moden-cotton-lembut-QM006

baju-kurung-moden-cotton-lembut-selesa-QM006

 

 

Baju Kurung Pahang Azidah Qiella

Jadual Saiz Baju Kurung Pahang Azidah Qiella

baju kurung pahang 2015 azidah qiella

 

Baju Kurung Pahang Azidah Qiella QK 100 . Available : XS

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-selesa-QK100

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-QK100

Baju Kurung Pahang Azidah Qiella QK 101 . Available : XS , S , M

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-selesa-QK101

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-QK101

Baju Kurung Pahang Azidah Qiella QK 103 . Available : XS

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-selesa-QK103

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-QK103

Baju Kurung Pahang Azidah Qiella QK 104 . Available : XS  , S

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-selesa-QK104

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-QK104

Baju Kurung Pahang Azidah Qiella QK 105 . Available : XS

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-selesa-QK105

baju-kurung-pahang-cotton-lembut-QK105

 

CARA PEMBELIAN MUDAH Baju Kurung Cotton 2015, Ready Made Azidah Qiella

Bagaimana?..

Sudah ada yang berkenan sis ?

1. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

Related posts: