Kurung Cotton Online Mudah Gosok Senang Iron

Kurung Cotton Online

Nak tak cuba pakai Koleksi Baju Kurung Cotton Online yang Mudah Iron ?

Jenis yang sekejap Gosok , senang je..
Sekejap je.. dah siap gosok baju kurung cotton kegemaran sis.

Kami di Azidah Collection Online Boutique sendiri jenis penggemar dan pemakai tegar koleksi baju kurung cotton.

Aduh ! Memang berpeluh kalau nak layan jenis kain cotton yang susah nak gosok.

baju-kurung-moden-cotton-senang-iron

Apa kata pelanggan baju kurung cotton online Azidah Eleyna dan Azidah Carmela kami ?

Salam sis ,

Baju – baju dah sampai.

Boleh list kan lagi Baju kurung saiz XS yang available ?

Rasa macam nak tambah koleksi lagi

Tak panas dan SENANG Iron.. Good .

Alhamdulilah, kini kami di AC berjaya untuk miliki 2 jenis koleksi kurung cotton jenis SENANG Gosok. Iaitu jenis koleksi :

Kedua-duanya jenis material cotton yang berbeza. Hanya mereka-mereka yang telah membeli dan mencuba pakai 2 jenis koleksi baju kurung ini tahu perbezaan jenis 2 kualiti kain cotton ini tauu sis.

Hehe.. tak adalah berpeluh-peluh lagi sewaktu menggosok. Testimoni pelanggan baju kurung moden Eleyna kami di atas.. di terima pada 26 Februari 2015.

Manakala testimoni kurung cotton ready made pelanggan kami di bawah ini pula, diterima pada 30 Januari 2015 yang lalu.

baju-kurung-moden-cotton-lembut-senang-gosok

Kami di AC , memang suka sangat interview pelanggan butik online baju kurung kami.

Mudah gosok sis ? .. Tanya saya.

Gosok SENANG je..

SEKEJAP je dah siap Gosok baju kurung tu

Syukur alhamdulillah, lega rasanya bila pelanggan kami senang hati , happy dengan pembelian baju kurung mereka.

Jimat masa bila sekejap sahaja dah siap gosok kan sis ?

Lagi satu.. hati pun senang.

Tak ada lah nak merengus marah sebab seterika yang di tenyeh-tenyeh tu , tak nak juga hilang renyuk nya kann..Hehe. Cuba yang pernah alami sahaja yang faham. Kui kui kui..

 

Cari Baju Kurung Cotton Sesuai Untuk Bentuk Badan Buah Pir ?

baju-kurung-moden-cutting-buah-pir-azidah

Ada tak sis sis yang punyai bentuk badan buah pear ?

Jangan risau sis , mesti sis suka dengan potongan cutting baju kurung moden pear kami. Ini kata salah seorang pelanggan butik baju kurung cotton online Azidah Collection:

SUKA sangat AC ni ,
sebab betul-betul memahami fizikal kami yg berbentuk buah pir ni..

SELESA dan Kemas jahitannya.

Dah ada 3 pasang dari koleksi Carmela & Eleyna.

Tq ya, for the free shawl..

Haa sis , ada lagi yang mencuba koleksi baju kurung moden Azidah Collection?

Apa pendapat sis tentang Ruffles atau curvy di close-up shawl AC Azidah Seroja yang sis Nuur gayakan ni ?

Isk .. tak percaya ke sis ?

Memang betul sis , team tailor kami jahit shawl butterfly yang gojess ini untuk dihadiahkan buat para pelanggan AC. Walaupun percuma, kami tetap jaga kualiti produk kualiti butik online kami ye.

Shawl Seroja AC ini panjang dan labuh tauu sis. Adjustable. Kalau sis nak pakai labuh boleh, kalau sis nak pakai ngam ngam di dada pun boleh dear.

 

Beli baju kurung cotton online Azidah Collection, Lebih puas hati Cutting dan Jahitan

baju-kurung-cotton-online-shopping

Kami ada juga terima private message daripada pelanggan baju kurung cotton online facebook Azidah Collection yang berbunyi begini :

Assalamualaikum..

Baju dah sampai.

Alhamdulillah memang puas hati cutting dan jahitan dia.

Lagi sedap pakai dari saya dok pi tempah kat tailor even dorang amek ukuran badan saya.

Sebab saya jenis BADAN CURVY,

Selalu je tailor jahit besar padahal saya BESAR kat PINGGUL je banyak.

Hehe.. Nway tq tq.

Boleh repeat order and be recommended to my friends n relatives!

Syukur alhamdulillah sis Umairah berpuas hati dengan baju kurung moden cotton Azidah Rosel sweet pink ini. Siap nak recommend koleksi baju kurung kami dengan kawan-kawan dan ahli keluarga beliau.

Untuk pengetahuan sis sis semua..

Bukan mudah untuk team AC jalankan research bagi dapatkan material berkualiti untuk kami jahitkan koleksi Baju Kurung Azidah Collection.

Jauh kami berjalan ke luar negara Malaysia.

Dalam keadaan panas, dalam keadaan cuaca sejuk hinggal mengigil geletar sebab berjalan kaki cari koleksi material kain yang sesuai dijadikan koleksi baju kurung AC.

Team tailor kami pun sibuk siang malam menyiapkan koleksi Baju Kurung , Jubah cotton dan Shawl Seroja untuk sis sis semua. Selepas itu, team Quality Checking (QC) pula akan sambung check baju-baju sis semua.

Akhirnya berbaloi tersenyum puas hati kami juga , bila para pelanggan AC cantik-cantik belaka semuanya.

kurung-moden-cotton-eleyna-selesa-Pakai-hitam-Putih

Cantik sweet nya sis Cassie bergaya dengan baju kurung cotton Eleyna hitam putih kan dear?

Ini kata sis Cassie yang dah ber baju kurung cotton online shopping dengan AC :

Thanks sis,

SELESA Pakai, Lepas ni nak order lagi .

Welcome sis Cassie , manis sekali . Si comel baby sis pun comell sangat ye !

Geram rasanya tengok si cutie baby sis..

 

Dah ada yang berkenan baju kurung cotton ready made Azidah Collection ?

Ehem ehem , amacam sis.. dah cuba koleksi baju kurung cotton AC?

Uikh ! Jangan beli baju kurung cotton ready made online AC 3  pasang sekaligus..

Apa kata cuba order sepasang kurung cotton online kami dulu?

Kalau sis belum pernah beli baju kurung siap secara online, dan tak tahu nak agak saiz yang bersesuaian..

Cadangan kami, supaya sis Email atau pm di facebook AC atau WhatsApp kami ye. Berikan details :

  • Berat sis dalam Kilogram ( KG )
  • Tinggi sis dalam ukuran Sentimeter ( cm )
  • Nyatakan juga sama ada sis suka pakai ngam ngam di badan, atau sis suka selesa longgar.

Ukuran baju kurung kami tetap sama seperti di jadual saiz. Namun taste citarasa di dalam pemakaian baju kurung seharian yang berbeza.

Ada yang suka pakai baju kurung ngam ngam di badan.

Dan ada juga yang suka pakai baju kurung selesa longgar , tidak menampakkan bentuk tubuh badan sis.

Segalanya kami serahkan kepada sis untuk buat pilihan yang ideal. In shaa allah kami di AC akan teruskan pencarian kain cotton yang berkualiti untuk sis sis semua ye.

Jangan ingat jual baju kurung cotton online ini mudah tauu sis.

Banyak cabaran dan proses yang kami perlu lalui semoga sis sis semua terus berpuas hati dengan pembelian sis.

baju-kurung-moden-cotton-cutting-selesa

Koleksi Kurung Azidah Eleyna yang berharga RM99/pasang ini, walaupun berharga bawah RM100. Ianya sangat diminati ramai kerana kualiti kain cotton lembutnya.

Di import eksklusif oleh Azidah Collection Sdn Bhd untuk butik online AC sahaja.

  • Buat masa ini, kami adakan promosi Free Gift Hadiah 1 pcs Brooch yang cantik berkualiti untuk 1 pasang Eleyna.
  • Manakala sis yang grab order 2 pasang, kami hadiahkan sehelai shawl Azidah Seroja untuk sis ye.

Apa kata pelanggan butik online AC yang dah SELAMAT terima baju kurung cotton online nya..

Lupa nak bagi tahu, Baju dah terima..

Memang SELESA Cantik, Cutting Ngam-ngam di badan

FREE shawl tu pun matching dengan dua-dua baju

In shaa Allah boleh ORDER LAGI

Jangan ragu, jangan was – was yer sis. 

Kalau tak muat, nanti boleh tukar saiz dalam masa 5 hari. Cuma ada kos penukaran RM10.

Kalau baju kurung yang diterima rosak pula, mohon maaf sis. Adakalanya ada juga baju defect terlepas keluar. Terus snap gambar defect tersebut dan hantar pada kami. Nanti kami refund pulangkan duit sis ye.

Happy shopping sis !

 

▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH Kurung Cotton Online 2015 ◀◀

1. PM di Facebook kami => https://www.facebook.com/messages/azidahscollection

2. Email kami => azidahcollection@gmail.com

3. SMS / WhatsApp => +6017-7850 858 (Azi)

Related posts: