Kurung Cotton Upgrade TERBAHARU Vedra, Customer Pertama SUKA

 

baju-kurung-eksklusif-cotton-sweet

Jatuh Hati Baju Kurung Cotton Vedra

Pertama kali kami jumpa material Cotton Vedra ni..

Saya SUKA betul dengan kualiti nya.

Kain Cotton Lebih Tebal.

 

SUKA sangat tak tahu kenapa.

Mungkin sebab material nyer

yang LEMBUT.

 

Tambah pulak dengan warna-warna pastel nya.

Wah memang gilerr seuweet lah Raya tahun ni.

 

Customer Pertama dah SUKA Material Baju Kurung Cotton Vedra

baju-kurung-cotton-tebal-lembut-vedra
Bukan nak cerita bab material sebenarnya.

Cuma rasa best sangatt bila ada yang kata,

‘Eeyyyyy lembutnya kainnyerr’.

Dan ini kata pelanggan Vedra yang pertama terima;

Da sampai
Sejuk ja kain nya..
Saya suka👏🏻👏🏻
Tebal tapi kain ringan
Best la
Walau latarnya warna putih,

tapi tak terbayang2 la kainnya

~ Sis Zaleha , Kuala Krai, Kelantan

 

6 Corak Terbaharu Baju Kurung Moden dan Kurung Pahang Azidah Vedra

In shaa Allah, Isnin nantikan kami

Update 6 corak Vedra yang TERBAHARU yer sis.

Yang belum melanggan sistem Email kami tuu
Boleh lah langgan sistem emel kami
dengan KLIK jurrr link di bawah ini

http://bajukurung.azidahcollection.com/ (KLIK)

Atau Boleh juga WhatsApp Azi
untuk buat tempahan pantas yer 😘
+6017-7850 858

Atau boleh juga KLIK tengok di

Web Katalog Ready Stok Koleksi Vedra di sini yer

http://azidahcollection.com/product-category/azidah-vedra/ (KLIK)

Related posts: