Kurung Moden Online Eleyna Lembut dan Stand Out Designnya

 

baju-kurung-moen-lembut-testimoni-EM004

Kurung moden online yang Stand Out Design nya

Kurung moden online Azidah Eleyna ada tambahan 9 corak baru. Kali ni kami masukkan juga corak dengan motif kecil-kecil sebagai cadangan pakaian baju kurung harian sis sis semua ye.

Jenis corak kurung moden yang sesuai dipakai dan digayakan kemana-mana sahaja.

Azidah Collection adalah baju kurung moden online shop yang beroperasi dari PasirGudang, Johor.

Koleksi Baju Kurung moden kami sesuai dipakai untuk pergi kerja pejabat sehari-harian.

Nampak sopan di pakai oleh golongan pendidik seperti Cikgu dan pensyarah. Dan juga pakaian kasual santai ketika keluar rumah.

Kurung Moden Online Cotton Lembut

Kami di Azidah Collection sentiasa memerah otak untuk mencari dan menyediakan fabrik baju kurung moden online butik yang terbaik. Banyak masa diluangkan untuk R&D fabrik baju kurung cotton yang lembut selesa dipakai.

Ini salah seorang pelanggan kami yang berpuas hati dengan kurung moden Azidah Eleyna pilihan hatinya, Sis Norashagim. Kata pelanggan kurung moden online shopping kami ini:

Saya dah dapat dah..

Memang really stand out design dia

And lembut rasa fabric.. Thanks!

Syukur ahamdulillah . Terima kasih banyak sis, sebab sudi luangkan masa untuk beri feedback kepada kami.

Tindak balas sis sis semua inilah yang jadi kayu ukur kepada kami. Samada untuk teruskan koleksi Eleyna atau tidak. Memandangkan ramai yang berpuas hati dengan kualiti fabrik Cotton Eleyna. Maka, in shaa allah akan datang kami akan tambahkan lagi corak-corak comel dan gojess untuk sis ye.

 

Jualan baju kurung moden online

baju-kurung-moden-cotton-lembut-eleyna

Ini seorang lagi pelanggan setia butik kurung moden online Azidah Collection, sis Suraya.

Untuk pengetahuan sis.. kebiasaannya, setiap kali kami lancarkan Koleksi Baju Kurung baru.. kami ada buat tawaran FREE shawl dengan setiap pembelian baju kurung moden harga RM99.

Dan kali ini, sis Suraya adalah antara 10 orang terawal yang beli kurung moden Eleyna.

Baju Eleyna pilihan sis Suraya adalah baju kurung moden dengan motif bunga floral yang sweet cute EM003. Katanya, pandai kami pilih warna shawl yang sesuai matching dengan baju kurung moden pilihannya.

Memang cantik sis Suraya gayakan nya. Memang padan dengan koleksi Baju Kurung Moden Eleyna kami. Paling best cutting terletak jer. Material jenis cotton rayon lembut memakai.

 

Baju kurung moden online terkini dengan Kain Lembut Sejuk

 

baju-kurung-moen-lembut-testimoni-EM010

Lagi feedback positif pelanggan kurung moden online Azidah Eleyna kami, sis Aziean.

Alhamdulillah.. SELESA bila saya pakai baju tu..

Lembut hea kainnya dan rasa SEJUK je…

 

Namun tak selalu kami buat tawaran offer promosi begini.

Bagi sis sis yang kebetulan online ketika kami upload di Facebook page Azidah’s Collection kami.. maka beruntunglah kann.

Tapi buat sis sis yang sibuk dengan tugasan harian di pejabat atau menguruskan keluarga, sering sahaja rasa kesal sebab terlewat order baju kurung.

Huhu…Kami rasa kasihan juga.

Maka nya , kami adakan sistem pengumuman melalui Email pula.

Setiap kali kami lancarkan produk baru, kami akan umum kan di Facebook page, Facebook Group dan juga Email langganan Azidah Collection.

SUKA tak sis ?

BEST kan ?

Kalau setiap kali kami Upload Koleksi Baju Kurung atau Jubah Dress terbaru, Sis adalah orang pertama dapat tahu dan Grab Cecepat dulu..

Kalau sis suka dan nak lebih rapat lagi dengan kami di Azidah Collection, sis boleh langgan kami di Link ini ye..

KLIK Disini atau Gambar bawah ini ye sis.

langgan-ac-em011

 

 

 

Related posts: