Kurung Pahang Saiz M – Napa Excited sis ?

kurung-pahang-pesak-gantung-kain-susun-tepi

Gambaran Cutting Kurung pahang Azidah Collection.

Nak tanya yang ni Kurung Pahang saiz M ada tak ?

Ini antara soalan dari sis Syahida..

Bila kami check , baju kurung yang di minta nya

sold out sudah habis terjual.

 

Masuk design yang ke-3 , jenis X050 silver ni..

barulah kami dapat berikan jawapan positif ADA ready stok.

Minta maaf yer sis.. , beginilah keadaannya..

Kalau lambat order .

Memang cepat ajer SOLD OUT baju kami ni.

Tambah pula dah ramai yang order nak simpan stok pakai RAYA.

 

Baju Kurung Xilia ~ Napa Excited sis ?

baju-kurung-moden-xilia-memang-kain-lembut-best

 

Mula-mula , memang kami tak perasan.

Itu yang rasa pelik bila sis Syahida jawab,

Excited nak tunggu baju ni

Kemudian , itu yang kami tanya..

Napa eksaited sis?

Bak kata pelanggan tetap kami, Sis Syahida..

Before this saya terlambat tengok Email…
So bila nak pilih saiz dah tak ade…
This time tu yang cepat-cepat order… 😊
Baju Azidah’s Collection memang SEDAP dipakai.

Kemudian,

Baju dah sampai….

SUKA nya…

Kain LEMBUT best…

Azidah collection memang 👍🏻

Ni yang nak tambah koleksi Xilia ni…

~ Sis Syahida, Negeri Sembilan.

Syukur alhamdulillah sis Syahida berpuas hati.

Rasa hilang penat lelah kami

mencari material yg terbaik untuk Raya AidilFitri 2016 ini. 😻

 

Kurung Pahang saiz M ada corak apa lagi ?

Buat sis yang berat badan nya sekitar 56 – 75 kg,

In shaa allah SELESA memakai kurung pahang saiz M.

Ini antara koleksi ready stok yg ada saiz M yer sis..

X003 bunga colourful

zaia-x003-3

kurung-Pahang-xilia-x003-2X006 oren

kurung-Pahang-xilia-x006-2

kurung-Pahang-xilia-x006X016 pink

kurung-Pahang-xilia-x016-2

kurung-Pahang-xilia-x016X017 coklat

kurung-Pahang-xilia-x017-2

kurung-Pahang-xilia-x017
X019 terqouise

kurung-Pahang-xilia-x019

kurung-Pahang-xilia-x019-2
X020 oren

kurung-Pahang-xilia-x020

kurung-Pahang-xilia-x020-2
X025 merah

kurung-Pahang-xilia-x025-2

kurung-Pahang-xilia-x025
X029 oren

kurung-Pahang-xilia-x029-2

kurung-Pahang-xilia-x029
X033 pink pekat

kurung-Pahang-xilia-x033-3

kurung-Pahang-xilia-x033
X034 kuning

kurung-Pahang-xilia-x034-3

kurung-Pahang-xilia-x034
X035 merah coklat

kurung-Pahang-xilia-x035-2

kurung-Pahang-xilia-x035-3
X036 oren kuning

kurung-Pahang-xilia-x036-3

kurung-Pahang-xilia-x036-2
X042 pink

kurung-Pahang-xilia-x042-3

kurung-Pahang-xilia-x042
X043 purple pink

kurung-Pahang-xilia-x043-3

kurung-Pahang-xilia-x043-2

kurung-Pahang-xilia-x043
X044 merah

kurung-Pahang-xilia-x044-3

kurung-Pahang-xilia-x044-2
X046 oren

kurung-Pahang-xilia-x046-3

kurung-Pahang-xilia-x046
X047 hijau lumut

kurung-Pahang-xilia-x047-3

kurung-Pahang-xilia-x047-2

kurung-Pahang-xilia-x047

jadual-saiz-kurung-pahang-xilia

 

Untuk bantuan saiz, boleh juga WhatsApp Azi
untuk buat tempahan pantas yer 😘
+6017-7850 858

Atau boleh juga KLIK tengok di

Web Katalog Ready Stok Koleksi Xilia di sini yer

http://azidahcollection.com/product-category/azidah-xilia/ (KLIK)

Related posts: