Hari-hari senyum memang manis,
tapi jangan memanjang jer senyum
nanti orang kata giler pulerr

Lebih baik senyum kat corak baju kurung
terbaru yang gilerrr cantik ni

Corak baru edisi Raya yang membuatkan sis
teringat senyum selalu.....

aela-raya

Cutting longgar, tak ada sendat-sendat ye.

Material 100% bukan
cotton,

Kami maintain material
yang sebelum ini material
crepe+silk.

Kastemer sebelum nie,
alhamdulillah 99% suka benor
sebab mudah urus

tak perlu nak lenguh-lenguh
tangan sampai urat timbol
untuk iron baju.

Jadinya... pelanggan kami
suka, sis pun mesti suka.

10-pasang

Woowwww ! 10 pasang ai olllsss

" A001,002 dan 010 nak 3 pasang saiz L.
A009 sepasang saiz L "

makna nya 10 pasang ye kak ?

akak cadang nya sedondon
dengan siapa yer 3 orang.. hehe

" Ha ha.dgn sedara mara "
~ Sis Mariam, Miri Sarawak.

tak-yah-gosok

Sis lebih suka yg cotton kiri
atau bukan cotton kanan yer ?

" Saya suka lagi bukan cotton di sebelah kanan
sebab kain tak perlu gosok "
~ Sis Aisyah, Bandar Indera Mahkota Pahang.

Jimat masa dan elektrik, tak payah
gosok.

tak-yah-iron---tasha

10 corak BARU lawa-lawa Baju kurung pesak berpoket
+ nak bagi special combo 

Ada tambahan side poket eksklusif lagii uollsss.

Boleh lerr letak duit kecik, atau kunci kereta

Jadi nyer tak de lah gelabah nak seluk-seluk handbag kann sis ? =)

poket

Ok Ok sis.. ni dia sis, 10 corak Terbaharu Kurung Pesak ber POKET Aela Crepe Silk nya

[Scroll lagi dibawah]

Kurung Pesak Aela A010. Saiz S, M , L , XL, XXL , XXXL

kurung-pesak-A010-2
kurung-pesak-A010

Kurung Pesak Aela A009. Saiz S, M , L , XL, XXL , XXXL

kurung-pesak-A009-2
kurung-pesak-A009

Kurung Pesak Aela A008. Saiz S, M , L , XL, XXL , XXXL

kurung-pesak-A008-2
kurung-pesak-A008

Kurung Pesak Aela A007. Saiz S, M , L , XL, XXL , XXXL

kurung-pesak-A007-2
kurung-pesak-A007

Kurung Pesak Aela A006. Saiz S, M , L , XL, XXL , XXXL

kurung-pesak-A006-2
kurung-pesak-A006

Kurung Pesak Aela A005. Saiz S, M , L , XL, XXL , XXXL

kurung-pesak-A005-2
kurung-pesak-A005

Kurung Pesak Aela A004. Saiz S, M , L , XL, XXL , XXXL

kurung-pesak-A004-2
kurung-pesak-A004

Kurung Pesak Aela A003. Saiz S, M , L , XL, XXL , XXXL

kurung-pesak-A003-2
kurung-pesak-A003

Kurung Pesak Aela A002. Saiz M , L , XL, XXL , XXXL

kurung-pesak-A002-2
kurung-pesak-A002

Kurung Pesak Aela A001. Saiz S, M , XL, XXL , XXXL

kurung-pesak-A001-2
kurung-pesak-A001
ukuran-saiz-kurung-pesak-aela-raya-2019

So, Berapa Harga Aela Crepe Silk Sedappp n Lemmmbut jatuh nier..?

konpemm MUDAH sangat nak pakai,. SEPANTAS 5 saat sarung je ni

 

Harga Biasa

RM119

SAHAJA!

 

Alhamdulillah, memalam tadi  pun

dah ramai yang bank in COMBO 2 dan 3 pasang..

tak-
combo-3-pasang

Atau sis nak rege COMBO

lebih jimat berbaloi-baloi ?

 

Khasssss untuk sis yang jumpa PAGE ini
pada 23 - 30 April 2019,


sis hanya perlu laburkan RM 119 sahaja sepasang  (Jimat RM30)
untuk penat lelah kami menjahit siang malam.

 

Kalau 2 pasang pulak macam mana ?

RM 119 x 2 = RM 238

Tetapi, tidak tidak....

RM230

Untuk 2 hari ni sahaja yer sis,
2 pasang sis cuma buat pelaburan serendah RM 230 sahaja
untuk baju kurung eksklusif ini.
( JIMAT RM 68 ! )

Atau 3 pasang RM 320

( JIMAT RM 127 ! )

+ Kos Pos Laju:

Semenanjung : 1 pasang RM 8, 2 psg RM 11

Sabah Sarawak: 1 psg RM 13, 2 psg RM 18

 

Untuk dapatkan harga yang sangat sangat tak masuk akal,
untuk baju kurung yang sangat Setyle n SELESA.

KLIK jer Button Orange bawah nie

untuk dapatkan segera.

 

harga-aela
unnamed

Atau nak pm whatsapp ok je.


Ada whatapps ?
buka whatapps sekarang.
tanyakan jadual saiz dan 
send ke +6012-786 6697


In shaa allah team kami akan bantu sis yer.

Whatsapp sekarang taww sebab
stok confirm SOLD OUT