Macamana ya nak pakai Instant Shawl tu? Saya pakai macam pelik

kurung-pahang-xilia-x103-4

Baju Kurung Pahang & Kurung Moden Azidah Xilia

Baju Kurung Xilia kurung pahang dan kurung moden
dah siap ready stock untuk sis.

So, sempena pembukaan tirai semula koleksi Xilia, kami
bagi SPECIAL untuk setiap pembelian Xilia yer.

Dan alhamdulillah nya, seorang demi seorang

mula berikan feedback dari pelanggan

yang telah selamat terima baju kurung Xilia.

 

Salam kak
Saya dah terima baju nya ya

SELESA sangat kain nya…
Size pun NGAM selesa. saya beli yaa.
Nak buat pakaian hari ke pejabat yer sis ? 😍

Pakaian hari je…

Kalau ke pejabat ada unifrom ….
In sha Allah…kalau ada rezeki…

saya akan beli lagi…..
Teruskan keluar baju kurung moden n pahang…

Kualiti kain memang terbaek…🌟🌟🌟🌟🌟
Maakasi kak…. Cantik sangat3. .😍😍
Macamana ya nak pakai shawl tu?

Saya pakai cam pelik😂😂

~ Sis Nur Alisha Lumut Perak.

 

Alhamdulillah terima kasih ya sis, sebab

shopping koleksi baju kurung Xilia.

 

Tutorial Memakai Instant Shawl FREE Xilia

 

Ini kami share kan Tutorial cara nak pakai

FREE Instant Shawl Azidah Collection

dengan setiap pembelian Baju kurung Azidah Xilia.

Enjoy ya sis !

 

Macam mana ?

Mudah sahaja kann cara memakai nya.

Sarung 2 kali.. dah siap.

 

Ohh kalau sis tak sure
material apa untuk
Xilia ni , material french crepe.

Harga ?.

RM 149 (PERCUMA postage).

Dengan harga RM149 ni,
JAMIN tak perlu iron,
TAK berkedut,
TAK kecut.

JANGAN melepas lagi kali ni,
sis boleh dapatkan koleksi
Xilia hanya dengan
KLIK jer di WEB Katalog SINI >>
ataupun,

Ambil phone sis sekarang
PM atau WhatApps jer no
dibawah ini ye.
+6017-7850 858

Sekali lagi check no ini.
+6017-7850 858 (Azi)

Sis tanya kami akan
jawap.

Related posts: