Muat ker Pinggang Baju Kurung Moden Azidah Belissa?

Pinggang-kurung-moden-saiz-L

Pinggang Baju Kurung Moden Azidah Belissa

Pinggang tu… Baju atau Kain ?

Pinggang akak 30 inchi , muat kerr dik saiz L kurung moden Azidah Belissa tu ?

Baju ada dat tak ?

Ada Zip tak ?

Leher Macam mana ?

Berat akak 80kg, tinggi 165 cm.

Muat tak ?

Ini pertanyaan yang kami di Azidah Collection Online Boutique terima semalam.

Alkisahnya.. ini jadual saiz kurung moden Azidah Belissa untuk kita sama-sama go through yer..

jadual saiz kurung moden belissa

Baiklah.. kita jawab satu persatu.

Pinggang Untuk Kain / Skirt Kurung Moden Bawah

Pinggang di jadual = Pinggang di kain.

Jadi saiz L , pinggang 30 inchi itu tanpa regang.

Kain kurung moden kami, ada getah di kanan dan kiri.

Jumlah 14 inchi . Jadi nanti ia boleh meregang besar.

Bila kain atas di regang habis , getah nya akan menjadi 42 inchi.

Jadi dalam kes sis pinggang 30 inchi ni,

Ya sis. Muat :)

 

Pinggang Untuk Baju Kurung Moden Atas

Seperti di gambar atas, pinggang di baju untuk saiz L = 42 inchi.

Iaitu 21 inchi x 2 depan belakang di depan dan belakang baju.

kurung-moden-dengan-zip-di-tepi

Baju ada dat tak ?

Ya ada dat sedikit di belakang .

DI hadapan tiada dat , sebab kami tak mahu sis pakai seksi nampak bentuk dada.

Ada Zip tak ?

Ya ada Zip di tepi Kiri.

Mudah untuk sis masukkan kepala bila nak memakainya nanti.

Leher Macam mana ?

kurung-moden-belissa-bm022

Leher baju kurung moden adalah berbentuk separa bulatan sepeti di atas.

In shaa Allah neutral muat untuk sis semua yer.

 

Dan Akhir Sekali, Design Kurung Moden Belissa mana ada Saiz L ?

Baiklah sis, ini kami senaraikan semua koleksi Kurung Moden Belissa ada saiz M.

Kurung Moden Belissa BM021 hitam bunga peach

kurung-moden-belissa-bm021

kurung-moden-belissa-bm121-4Kurung Moden Belissa BM022 jalur merah

kurung-moden-belissa-bm022-4

kurung-moden-belissa-bm022-3Kurung Moden Belissa BM024 jalur kuning

kurung-moden-belissa-bm024-kuning-4

kurung-moden-belissa-bm024-kuning-3Kurung Moden Belissa BM025 cream merah

kurung-moden-belissa-bm025-3

kurung-moden-belissa-bm025-4Kurung Moden Belissa BM026 coklat pekat

kurung-moden-belissa-bm026-3

kurung-moden-belissa-bm026-4Kurung Moden Belissa BM027 blue black putih

kurung-moden-belissa-bm027-4

kurung-moden-belissa-bm027-3Kurung Moden Belissa BM028 coklat

kurung-moden-belissa-bm028-4

kurung-moden-belissa-bm028-3Kurung Moden Belissa BM029 terqouise

kurung-moden-belissa-bm029-4

kurung-moden-belissa-bm029-3

Design di atas adalah sangat terhad tauu sis.

Alhamdulillah, dah ramai yang grab dan terus repeat order bila terima parcel baju kurung mereka.

 

Kalau ada yang berkenan, boleh terus order dengan :

1. Order secara Online Shop kami DISINI > Azidah Belissa

2. Atau Email ke azidahcollection@gmail.com

3. Atau WhatsApp terus ke:

+6017-7850 858.
+6019-7595 657.

 

Terima kasih,

Azidah Collection

Related posts: